herkez canim herkez a dan z ye kadar....
bu işte bir terslik var.
bir bit yeniği var.
bu kadar fütursuzca, hala evli olan bir bayana bu şekilde davranmak.
normal gelmiyor bana, gelemiyor.!!!!!
canim suan ortak bir konu yok... herkes kendi halinde.... yani dislandigindan degil...
Benimle ne işi var anlayamıyorum evliyim çocuk sahibiyim sanki memlekette genç kız kalmadı
çok sinirliyim ilk fırsatta arayıp benzeteceğim
Yok aramıyacağım yanımdaki kız olmasa görüşmek istemediğimi söyleyecektim
Boşanacak olsam bile evliyim niye bu kadar uğraşıyor anlamıyorum iyi niyetli olsa biraz beklemez mi:44:
aynen valla isi mi yetisdireyim yoksa yorummu okuyayim sasirdim dogrusu...eger isden atilirsam bu topige dahil olan herkesten kesicem maasimi....
Csi, noldu tatlım kime kızdın sen, kılıçlarımı kuşandım ben
iyi niyetli biri olsaydi kesinlikle beklerdi... ayrica tatile gitmeden önce kafasi rahat gitmeyi istemek de ne demek....
dranas, bu konuyu dert topiginde baska bir kadin acmis olsaydi;
"evliyim, bir kizim var, ama esimle son zamanlarda cok zor günler yasadik-yasiyoruz. bana olan ilgisi azaldi, hatta beni aldattigini nile ögrendim.... bosanma davasi actim. suan ayri yasiyoruz ve dava kagidinin gelmesi bekliyoruz. Ama bu sürecte kafami karistiran birsey oldu. biriyle tesadüfen tanistik. bana karsi ilgili, sicak davranan bir bey. ne yapacagimi bilmiyorum. kafam cok karisik. ona karsi heyecan da duyuyorum ama bilmiyorum......"
gibi seyler yazsa verecegin cevap ne olurdu???
Benimle ne işi var anlayamıyorum evliyim çocuk sahibiyim sanki memlekette genç kız kalmadı
çok sinirliyim ilk fırsatta arayıp benzeteceğim
ne olurdu canım cidden merak ettim:44: ama ben bir şey yapmadım ki
o konuda saçma sapan bir yorum yapan xxxx li üyeye.
hemen anlıcaksın zaten.
o ve onun gibi 2-3 tane var.
ben sen ne cevap yazarsin diye sana sormak istedim canim... yanlis anlasildim sanirim...
iyi niyetli biri olsaydi kesinlikle beklerdi... ayrica tatile gitmeden önce kafasi rahat gitmeyi istemek de ne demek....
dranas, bu konuyu dert topiginde baska bir kadin acmis olsaydi;
"evliyim, bir kizim var, ama esimle son zamanlarda cok zor günler yasadik-yasiyoruz. bana olan ilgisi azaldi, hatta beni aldattigini nile ögrendim.... bosanma davasi actim. suan ayri yasiyoruz ve dava kagidinin gelmesi bekliyoruz. Ama bu sürecte kafami karistiran birsey oldu. biriyle tesadüfen tanistik. bana karsi ilgili, sicak davranan bir bey. ne yapacagimi bilmiyorum. kafam cok karisik. ona karsi heyecan da duyuyorum ama bilmiyorum......"
gibi seyler yazsa verecegin cevap ne olurdu???
iş yerinden arayıp uygun bir zamanda durumu izah etmeliyim ve beni aramamasını istemeliyim ben konuşma özürlü bir insan olarak nasıl yapacağım bilmiyorum
dranas işe yarıyorsa baa da at bakem bir...
ama işe yaradığını kanıtla önce...psikopat bir teraziyim ben ikna et beni...
csi o konuyu bulamadım yaaa...hangi konu o 13:42de açılan...haydeee...
2. sınıf laz olduğumdan kafamın bu kaa çalışmasınla idare edin bu saatte...