Dert yok, Sohbet var.... :)

elmayracım eşinle çok yakışmışsınız cnm.Çok tatlı güzel bir bayansın...
ama ben seni hep minik çıtı pıtı hayal etmiştim hayalimde...nedenki

@elmayra

işte bir güzel hatun daha

kızım ben yarın foto falan ekleyemem he tek başıma

yalnız birazcık fazlan var bence de canım.. ama kilo bu, verilir, sorun değil.. hatların çok güzel, yüzün, saçın, fizik yapın.. sadece birazcık kilo verdin mi fıstık..

bu arada eşin damatken çok küçük gösteriyo dicem ama yaşı da küçük olabilir zaten sen 26sın..

@csi

kop kuzu kop, cenge gider gibi, kızlar ben geldim bismillah deyip yazmaya niyetlendiğinde ne diyeceğidim sorarım sana

tekbiiiirrr Allahu ekbeeeeerrr

@gizem

yavrucum üni, master, makale yazışmalarınızı falan özelden yapsanıza, ikili diyaloglarınızı bizimle niye paylaşma çabasındasınız? (çirkef topic sakini mode on)

beticim,
destek kuvvet olarak geldim canım.
şu bayram arefesinde bir kazaya kurban gitmeden,
hayırlısıyla yolumuza devam edebilirsek,
ne mutlu bize

Ben de mi başlasam fitnessa. Evde pilatese devam ediyorum o kadar..
Sen hiç değişmemişsin. Erkek arkadaşını da gördüm. Yakışmıssınız. Türk mü? Dur ben de yeni fotomu ekliyeyim

ben güya dün gidecektim, burada resmi tatil vardi... ama bu topic e bir takildim... gidemedim :))

ama bu aksam gidecegim mutlaka.... kilo aldim biras... aslinda rakamsal degisiklik yok ama gecen senelerki slklLigim kalmadi..

cok sagol.. o foto haziran ayina ait. ist'a ziyarete geldigimde ailemle bi dügüne katildiydik :)) erkek arkadasim da türk.. ama viyana da suan... masterda...

ben de yilbasinda yanina gidecegim :))

hava atma mod on du da ondan :))

ya yavrular oturun şurda sakin sakin ya, illa yiyeceksiniz banı

asude hanım,
biz ki en ufak bir şeyle senin damarına basabiliyorken
sen nasıl oldu da hala o konuya yorum yapabilemedin?
sorarım eyyy asude_bahar??
gücün bir bize mi çatar????

gaz verme mode:On

ELMAYRA NİHAYET SENİ DE GÖRME ŞEREFİNE NAİL OLDUK,SAYGILAR EFENİM..

EŞİNİZLE TAM TENCERE KAPAK OLMUŞSUNUZ,ALLAH AYIRMASIN SİZİ

asude hanım,

hakkat asude...sen bir dalsan kesin topyekün banlanırık heee....
haydi asude haydi asude haydiiii...tam zamanı tam zamanı şimdiiii...

:)) süse püse özenme her erkegin dogasinda var galiba, ne kadar inkar etselerde....

erkek arkadasimin yüz maskeli resimlerini hala sakliyorum :)) pilates topu üzerine oturmus, yüzündeki maskenin kurumasini beklerkene.... saclar da sifir tirasli.... daha gür ciksinlar diye :)) sarimsak kürlü :))

8 kilo fazlam var abartmıyorum ama mutsuz oluyorum :) direk göbekten aldım cnm. Valla o kadar mutlu olurum ki bana liste gönderirsen. Kocanın ilk maaşından sonra spora başlıycam.

Sert dimi Aslında objektifle ilgili sıkıntım var, dişlerim yamuk ve asla gülümsemem, düğünde bile adamı dövüyodum gül dedi diye Gülmediğim için sert görünüyorum.

Yıpratmaz mı betim ya, adam 10 yaş yaşlandı, ben onun çıtır haline asık olmuştum
Saol tatlım

Elmayracığım;

bence hem kilo konusunda hem de gelinlik vs konusunda kendine haksızlık ediyorsun.
Çok şık, çok sade ve çok güzel bir çiftsiniz...

Allah mutluluğunuzu daim etsin.!!!

