dert sıkıntı boşanma, ben ne yapacağım?

Geçmiş olsun umarım bu travmayı atlatabilirsin. Senin yaşadığını görümcem yaşadı birebir. Kocası subaydı annesi de tam bir kayınvalide. Cebimde parası yokken şehirlerarası yolculukta indirmişler bir yerde. 3 yıl sürdü boşanması acaba düzelir mi diye. Düzelmez. Boşandı ve şimdiki eşiyle tanıştı 28 yaşında iken. İki yıldır evliler ve 4 aylık bir oğlu var maşallah. Allah iyiler ile karşılaştırsın o da diyordu dul kaldım diye genç kızlar gibi kına geceli 3 gün düğün yaptılar 2. evlilikte. Eski kayınvalidesi "ben aslında seni hiç istemedim ama oğluma hayır deyip karşıma alamazdım evlendi hevesini aldı" diye iğrenç bi cümle kurmuş. Şimdiki kocasının ilk evliliği ve onun dul olmasını hiç takmadı. Adamlık kızlık-dulluk, reislik bilmemne ile olmuyor sevmekle, korumakla, şevkatle oluyor.
Allah iyiler ile karşılaştırsın..

derler ya allah iyi insanlarla karsilastirsin ne diyeyim annenizede kizdin

Hiç takılma onlara. Zamanla nasıl başedeceğini öğreneceksin emin ol.. Dik duracaksın, mutlu olacaksın.sana dul diyene alttan alta evlilik de çekilir şey mi diyeceksin yeri geldiğinde, zamanla seslerini kesip hayran olacaklar sana , emin ol.. Yeter ki bu psikolojik savaştan sapasağlam çıkmak için söz ver kendine, kimseye de seni ezme fırsatı verme.. Hayat senin, içine etmek isteyenleri def edip güzelleştir kendince.. Zamanı geldiğinde şimdiki tecrübelerine dayanarak daha merhametli, sevgi solu birini seçip onunla mutlu olacaksın inşallah.. Dua et, olsun..

Benim ex koca eski sevgililerimden dolayı bana kendimi iğrenç hissettirirken şimdiki adam evliliğimi, eskilerimi, eksikliklerimi hiç hissettirmiyor. Ki kendisi doğunun bir yerinden, bir aşirete mensup ve evlenmemiş.. İstanbullu ileri görüşlü Benim asla kabul etmem dediğim şeyleri bile kabul edebiliyor. Bu işler gerçekten adamlıkta biter. Adam olmayan bir kadına ilk evliliğini zehir eder (bakirelik bi işe yaramıyor yani) adam olan 2. Evlilikte de cenneti yaşatır. Allah iyiler ile karşılaştırsın ...

Ada'mın içindeki öküz dışarı çıkmış.

Bu Arada biri vardı psikoloji öğrencisi mi neydi. Sosyal deney babında konu açmıştı. Mevzu ona benziyor. Fake mi acaba

Ah bende senin gibi 25 yasindayim ve bosanma asamasindayim benim esimde kiymet bilemedi bu ayrilik surecinde kv bir kere bile aramadi ilk baslarda bana cok zor geldi bazen bile aklima geldikce deli oluyorum cok uzuluyorum aglamaktan helak oluyorum ama bizi haketmiyolar bize deger vermiyolar artik yolumuza bakmaliyiz payimiza dusen aciyi cekmeliyiz allahimin izniyle zamanla daha iyi olcaz sende iyi olmaya calis kimse senden degerli degil sakin sagligini aklini kaybetme gercekten bize sadece kendimiz lazimiz.
Yoluna bak arkadasim cok zor yasayan biri olarak biliyorum ama bir omur boyle yasamaktansa 1 bilemedin 2 sene aci cekcez sonrasi kerim.
Allah yardimcimiz olsun.

Empati yaparak okudum inanin gerildi tum vucudum sabirlar diliyorum. Kv niz tam bir seytan. Kizi yok heralde size affiniza siginiyorm it gbi davrandigna gore. Mazlumun ahi yerde kalmaz. Gececek bu gunler bir sunger cekin ve bakin hayatiniza. Allahindan bulsun hepsi

insan namusunu sokaga atmaz kaç kurtul ardına bile bakma şuan yaşadıklarını sindiremediğn için duygusalsın ama zaman herseyın ilacıdır 6 ay sonra hiç birsey hissetmeyeceksin. bence yat kalk cocugun olmadıgına dua et sadaka ver onlarıda allaha havale et. sevgiliyken karı koca gibi yasayıp sonra ayrılan çok insan var o zaman onlarda mı dul? yani resmiyete dökünce dul öbürü normal mi oluyor. asla öyle düşünme sana dul diyenlere de ki artık kimlikte bile senelerdir boşanmış kadınlara bekar yazıyor ayrıca kocası ölen kadınlara dul denir ben artık bekarım cok cahil kalmışsınız de. ve bi an önce davanı aç avukatla konuş hertürlü hakkını söke söke al cok geçmiş olsun tekrar ediyorum kucagında birde beben olmamasına cok sevindim kurban kesmelisin

bencede bosan.kocan ruh hastası gibi geldi bana gerçekten bir sorunu var yani belli.2bucuk yılda hiç böyle yapmasını c oookkk ilginç.anne sinin karnına geri donsun boşver 25 yasindasin daha gelir geçer kopmuş dul k aldiysan elin ayağın saglam ya sukret.bu adam deli bir omur geçerli bu makyakla...geçer gider unutursun meraketme bahtin açık olsun...

Topiği tekrar okumaya geldiğinizde bu mesajımı görün diye konunuzu kapatıyorum.
Bayan X,
2. kez 2. üyelik aldınız, üyelik isminizin deşifre edilmemesine güvenmeyin sakın zira an gelir deşifre edilir. Kazen 'in 2. üyelik kurallarındaki şu cümlesini hatırlayınız lütfen :Bu açıklamaya rağmen buna devam ederseniz 2 üyeliğiniz de deşifre edilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…