dert sıkıntı boşanma, ben ne yapacağım?

Ağzım açık okudum. çok yıpratıcı şeyler bu adamın yüzünü evlenmeden önce hiç farketmedin mi?

Okudukça gözlerim doldu inanın... ne olur artık daha fazla üzülmeden kaçın kurtulun..inanın bana çok kisa bir zaman sonra unutacaksiniz..

Geçen bir konudada yazdım aynı cümleleri bu erkekleri anlamıyorum evlenmek için bin takla atarlar sonra o evliliğin içine ederler kadının emdiği sütü burnundan getirirler. ... Allah böyle insanlari ıslah etsin Rabbim hakkını alsın bu adamdan. ... sakın geri dönmeyi düşünme senin için çok kötü olur ....

anlattıklarınızın hiç birisi normal bir insanın yapabileceği şeyler değil kesin rahatsız inşallah tamamen kurtulursunuz

anlattıklarınızın hiç birisi normal bir insanın yapabileceği şeyler değil kesin rahatsız inşallah tamamen kurtulursunuz

Kesinlikle baarismayin. Istersen 2 gunluk evli ol. Ne demek 25 yasinda ve dul. Guzelim sen once kendine deger ver.sonra baskalarindan deger bekle. O koca bozuntusu ve pislik kv ye gelince,ana ogul otursunlar ve bence senden uzak dursunlar. Senin caninin degeri yok mu bak psikolijin alt ust olmus. Hic ama hic o eve o kocaya geri donmeyi dusunme. Allah onlari kendi gibilerle karsilastirsin.

Eve git tüm eşyalarını cektir kalmasın bişey. Kovulurken senin ailen bişey demiyor mu. İçin neden yanıyor onun pisligi.

Eve git tüm eşyalarını cektir kalmasın bişey. Kovulurken senin ailen bişey demiyor mu. İçin neden yanıyor onun pisligi.
ama boşanmadan önce alırsam ya iftira atarlarsa ya fazlasını almış derlerse ya almış eşyalarıda kaçmış derlerse? böyle bişey olabiliyomu?

Allah yardimcin olsun. Ve çocuk olmdan kocanın gerçek yüzünü gördüğün icin sukret. Sana sabret olur böyle şeyler demeyi cok isterdim ama ne eşinde ne ailesinde elle tutulur mantıklı hiçbir taraf yok. Depresyon bunalim evliliğe alışma süreci gibi bi durum da yok. 15 günlük eşini o halde yolun ortasında bırakan bi kaç sene sonra kimbilir neler yapar. Ama ailene de kızdım biraz neden aramayın bizi diyenlerin ayağına gitmişler ki.. Her neyse dışarıdan konuşmak kolay belki ama kendi ruh ve beden sağlığın icin bosan ve kurtul

Evet cok zor seyler yasamissin.. Allahim yardimcin olsun ınşallah.. lütfen sukret ki basinda gormussun kisiliksizligini.. sukurler olsun ki çoluğun çocuğun olmadan... insallah tez vakitte maddi manevi olarak kurtulursun pisliklerden

Bir sosyopat ve onu yetiştiren sosyopat bir aile ile karşı karşıya kalmışsınız maalesef çok üzüldüm sizin adınıza ama çok gençsiniz daha ve yolun başında ne mal olduklarını belli etmeleri hayırlara vesile olur.. boşanın bu kadar olaydan sonra asla oraya adım atmayın..

