- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.226
- 498
- Konu Sahibi sempatiksayilir
-
Evlenirken aklımı çok kurcalamıştı bu sorun çalıştığım halde hemde
İlk evlendiğimde eşim ayrı ayrı çekmeyelim kartını bana ver demişti olmaz demiştim sonra tekrarlamadı çok şükür... Ondan para isteyemezdim çünkü hiç alışmamışım babam bile okula giderken istemeden akşamdan verirdi harçlığı
Ben maaşımı çekip ihtiyacımı alıp eşime veriyorum o da ödemelerimizi yapar ihtiyacımızı alırız kalanı birikim olur...
Babam hasta ya misk biliyorsun. Zor durumdaydık kızın bakımı için okula götürülüp getirilmesi.. vs vs vs.
İşten ayrılmayı düşündüm en azından bir süre. Hastane odasında babam bana dedi ki: ölürsem eğer hakkımı haram ederim ayrılırsan. Kocandan ayrıl ama işinden asla ayrılma
Babana katılıyorum İpek
Ne kadar hayat arkadaşımız da olsa o da fani o da etten kemikten yani
Kadınların çalışması her anlamda çok çok önemli
Doğru çek. Biz ne kadar güvensek de sonuçta insan onlar da. Ve şu an her şey güzel olsa da yarının kesinlikle garantisi yok.
sence erkek olan biri ve bu baban canın sence neden böle bişey söledi sana?????????
Ben defter tutmaya başladım
Yazılı olunca daha iyi takip edip, kendi harcamalarından bile kısma gereği duyabiliyorum
Neden vurgulu sorduğunu açıklarsan ben de ona göre bir cevap vereyim.
sence erkek olan biri ve bu baban canın sence neden böle bişey söledi sana?????????
bence biraz önceki ark örneği vermiştin ya ona bağlı bişi..yani ben öyle anladım
bende evlendiğimizden beri bunu yapıyorum.. her ay nereye gitmiş ne kadar gitmiş görüyoruz.Ben defter tutmaya başladım
Yazılı olunca daha iyi takip edip, kendi harcamalarından bile kısma gereği duyabiliyorum
defter tutma işini benim eşim yapıyor genelde ben o işi sevmiyorum...
bende evlendiğimizden beri bunu yapıyorum.. her ay nereye gitmiş ne kadar gitmiş görüyoruz.
nisanda mutfaktan 100 tl kısmışım bu bile süpero parayla gram aldım attım kenara mesela.
Neden vurgulu sorduğunu açıklarsan ben de ona göre bir cevap vereyim.
Bizim kim ne aldıysa aklındayken ekliyo
Biz tekrar borca girdikte biraz ondan defter geldi aklıma
Fuzuli şeyleri kısarız diye
Çok zeki bir insan olduğu için.
evet defter işi iyi oluyor...en azından küçük harcamalr bile gözle görülüp kısıtlanabiliyor ihtiyaç fazlası ise..
vurgulumu?neyin vurgusu burdada anlamyrum ne yazarsan imalı vurgulu anlamalar başladı bişeyin altından illa bişey aramaya gerek yok burda konu açılmış yorum yapıyoruz neyin vurgusu
anlayanlar anlamayanlara anlatsın o zamanbravo. tabii babanın bu kelimesinden daha ne öğütler çıkar ben hepsini anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?