dert olarak değil de

Maaşın kim tarafından çekildiği çok önemli değil ama paranın yönetiminin tek olması yine itaatkar bir yapı oluşturuyor. naçizane fikrim tabi

sence erkek olan biri ve bu baban canın sence neden böle bişey söledi sana?????????

Ben defter tutmaya başladım
Yazılı olunca daha iyi takip edip, kendi harcamalarından bile kısma gereği duyabiliyorum

Babana katılıyorum İpek
Ne kadar hayat arkadaşımız da olsa o da fani o da etten kemikten yani
Kadınların çalışması her anlamda çok çok önemli

Doğru çek. Biz ne kadar güvensek de sonuçta insan onlar da. Ve şu an her şey güzel olsa da yarının kesinlikle garantisi yok.

ikimizde çalışıyoruz. kredi kart taksidi kadar ödememizi yapıyoruz.. kalanı da elektrik su vs. gidiyor.. paramız ortada zaten ihtiyaç oldukça alıyoruz.

Ben defter tutmaya başladım
Yazılı olunca daha iyi takip edip, kendi harcamalarından bile kısma gereği duyabiliyorum
bende evlendiğimizden beri bunu yapıyorum.. her ay nereye gitmiş ne kadar gitmiş görüyoruz.

nisanda mutfaktan 100 tl kısmışım bu bile süper o parayla gram aldım attım kenara mesela.

bende evlendiğimizden beri bunu yapıyorum.. her ay nereye gitmiş ne kadar gitmiş görüyoruz.

nisanda mutfaktan 100 tl kısmışım bu bile süper o parayla gram aldım attım kenara mesela.

Bereketli olsun inşallah

Ben 2,5 yıllık evliyim
Tutmuyordum da borca girince biraz kemer sıkmak için tutmaya başladık

Bizim kim ne aldıysa aklındayken ekliyo
Biz tekrar borca girdikte biraz ondan defter geldi aklıma
Fuzuli şeyleri kısarız diye

evet defter işi iyi oluyor...en azından küçük harcamalr bile gözle görülüp kısıtlanabiliyor ihtiyaç fazlası ise..

vurgulumu?neyin vurgusu burdada anlamyrum ne yazarsan imalı vurgulu anlamalar başladı bişeyin altından illa bişey aramaya gerek yok burda konu açılmış yorum yapıyoruz neyin vurgusu

Sonuna 3 tane soru işareti koyduğunuz için vurgulu söylediğiniz düşünüldü ama diyorsanız ki ben her sorumun sonuna 3 tane soru işareti koyarım o başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…