Okurken hayretler içinde kaldım gerçekten hala böyle şeyler oluyor mu eşinizin eğitim seviyesi nedir siz yeni gelinsiniz bunları yaşamaya hakkınız yok ailenizinde ikide bir geri göndermesine sinir oldum neyseki kurtulmuşsunuz en azından böyle bi adamdan çocuğun yok kendine yeni bi hayat kur kendi ayakların üzerinde dur. Daha gençsin unut olanları dul olmayıda kafana takma herkesin başından evlilik geçebilir bu yüzden asla kendini ezik hissetme o şehirden ayrılmanda iyi olmuş herşeyi geride bırakmaya bak

Şok oldum ya nasıl insan bunlar böyle?
Kayınvaliden tam sinsi bunu anladım. Allah sabır versin sana.
Ayrılma konusunda düşünme bile kaç kurtar kendini canım yaşın daha küçük çok daha iyileri çıkar karşına emin ol. Böyle biriyle bir gününü bile kaybetme.Ayaklarına dahi kapansa barışma bence

Canim ne yazikki kiz anneleri hep bole pasif sinir oluorum benim annemde bole aslinda benim annem herkeze karsi bole pasif yanliz benim tahminim o adam o aile burnu surtsun yarin yine arar die dusunuolardir cunku daha once hep adim atan sen olmussun burlar asiri derecede geri kafali anlattigina gore sen erkeksin elinin kiri o kadin dul kalcak mecbur senin kolen olcak dusuncesindelerdir sana tavsiyem sakin ola bu karektarsiz adama geri donme inan sana hicbisi olmayacak hatta hic evlenmemis biruyle bile evleniceksin belki ve mutlu olucaksin ...davayi sen ac bekleme bence hatta yipranma tazminatida ac bu karektarsizlara aldigin parayi cocuk esirgeme kurumuna bagislarsin ayy cok sinirlerim bozuldu

Dul?! olmaktan korkmayın. Böyle yaşamaktan korkun.
3 yıldır boşanmış bir kadınım, keşke hiç evlenmemiş olsaydım demiyorum. Çok şey öğrendim çokkk ...

Ayrica DUL olarak yasamak böyle insan yerine konmadan yasamaktan bin kat daha iyidir!. Kaldi ki evlenip ayrilmis olmak artik yadirganmiyor,gayet normal birşey. Bosanmis oldugu halde hic evlenmemis bir erkekle dugun dernekle evlenip gelinlik giyen cook bayan taniyorum. Bugunleri atlatin bir insallah size gercekten deger verecek kalpten sevecek biri cikar. Onemli olan siz kendinize deger verin ve asla böyle ezdirmeyin kendinizi

Dul?! olmaktan korkmayın. Böyle yaşamaktan korkun.
3 yıldır boşanmış bir kadınım, keşke hiç evlenmemiş olsaydım demiyorum. Çok şey öğrendim çokkk ...

dul kelimelerini yanlış anlamayın.. çevremde herkez öyle diyor artık bana. benimde ağırıma cok gidiyor aynı sizin gibi. hiç hoş değil ne zaman duysam irkiliyorum geriliyorum..hoşlanmıyorum.. ama mesela akrabalar (göya) destek olmak için arayıp ' böyle genç yaşında bi kızı dul bırakmak kolay mı bunların yanına bırakma söke söke al ne alıyosan hakkını koyma seni bu yaşında dul ettiler' diye konuşuyolarya sözde destekçilerim. sağolsunlar cok moral oluyorlar.. bende onlara tişikkirlir diyiorum kapatıyorum telefonu

Kız anneleri genelde yapıcı olur herkesin annesi böyledir idare et kızım evlendin artık kızım bilmem ne annenin ağzından çıkmayan kelimeler senin ağzından çıkmalıydi ağırlığını koymalıydin ama sen susmussun adam seni yollarda bırakıp gitmiş arayıp sormamış ve ERKEK ADAM BUNU YAPMAZ sen bunlara rağmen arayıp geri dönmüşsün annene kızma kendini ezdirmeyip benı seven böyle sevsin deseydin tavrını koysaydın en azından bu kadar yipranmazdin canım kurtulduğunu dua et lütfen böyle koca hiç olmasın daha iyi kadın yeri gelir temizlik yemek yapar yeri gelir dışarda yersin hizmetçi değilsin tabiki evini seven her kadın yapar bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…