Dert yok, Sohbet var.... :)

bu işte bir terslik var.
bir bit yeniği var.
bu kadar fütursuzca, hala evli olan bir bayana bu şekilde davranmak.

normal gelmiyor bana, gelemiyor.!!!!!

Sinsice yaklaşıyor resmen,boşanma sürecnde olan bir bayanada aklınca destek verir gibi bir tavır seriliyor ama ona mı kalmış sanki..

Tehlikeli sularda yüzüyor hrmde hiç çeki nmeden

dranas bende konunu takip ediyordum biraz hızlı gelişiyo gibi kızlara katılıyorum

Benimle ne işi var anlayamıyorum evliyim çocuk sahibiyim sanki memlekette genç kız kalmadı
çok sinirliyim ilk fırsatta arayıp benzeteceğim

bak güzelim.
sorun memlekette kız kalmaması değil.
pek tabii ki gayet hoş bir bayan olman sebebiyle, erkeklerin dikkatini çekiyorsun.
anormal olan onun sana ilgisi değil, anormal olan zamanlaması...
erkeklerin bu kadar ince düşünmediğini farzediyorum, o yüzden ufak bir hatırlatmanın yeterli olacağı kanaatindeyim...

ha tabi bu arada "sen beni yanlış anladın"a da hazır ol...

Csi, noldu tatlım kime kızdın sen, kılıçlarımı kuşandım ben

Yok aramıyacağım yanımdaki kız olmasa görüşmek istemediğimi söyleyecektim
Boşanacak olsam bile evliyim niye bu kadar uğraşıyor anlamıyorum iyi niyetli olsa biraz beklemez mi:44:

iyi niyetli biri olsaydi kesinlikle beklerdi... ayrica tatile gitmeden önce kafasi rahat gitmeyi istemek de ne demek....

dranas, bu konuyu dert topiginde baska bir kadin acmis olsaydi;

"evliyim, bir kizim var, ama esimle son zamanlarda cok zor günler yasadik-yasiyoruz. bana olan ilgisi azaldi, hatta beni aldattigini nile ögrendim.... bosanma davasi actim. suan ayri yasiyoruz ve dava kagidinin gelmesi bekliyoruz. Ama bu sürecte kafami karistiran birsey oldu. biriyle tesadüfen tanistik. bana karsi ilgili, sicak davranan bir bey. ne yapacagimi bilmiyorum. kafam cok karisik. ona karsi heyecan da duyuyorum ama bilmiyorum......"

gibi seyler yazsa verecegin cevap ne olurdu???

ne olurdu canım cidden merak ettim:44: ama ben bir şey yapmadım ki

Benimle ne işi var anlayamıyorum evliyim çocuk sahibiyim sanki memlekette genç kız kalmadı
çok sinirliyim ilk fırsatta arayıp benzeteceğim

ama cepten de arama canim... yine is yerinden ara.... ya da gizli numara...

Son düzenleme:
o konuda saçma sapan bir yorum yapan xxxx li üyeye.
hemen anlıcaksın zaten.
o ve onun gibi 2-3 tane var.

Kate de beti de sen de güzel cevaplar vermişsiniz. Hala bu zihniyette olanları görünce cinleniyorum.

ben sen ne cevap yazarsin diye sana sormak istedim canim... yanlis anlasildim sanirim...

iş yerinden arayıp uygun bir zamanda durumu izah etmeliyim ve beni aramamasını istemeliyim ben konuşma özürlü bir insan olarak nasıl yapacağım bilmiyorum

dranas işe yarıyorsa baa da at bakem bir...
ama işe yaradığını kanıtla önce...psikopat bir teraziyim ben ikna et beni...
csi o konuyu bulamadım yaaa...hangi konu o 13:42de açılan...haydeee...
2. sınıf laz olduğumdan kafamın bu kaa çalışmasınla idare edin bu saatte...

bakış açısı bu mu yani? kk daki kadınlar otorite mi? anlayamadım mantığını..

Kızlar hepinize aynı diyeti göndereceğim 1600 kalorilik ayda 4 kilo falan verirsiniz uzman diyetisyen tarafından yazılmıştır

iş yerinden arayıp uygun bir zamanda durumu izah etmeliyim ve beni aramamasını istemeliyim ben konuşma özürlü bir insan olarak nasıl yapacağım bilmiyorum

eminim üstesinden gelirsin... istersen net olarak söylemek istediklerini not et... konuyu degistirmeye calistigindaysa, benim söyleyeceklerim bu kadar de kapat...

karsina cikmis ya da cikacak tek firsatin bu olmayacak emin ol... cok güzel bir bayansin....

sadece suan zamani degil... her ihtimali düsünmelisin... en azindan kizinin velayeti icin....

hahahah kanıtcı teraziii mükemmelliyet manyağı ben deniycem, sana kanıtlıcam göbeğimi öğle yemeğinde

bunu yazan; dost terazi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…