Kızlar elim ayağım titriyor kim aradı biliyor musunuz:18:
Ben bu adamla konuşurken hep sesim titriyor elim ayağım boşalıyor
Cep telefonum olmadığı için iş yerinden aradı bir de bugün yanımda yeni bir kız çalışmaya başladı
onun yanında pek rahat konuşamadım
Beni merak etmiş niye merak ettin ki dedim sabah seni göremedim dedi
Ben de ben erken çıkmıştım ama seni göremedim dedim ve pot kırdım sanki onu bekliyormuşum gibi bir hava yarattım gerçi bekeledim ama bilmesi iyi oldu
O da seni camdan gördüm ama yetişemedim dedi ben aşağıya inene kadar gitmiştin dedi cep numaran olmadığı için arayamıyorum dedi
tabi yanımdaki kızdan dolayı uzun uzun açıklama yapamadım sadece bir ara cebimden ararım dedi tamam dedi sanırım rahat konuşamıyorsun dedi ben de evet dedim sonra görüşürüz çağrını bekliyorum yarın memlekete gideceğim içim rahat gitmek istiyorum dedi:26: ben yanımdaki kızdan dolayı bir şey diyemedim yanımda kız olmasaydı şunu diyecektim ben şu an kimseyle görüşmek istemiyorum kritik bir süreçteyim diye durumumu anlatacaktım ama öyle saf saf evet hıı falan diyip kapattım kızlar bana bir akıl verin bu adam benim kafamı çok karıştırıyor heyecandan mideme ağrılar girdi rengim attı resmen
arkadaslar her an her dakika takip edip yorum yazamiyorum diye beni bu sekilde dislamaniza gerek yok yahu...dariliyorum valla....
kızlar elim ayağım titriyor kim aradı biliyor musunuz:18:
cep telefonum olmadığı için iş yerinden aradı bir de bugün yanımda yeni bir kız çalışmaya başladı
beni merak etmiş niye merak ettin ki dedim sabah seni göremedim dedi
ben de ben erken çıkmıştım ama seni göremedim dedim ve pot kırdım sanki onu bekliyormuşum gibi bir hava yarattım gerçi bekeledim ama bilmesi iyi oldu
O da seni camdan gördüm ama yetişemedim dedi ben aşağıya inene kadar gitmiştin dedi cep numaran olmadığı için arayamıyorum dedi
tabi yanımdaki kızdan dolayı uzun uzun açıklama yapamadım sadece bir ara cebimden ararım dedi tamam dedi sanırım rahat konuşamıyorsun dedi ben de evet dedim sonra görüşürüz çağrını bekliyorum yarın memlekete gideceğim içim rahat gitmek istiyorum dedi:26: Ben yanımdaki kızdan dolayı bir şey diyemedim yanımda kız olmasaydı şunu diyecektim ben şu an kimseyle görüşmek istemiyorum kritik bir süreçteyim diye durumumu anlatacaktım ama öyle saf saf evet hıı falan diyip kapattım kızlar bana bir akıl verin bu adam benim kafamı çok karıştırıyor heyecandan mideme ağrılar girdi rengim attı resmen
arkadaslar her an her dakika takip edip yorum yazamiyorum diye beni bu sekilde dislamaniza gerek yok yahu...dariliyorum valla....
csi ve çirkin betty
babamın evinde bir gece başlığına mı takıldınız? yalnız başlık da fantazi gibi.. :)))
Cep telefonum olmadığı için iş yerinden aradı bir de bugün yanımda yeni bir kız çalışmaya başladı
Ben de ben erken çıkmıştım ama seni göremedim dedim ve pot kırdım sanki onu bekliyormuşum gibi bir hava yarattım gerçi bekeledim ama bilmesi iyi ollmadı
tabi yanımdaki kızdan dolayı uzun uzun açıklama yapamadım sadece bir ara cebimden ararım dedi tamam dedi sanırım rahat konuşamıyorsun dedi ben de evet dedim sonra görüşürüz çağrını bekliyorum yarın memlekete gideceğim içim rahat gitmek istiyorum dedi:26: ben yanımdaki kızdan dolayı bir şey diyemedim yanımda kız olmasaydı şunu diyecektim ben şu an kimseyle görüşmek istemiyorum kritik bir süreçteyim diye durumumu anlatacaktım ama öyle saf saf evet hıı falan diyip kapattım kızlar bana bir akıl verin bu adam benim kafamı çok karıştırıyor heyecandan mideme ağrılar girdi rengim attı resmen
bilkentli sonunda ondan beklenen performansı gösterdi.
