Dert yok, Sohbet var.... :)

bilkentli sonunda ondan beklenen performansı gösterdi.
gerçi biraz erken oldu ama....

dranasım, gerçekten çok hızlı ilerliyor herşey, inan bana.
midenin ağrıması, ellerinin titremesi..
tamam biliyorum şu anda özellikle de haşarı kantardan aldatma ile ilgili bir mevzunun bardağı taşırması ile boşanma kararı aldığından, tekrar kadın olduğunu hatırlatan, seni önemseyen, seninle ilgilenen birini görmen, duyman, sana iyi geliyor; amenna...
ama inan korkuyorum.
korkularımı dile getirmeyi sevmem o nedenle sadece korktuğumu belirtmek istiyorummm..

benim yine paranoya damarım kabarıyor vallahi,sen bugün eşim beni takip ettirecek gibi birşey yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam..

Ben ciddi ciddi kıllanmaya başladım dranas,adam üstü kapalı cep telefonunu istemiş senden..evli olduğunu biliyor her ne kadar boşanacak

olsan bile!!!niye merak ediyor ki seni

dranas tatlım,

çok hızlı gelişmiyor mu sence de süreç?

ne bileyim, benim gönlüm razı değil bu kadar hızlı olmasına.. resmen evli olmasan, çok heyecanır, çok mutlu olurdum ama şimdi olamadım..

canım bu adamcağıza bir mesafe koysak, daha iyi olmaz mı?

aman yarabbim, ortalık karışmış:18:
canım sakin ol müsait olduğun bi zamanda güzelce açıklarsın,
kritik bi süreçtesin.
tehlikeli bunlar

Yanımdaki kızdan konuşamadım ama içim daraldı sadece evet tamam bişr ara ararım hı böyle konuştum

Bu adam iyice tehlikeli olmaya başladı,söylediği şeyler de hoş şeyler değil tabi..

Bir daha ararsa beni artık aramayın dersin sende,şu anda zor bir dönemden geçiyorsun ama adam iyice aklını çelmeye çalışıyor sanki

dranas, lütfen en azindan bosanma tamamlanana kadar sabirli davran... senden gercekten hoslandiysa zaten sabirla bekler, yok derdi baska birseyse;

1. gönül eglendirme---> zaten isin olmas
2. esinin bir oyunu ise ---> davayi cok kötü etkileyebilir....

aferim bir daha sakın beyinin sözünden çıkma, taş olursun maazallah.
kayınvalidene de arife günü gidilecek, bunu da not al!

Yok aramıyacağım yanımdaki kız olmasa görüşmek istemediğimi söyleyecektim
Boşanacak olsam bile evliyim niye bu kadar uğraşıyor anlamıyorum iyi niyetli olsa biraz beklemez mi:44:

bu işte bir terslik var.
bir bit yeniği var.
bu kadar fütursuzca, hala evli olan bir bayana bu şekilde davranmak.

normal gelmiyor bana, gelemiyor.!!!!!

kayınvalidene de arife günü gidilecek, bunu da not al!

tabi öylesi çok daha uygun olur..

kaynanadan nefret edilecek; ama yalakalıktan da geri kalınmayacak.

kocişse, her zaman haklı. annesi kötü, aklını çeliyor, taktiklerle (burası önemli, idiot var karşımızda çünkü adam değil) yola getirilmesi gerekiyor, biraz budanırsa kociş çok cici

dranas canım gerçekten çok hızlı ilerliyor.. bu çok sakıncalı..

eşin velayet için aldatma nedeniyle tazminat ödememek için belki hiç beklemediğin kadar çirkefleşebilir..

insanı ayrılırken tanımak diye de bir şey var biliyorsun..

yani eşin bu işlerin her türlü ayrıntısını bilir boşanma davalarına bakıyor muydu bilmiyorum ama..

bence bilkentliye bunu izah etmen gerek.. duruşma gününe kadar görüşmeyi dondurmalısın..

[sıze=2][ı]
Kayınvalidene de arife günü gidilecek, bunu da not al![/ı]
[/sıze]

o yorumları okuyunca ben de hönnnkkk dedim kaldım ama benim kayınvalide bana geçen bu yaz köye (onların köye) gelin dedi.

Bende ben köy yaşantısını nsevmiyorum kendi köyüme de gitmiyorum dedim..

Kayınvalidem;zaten sen artık bizim köylü oldun dedi

Bu zihniyet bana çok da yabancı değil..

Heee belki buradaki bayanlar genç öyle düşünmemesi lazım diyeceksiniz ama benim kayınvalide de 45 yaşında

herkez canim herkez a dan z ye kadar....

bence kesinlikle arada kaynamıştır yazdıkların.
inan çoğu yorumu alıntılarda okuyorum ben.
şaka değil, çok hızlı ilerliyor, hem gündem, hem de sayfalar...

üstüne alınma tamam mı? bundan sonra daha dikkatli olucaz, söz

Benimle ne işi var anlayamıyorum evliyim çocuk sahibiyim sanki memlekette genç kız kalmadı
çok sinirliyim ilk fırsatta arayıp benzeteceğim

herkez canim herkez a dan z ye kadar....

a da asude_bahar mı var

lal seni parçalarım kızım, sen geldin sabah dedin kızlar ben yorumları okuyacağım sonra yazacağım, ben sana hoşgeldin dedim, hadi oku gel bekliyoruz dedim, sonra arazi oldun, sonra yine geldin, kimse beninle ilgilenmiyor diye tribe girdin.. yazdıklarımızı görmüyosun, bir de nazlanıyosun

aaaaahhhhh çıkazaam hanım kız çizgimdeeeeenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…