Dert yok, Sohbet var.... :)

canlarım,

bişeyi fark ettim, insanın ayağı ağrıyorsa, her yeri ağrıyor ve her yeri ağrıyan insanın canı derdinde oluyor..

sizin gibi ayar üstadları varken (csi: naif ayar üstadı/ çirkin betty: damardan ayar üstadı) bana zaten dediklerinize "uuu ne güzel yazmış" demekten başka bişey düşmeyeceği için, ben ayak ağrımla ilgileneyim dedim.

şimdi benim derdim ayağım. size soruyorum: dün 22:00'ye kadar alışveriş yapmaktan öl, sabah işe topuklu ayakkabı ile gel, öğlen tekrar alışverişe git çok afedersiniz it gibi gez..

tek umudum, iş yerindeki babetlerimdi. onları da koyduğum yerde bulamadım. temizlikçiler çöp diye atmış olabilirler.. ve gittim ne giydim biliyo musunuz? timberland..

şimdi bir iş kadını hayal edin, etek-ceket-gömlek altta timber.. yerimden kalkamıyorum.. ayağımın ağrısı biraz geçse, şişi biraz inse, topuklu giyeceğim..

neyyyyssseee çok uzattım, sözün özü, akılsız başın cezasını ayaklar çeker..

pek sevgili asude hanım;
öncelikle geçmiş olsun der; bu aralar her şeye bir bahane bulmanızı geçirmekte olduğunuz regl dönemine bağladığımı belirtirim.
gerekli hatırlatma 1 - yüklenecek resimler
gerekli hatırlatma 2 - konulara alışılmış asude yorumlarını katma

saygılarımla, arz ederim...

:)) süse püse özenme her erkegin dogasinda var galiba, ne kadar inkar etselerde....

erkek arkadasimin yüz maskeli resimlerini hala sakliyorum :)) pilates topu üzerine oturmus, yüzündeki maskenin kurumasini beklerkene.... saclar da sifir tirasli.... daha gür ciksinlar diye :)) sarimsak kürlü :))

Yaa bunların hepsi aynı o zaman. Ben de benimki hafif süslü sanıyordum bir tek. Ama lafa gelince erkek adamı bozar.....Hepsi kapalı kapılar arkasında sürüp sürüştürüyor galiba.

ya kızlar ne süslü kocalarınz varmış,
süslemeyin bırakın iyilikten maraz doğar.
ben kıskanırım valla, :111:
tanıştığımızdan beri 10 kilo aldırdım adama:KK52:
saçları da beyazlamaz zaten sarışın:18:

Baktım netten. Dur bende ısmarlayayım da beyimin gönlünü yapayım. Bir de bunu deneyelim. Bizimkinin de saçları pek kıymetli. Şampuanı özel, saç toniği özel..Hatta ben yurtdışındayken tutumlu kayınvalidem bize gelmiş ve benim asla kullanmayacağım bir şampuandan bidonla almış(hacı şakirin bir şampuanı ama arap sabunu kıvamında). Abartmıyorum 5 litre falan. El yıkayınca bile kaskatı oluyor serin, saçı ne yaptığını siz düşünün artık. Benim de görünce saflığım tuttu ve bir kaç kez kullanma gafletinde bulundum. HAni annesi almış ta atmak olmaz diye..Müsrif gelin olmayalım.. Aaa bir baktım bizim beyefendi gitmiş DSL laboratories in Revitasını almış kullanıyor.Ben de uslu uslu 5 litrelik arap sabunu..eee görünce dank etti bana da, dedim anchusa sen misin ekonomi yapacak olan adam... Şimdi eşim ne alıyorsa kendime de aynısından...

senin k.v de bayan kontes idi degil mi?? dranas ile bu konuda coook ortak noktaniz cikacaktir eminim :))

Ben de kıskanırım ama bakımsız kocaya tahammülüm yok. Bıyık bıraktı iğrenc oldu mesela başkası olsa kestirmez ama ben ömrünü yedim. En sonunda da kesti, yakışıklı olsun ama bnm olsun

8 kilo fazlam var abartmıyorum ama mutsuz oluyorum :) direk göbekten aldım cnm. Valla o kadar mutlu olurum ki bana liste gönderirsen. Kocanın ilk maaşından sonra spora başlıycam.

Sert dimi :KK70: Aslında objektifle ilgili sıkıntım var, dişlerim yamuk ve asla gülümsemem, düğünde bile adamı dövüyodum gül dedi diye :KK70: Gülmediğim için sert görünüyorum.