gerçi biraz erken oldu ama....
dranasım, gerçekten çok hızlı ilerliyor herşey, inan bana.
midenin ağrıması, ellerinin titremesi..
tamam biliyorum şu anda özellikle de haşarı kantardan aldatma ile ilgili bir mevzunun bardağı taşırması ile boşanma kararı aldığından, tekrar kadın olduğunu hatırlatan, seni önemseyen, seninle ilgilenen birini görmen, duyman, sana iyi geliyor; amenna...
ama inan korkuyorum.
korkularımı dile getirmeyi sevmem o nedenle sadece korktuğumu belirtmek istiyorummm..
benim yine paranoya damarım kabarıyor vallahi,sen bugün eşim beni takip ettirecek gibi birşey yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam..
Ben ciddi ciddi kıllanmaya başladım dranas,adam üstü kapalı cep telefonunu istemiş senden..evli olduğunu biliyor her ne kadar boşanacak
olsan bile!!!niye merak ediyor ki seni
aman yarabbim, ortalık karışmış:18:
canım sakin ol müsait olduğun bi zamanda güzelce açıklarsın,
kritik bi süreçtesin.
tehlikeli bunlar
Ben de ben erken çıkmıştım ama seni göremedim dedim ve pot kırdım sanki onu bekliyormuşum gibi bir hava yarattım gerçi bekeledim ama bilmesi iyi ollmadı
ben o konudan çok beslendim. çok istifade ettim.
mesela bu akşam anneme gitmek istiyordum, dün gece kocama dedim ki, yarın anneme gidelim, o da yarın değil de perşembe gidelim dedi, ben dedim yok özledim o zaman ben çarşamba tek gideyim, perşemde de seninle beraber gideriz, o da çarşamba gidelim tamam beee dedi.
ama bilseydim, yapar mıydım öyle bir hata beyime karşı? yapmam tövbe bismillah bir dahii yapmam..
dranas tatlım,
çok hızlı gelişmiyor mu sence de süreç?
ne bileyim, benim gönlüm razı değil bu kadar hızlı olmasına.. resmen evli olmasan, çok heyecanır, çok mutlu olurdum ama şimdi olamadım..
canım bu adamcağıza bir mesafe koysak, daha iyi olmaz mı?
Bu adam iyice tehlikeli olmaya başladı,söylediği şeyler de hoş şeyler değil tabi..
Bir daha ararsa beni artık aramayın dersin sende,şu anda zor bir dönemden geçiyorsun ama adam iyice aklını çelmeye çalışıyor sanki
dranas, lütfen en azindan bosanma tamamlanana kadar sabirli davran... senden gercekten hoslandiysa zaten sabirla bekler, yok derdi baska birseyse;
1. gönül eglendirme---> zaten isin olmas
2. esinin bir oyunu ise ---> davayi cok kötü etkileyebilir....
aferim bir daha sakın beyinin sözünden çıkma, taş olursun maazallah.
kayınvalidene de arife günü gidilecek, bunu da not al!
[sıze=2][ı]
aferim bir daha sakın beyinin sözünden çıkma, taş olursun maazallah.
Kayınvalidene de arife günü gidilecek, bunu da not al![/ı][/sıze]
herkez canim herkez a dan z ye kadar....
dranas canım gerçekten çok hızlı ilerliyor.. bu çok sakıncalı..
eşin velayet için aldatma nedeniyle tazminat ödememek için belki hiç beklemediğin kadar çirkefleşebilir..
insanı ayrılırken tanımak diye de bir şey var biliyorsun..
yani eşin bu işlerin her türlü ayrıntısını bilir boşanma davalarına bakıyor muydu bilmiyorum ama..
bence bilkentliye bunu izah etmen gerek.. duruşma gününe kadar görüşmeyi dondurmalısın..
herkez canim herkez a dan z ye kadar....
saçmalama bebişim bak bugün ben de pek giremedim bütün konulara fransızım