Gelinlikten neden nefret ediyorum biliyor musunuz? Kocam olacak dangalağın yaptığı olayı öğrendiğimde gidip diktirdiğim gelinlikten vazgectim, ulustan bok gibi bi gelinlik aldım, 500 lira mıydı neydi, denemedim bile. Salaklığımdan işte kime kızıyosam. Herşeyi elimde kaldı gelinliğin, söküldü, yırtıldı falan :S Ayy neysee

koyu kumral mi oluyorsun esmer mi elmeyra?? ben de böyle acik daha acik tenli birini bekliyordum....
Esmerimm ben. Yaaaa sarışın mı bekliodun D:

Ben göremiyorum ama

Ekledim ablacım.
ayrıca elmayra hatunu biraz daha kilo dersen buluşmaya filan gelmeyecem heeee....
kompleksli oliciim bak...gömlek iliklenmiyo diyorum yaaaa....oooofffff...

Buz dağının soyunuk kısmını görsen löp löp yağ

bugün saat 13.12'de açılan ve nereden başlayacağını bilemeyen konu sahibesinin konusu iyi banlar çıkarır, benden söylemesi.

birazdan
- ayrımcılık yapıyorsun diyenler
- vah vah çılar
- ay o da bişeymi ciler
çıkar meydaneeeee

zehir hafiye mode:On

elmayracım eşinle çok yakışmışsınız cnm.Çok tatlı güzel bir bayansın...
ama ben seni hep minik çıtı pıtı hayal etmiştim hayalimde...nedenki

Minikim ben teşekkür ederim cnm

Sağol canım gördüm resimleri maşşalah çok tatlı bir hatunsun gelinlikte çok yakışmıış sana

Baktım netten. Dur bende ısmarlayayım da beyimin gönlünü yapayım. Bir de bunu deneyelim. Bizimkinin de saçları pek kıymetli. Şampuanı özel, saç toniği özel..Hatta ben yurtdışındayken tutumlu kayınvalidem bize gelmiş ve benim asla kullanmayacağım bir şampuandan bidonla almış(hacı şakirin bir şampuanı ama arap sabunu kıvamında). Abartmıyorum 5 litre falan. El yıkayınca bile kaskatı oluyor serin, saçı ne yaptığını siz düşünün artık. Benim de görünce saflığım tuttu ve bir kaç kez kullanma gafletinde bulundum. HAni annesi almış ta atmak olmaz diye..Müsrif gelin olmayalım.. Aaa bir baktım bizim beyefendi gitmiş DSL laboratories in Revitasını almış kullanıyor.Ben de uslu uslu 5 litrelik arap sabunu..eee görünce dank etti bana da, dedim anchusa sen misin ekonomi yapacak olan adam... Şimdi eşim ne alıyorsa kendime de aynısından...

asude hanım,

hakkat asude...sen bir dalsan kesin topyekün banlanırık heee....
haydi asude haydi asude haydiiii...tam zamanı tam zamanı şimdiiii...

canlarım,

bişeyi fark ettim, insanın ayağı ağrıyorsa, her yeri ağrıyor ve her yeri ağrıyan insanın canı derdinde oluyor..

sizin gibi ayar üstadları varken (csi: naif ayar üstadı/ çirkin betty: damardan ayar üstadı) bana zaten dediklerinize "uuu ne güzel yazmış" demekten başka bişey düşmeyeceği için, ben ayak ağrımla ilgileneyim dedim.

şimdi benim derdim ayağım. size soruyorum: dün 22:00'ye kadar alışveriş yapmaktan öl, sabah işe topuklu ayakkabı ile gel, öğlen tekrar alışverişe git çok afedersiniz it gibi gez..

tek umudum, iş yerindeki babetlerimdi. onları da koyduğum yerde bulamadım. temizlikçiler çöp diye atmış olabilirler.. ve gittim ne giydim biliyo musunuz? timberland..

şimdi bir iş kadını hayal edin, etek-ceket-gömlek altta timber.. yerimden kalkamıyorum.. ayağımın ağrısı biraz geçse, şişi biraz inse, topuklu giyeceğim..

neyyyyssseee çok uzattım, sözün özü, akılsız başın cezasını ayaklar çeker..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…