• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yanmaktan ziyade fikir almak istiyorum, her şey için çok mu geç?

Doğru söylüyorsunuz, insan bir şeye alışmayagörsün...
Zaten yapım da müsait, rahatlığa iyice alışır salarım diye düşünüyorum.
Gel gelelim okulu da son yıla kadar sorunsuz bir şekilde götürebilir miyim bir de o var.
Kendimle savaşıyorum resmen. :)
Teşekkür ederim önerileriniz için. :34:

Sen cok dusunuyorsun bence akisina birak. Isletme cok guzel bir bolum. Her konudan bilgi sahibi olursun. Vizyonun genisler. Istedigin konuya da kayabilirsin sonra. Iyi sanslar.

bale papucu, bırakmaya alışmakla bağdaştırma bence, gerçekten alakası yok. insanın işi ömrü gibi bir şey.. ölene kadar sevmediğin işi yapacağına, birkaç yıl kaybedip sevdiğin işi yaparsın.. bırakırsam buna alışırım diye düşünceksek hayatımızdaki istemediğimiz hiçbirşeyi değiştirmememiz lazım ki bu insana sadece mecburiyet hissi ve mutsuzluk getirir..

biliyorum yani yeni sistemi.
ben üniv. ye hazırlandığım yıllarda 1 milyon 300 bin aday girerdi toplam 300 bin aday yerleşirdi
sonradan bu çok kolaylaiştı, kontenjanlar arttı, gerçekten üniversiteye girmek kolaylaştı
hadi bunlar bir yana sen önemsemeden işletmeyi kazandıysan demekki kapasite var arkadaşım niye harcıyorsun kendini.
ben senin yerinde olsam, okumak madem gözünde büyüyor, adam gibi iş getiren iki yıllık okurdum
onların çalışma alanı daha fazla, özellikle sağlık sektöründe okursan çok çok daha iyi.
çünkü şöyle söyliyim biz 5 yıl okuduk, atanmak için çırpınıyoruz, özelde aldığımız maaş 1000 lira
hafta sonu diye bişeyimiz yok, ama iki yıllıklar yada ne bilim başka mesleklerin hiç olmazsa pazar günü tatili var,
bu ülkede hiç bir sektör dersanecilik kadar acımasız değil malesef.
kendine hedef belirle, ya mezun olcam bankacı vs... olcam de
yada hiç kendine çektirme gir bir büro yönetimine devlete girmen daha kolay
yada git zabıt katipliği oku.
vs. vs. iş getirecek alanda oku, iş aramaya düşünce bunu çok daha iyi anlayacaksın.

canım okadaar az ki işini severek yapan insan ve kendi alanında iş bulan insann...farzedelim ki radyo tv sinema okudun.şansın varsaa iş bulabilirsin,yoksa zaten işin çok zor.sana tavsiyem tekrar hazırlanıp kazanayım o bölümü okuyumdersen hayatında bazı şeyleri çok geçyaşıycaksın belki.mesela para kazanmayı,evliliği,anneliği...hazır bir bölüm kazanmışken okuyorken oku da bitir.atıyorum banka da çalışma da ilaç firmasında çalış mesela şurda kaybettiğin 1 sene sadece ama aklını başına al,hayat tembel olmak için çok hızlı.

bende sana benzer bir durum yasadim.yaraticiligimi kullanacagim bi bolum secmek istedim ama bizim zamanimizda esit agirliktan sozel bolumlere istenildigi gibi gecilemiyordu puan kiriyorlardi..ben fotografcilik sinema tv yada ne bileyim moda tasarim tarzi seyler istedim ama olmadi..sozel secememistim cunku bizim okulda acilmadi sozel bolum ve gittim aynen senin gibi isletme tarzi bi bolum okuyorum 4 yillik bankacilik...halbuki ben bankacilik yapabilcek bi insan degilim sayisalim berbat degil ama sevmiyorum bankayi onu bunu sunu...cok sikici benim icin..ama ben pes etmedim ve suan 4.cu sinifa gectim kendi istegimle hazirlik okumasaydim mezundum:) okulu sevmiyorum ve hic derslere gitmiyorum sinav haftasi deli gibi ders calisiyorum ve sonrada sinavlara giriyorum..alttan dersim 2 tane cok sukur.ama ben mutlumuyum hayir..yani idailim yok bu meslekte benim...ama bende baktim 4 yillik uni bitirmek yetiyo yani istedigi bolumu bitirenlerde istedigi isi yapamiyo ben yine kendimi fotografciliga verdim internetten arastirarak baya gelistirdim fotografciligi suan dogum fotograflari cekiyorum..bi bebisin dunyaya merhaba dedigi ilk ana taniklik ediyorum..isimdede baya ilerledim..idailim bu benim.acikogretimden fotografciliga basladim ve kismetse seneyede oss ye tekrar gircem..diyecegim o ki bence bolumunu olede bolede bitir..emek var ne olursa olsun ve bosa gitmesin..bi yandanda oss ye calis.cunku okulla idare edilemicek bisey degilmis oss simdi buyuyunce anladim..bana oss de cok uzun gelen sayfalarca konulari bi seneye yayiyoduk simdi bakiyorumda ben final haftasi sadece bi gunde 400 500 sayfalik kitaplara calisiyorumda sinava giriyorum..yani her derse birer ay yeter yapabilirsin..ama okulunda cepte kalsin sonra pisman olma bidaha belki bu bolumu de kazanamicaksin...hayatta basarilarr

Bölümünüz güzel ama sevmediğin bir işi yapmakta ağır gelir omuzlara. Ama zekanıza hayran kaldım, kendinizi ifade etmenize bayıldım sizde potansiyel var.Size Okul Öncesi veya Rehber Öğretmenliği çok yakıştırdım hem matematik yok hem atanması kolay.İsterseniz şans verin kendinize, başarılar

Back