Yıpratmaz mı betim ya, adam 10 yaş yaşlandı, ben onun çıtır haline asık olmuştum :KK1:

Saol tatlım :KK70:

Gelinlikten neden nefret ediyorum biliyor musunuz? Kocam olacak dangalağın yaptığı olayı öğrendiğimde gidip diktirdiğim gelinlikten vazgectim, ulustan bok gibi bi gelinlik aldım, 500 lira mıydı neydi, denemedim bile. Salaklığımdan işte kime kızıyosam. Herşeyi elimde kaldı gelinliğin, söküldü, yırtıldı falan :S Ayy neysee

Esmerimm ben. Yaaaa sarışın mı bekliodun D:

Ekledim ablacım.

Buz dağının soyunuk kısmını görsen :KK70: löp löp yağ :KK70:

Sen bana bugün çok yaklaşmışsın aramızda sadece metrelar varmış
1600 kalorilik diyet göndereceğim ama uygulayacaksın:KK20:

Canım senin eşinde baya yakışıklı ama yazık adamcağız dağlarda gören olmayacağı için sorun yok

Ben de kıskanırım ama bakımsız kocaya tahammülüm yok. Bıyık bıraktı iğrenc oldu mesela başkası olsa kestirmez ama ben ömrünü yedim. En sonunda da kesti, yakışıklı olsun ama bnm olsun

ayy canım ben de kılı tüyü hiç sevmem, bizim evin kıllısı benim malesef. eşimde sakal bıyık çıksa da görünmüyo sapsarı, ben de lazer lazer geziyorum ankarada.:KK42:
sinir oluyorum tatillerde eşimi hep yabancı zannediyolar, "hallo" diolar.
beni görünce "buyur ablaa"

pek sevgili asude hanım;
öncelikle geçmiş olsun der; bu aralar her şeye bir bahane bulmanızı geçirmekte olduğunuz regl dönemine bağladığımı belirtirim.
gerekli hatırlatma 1 - yüklenecek resimler
gerekli hatırlatma 2 - konulara alışılmış asude yorumlarını katma

saygılarımla, arz ederim...

csi şekerim,

sana kötü bir haberim var, o benim regl dönemime has birşey değil, rutinim :KK1:

yani herkesin gerekçeleri olur da açıklama gereği duymaz, yok ben açıklarım illa ki karşımdakini ikna etmek isterim..

geçen gün eğitime gittim, duygusal zeka falan gibi bir eğitim, reel sektörde kariyerini tavana vurmuş akabinde danışman olan bir ablaydı eğitmen (abla derken?? o asil kadın kendisine abla dediğimi duysa 1 yaş yaşlanır)

eğitim katılımlı bir eğitim tabi sürekli konuşuyor katılımcılar.. ara verildi, eğitmen hanımla gideyim 2 sohbet edeyim yalnız kalmasın dedim (ihsanda bulunuyorum datlu sohbetimlen) neyse kadınla 2 kelam ettik, dedi ki "asude_bahar, sürekli "haklı" olmaya çalışıyosun, insanlar haklı çıkmaya çalışmamalı, "mutlu" olmaya çalışmalıdır.."

o günden sonra biraz daha özen gösteriyorum ama kumaş kötü :KK1:

ya konuyu buraya niye getirdim ben şimdi ne alaka? kafam çalışmıyo işte sevgili csi bak :KK50:

Son düzenleme:
Sen bana bugün çok yaklaşmışsın aramızda sadece metrelar varmış
1600 kalorilik diyet göndereceğim ama uygulayacaksın:KK20:

Tmm şeker, mail adresimi vereyim de gönder. Ya cidden orda aklımdan gectin ama cep telefonundan KK ya girmeye üsendim. yarın sabah da gecicem yine ordan

Bizimki de kilo aldı evlenince ama tamamen o da benim suçum. Habire pasta börek yapıyor ve formumu korumam lazıım diyerek ona yediriyorum. Tabi onda form morm kalmadı. Ama kendine bakması hoşuma gidiyor benim. Kremle, serumla, parfümle onu daha çok mutlu eden bir bayan bulacağını düşünüyorsa da zaten yanımda hiç durmasın.

seninkide bisey mi canim...benimki 30 kilo aldi neredeyse....

kızlar kusura bakmayın yazmam gereken dilekçeler vardı yarın da yokum zaten bütün gün çağlayanda çağlıycam ıyyy iğrencimmm..

ne var neyok bakalım..

elmayra galiba yeni evlendin. Çok mutlu olursun insallah..
1,5 yıl oldui teşekkür ederim.

ayy canım ben de kılı tüyü hiç sevmem, bizim evin kıllısı benim malesef. eşimde sakal bıyık çıksa da görünmüyo sapsarı, ben de lazer lazer geziyorum ankarada.:KK42:
sinir oluyorum tatillerde eşimi hep yabancı zannediyolar, "hallo" diolar.
beni görünce "buyur ablaa"

Ben de sevmem, hanım apla :KK70::KK70:

X