dert olarak değil de

vurgulumu?neyin vurgusu burdada anlamyrum ne yazarsan imalı vurgulu anlamalar başladı bişeyin altından illa bişey aramaya gerek yok burda konu açılmış yorum yapıyoruz neyin vurgusu

Burada birbirimizi görmediğimiz için ancak yazılardan vurgulama anlaşılıyor, kullanılan noktalama işaretlerinden ya da smile lardan.
Bu durumda birden çok arka arkaya soru işareti koyunca vurgu yapıyorsun sandım.
Ben mi yanlış anladım bu durumda yoksa sen mi kendini yanlış ifade ettin. Yanlış anlaşılma var sonuçta.

Sonuna 3 tane soru işareti koyduğunuz için vurgulu söylediğiniz düşünüldü ama diyorsanız ki ben her sorumun sonuna 3 tane soru işareti koyarım o başka.

yorumlarımız konuşma dili değilde yazma dili olduğu içn kullanılan imla işareterinden ,büyük harflerden v.s farklı anlamlar çıkarabiliyoruz dımı

Son düzenleme:
E ben de onu dedim aslında...

Ben de bunu anlatmaya çalıştım. Ben de bir şeyi tezatlı soracağım zaman bir sürü soru işareti eklerim. Sanki şöyle bir ima oluştu. Bir önceki sayfada yazdığını da baz alıyorum bunu yazarken.
Öncelikle maaş kartımın eşimde olmasından kaynaklı bir eziklik hissedildi üzerimde sanırım.
Sonra diğer yazdığım yuvarlak kenarlı şeylerden.
Aslında ben çok rahat bir evliliği olan mantıklı ve düzgün bir insanla evliyim. Sizinkinden iyi olmasın da..
Yani o yüzden aklın yolu birse arada hesap kitap yapıp paraları şahsileştirmek, saklamak benim evlilik anlayışıma ters. Bu da sanırım, “en iyi eşim yapar” bu işleri mantığında anlaşıldı.
Sonra ileri gidip babamın öyle demesi “ben işten çıkıp çocuğumun anası,, kocamın karısı” olmak istediğim için sanki.
Yani tüm yazdıklarından ben bunları anladım kısaca.

Burada birbirimizi görmediğimiz için ancak yazılardan vurgulama anlaşılıyor, kullanılan noktalama işaretlerinden ya da smile lardan.
Bu durumda birden çok arka arkaya soru işareti koyunca vurgu yapıyorsun sandım.
Ben mi yanlış anladım bu durumda yoksa sen mi kendini yanlış ifade ettin. Yanlış anlaşılma var sonuçta.

cnm imla yazmış olabilirim ben eğer sert bişekilde yazsam imlasız direk yazarım zaten babanı tebrik ederim bu arada,nerden koymuşum soru işaretlerini pişman oldum ya ben farklı bir şey yazsam 2 soru işareti yerine 2 kelime fazla yazarım

1-ben bir erkeğim ve senin babanım bu devirde babana bile güvenmeyeceksin
2-eşin senin canın sevdiğin adam ama hayat herzaman güzel gitmeyebiliyor yani evliliğin bitmesi gibi(allah korusun)mutlaka işin elinde olmalı.
3-hayatımız da maalesef ölüm var ve birinizden birine bişey olsa (allah korusun)çocuklarını kimseye muhtaç ettirmeden yaşayacaksın işin olmadan bu asla olmuyor.
4.çocuklarının geleceği annenin çalışmasıdır.

daha çok çıkarılacak şey var

Son düzenleme:
Ben de bunu anlatmaya çalıştım. Ben de bir şeyi tezatlı soracağım zaman bir sürü soru işareti eklerim. Sanki şöyle bir ima oluştu. Bir önceki sayfada yazdığını da baz alıyorum bunu yazarken.
Öncelikle maaş kartımın eşimde olmasından kaynaklı bir eziklik hissedildi üzerimde sanırım.
Sonra diğer yazdığım yuvarlak kenarlı şeylerden.
Aslında ben çok rahat bir evliliği olan mantıklı ve düzgün bir insanla evliyim. Sizinkinden iyi olmasın da..
Yani o yüzden aklın yolu birse arada hesap kitap yapıp paraları şahsileştirmek, saklamak benim evlilik anlayışıma ters. Bu da sanırım, “en iyi eşim yapar” bu işleri mantığında anlaşıldı.
Sonra ileri gidip babamın öyle demesi “ben işten çıkıp çocuğumun anası,, kocamın karısı” olmak istediğim için sanki.
Yani tüm yazdıklarından ben bunları anladım kısaca.

wuwwwww vallaaa ipek helal 3 soru işareti bunca anlam.....ben sadece erkeklerin bakış açısı diye analadım:44::44:

ben alınmadım da bir şeye son birkaç mesajdır “en iyi beyim bilir” mantığındayım gibi düşünüyorum muamelesi görüyorum sanki..

Ben seni biliyorum
O yüzden hiç aklıma öyle bişey gelmedi

Ben de herkesin maaş kartı kendinde derken arada veriyorum Ous çekiyo başka gün laızm olur diye geri veriyo mesela
Kimse diğerinin kartını elleyemez demedim :6:
Boş ver

cnm imla yazmış olabilirim ben eğer sert bişekilde yazsam imlasız direk yazarım zaten babanı tebrik ederim bu arada,

1-ben bir erkeğim ve senin babanım bu devirde babana bile güvenmeyeceksin
2-eşin senin canın sevdiğin adam ama hayat herzaman güzel gitmeyebiliyor yani evliliğin bitmesi gibi(allah korusun)mutlaka işin elinde olmalı.
3-hayatımız da maalesef ölüm var ve birinizden birine bişey olsa (allah korusun)çocuklarını kimseye muhtaç ettirmeden yaşayacaksın işin olmadan bu asla olmuyor.
4.çocuklarının geleceği annenin çalışmasıdır.

daha çok çıkarılacak şey var

Ben zaten bunlardan farklı düşünen biri değilim ki.
Benim işten ayrılmayı düşünmem geniş bir konu. Sadece bir fikir. Ama bu demek değil ki ben sığ fikirli biriyim.
Keşke işten ayrılacak cesaretim olsa da kendimde olan saklı potansiyeli keşfedebilsem. Bence iş hayatında uzun bir maratondan sonra bu kararı veren insanlar vites 5 te çalışan insanlardan daha zeki ve risk alabilen insanlardır. En nihayetinde altında öz güven yatar.
Yani şöyle: diyelim ki A şahsı işten ayrıldı. Bilemezsin ki hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağını.
Belki farklı şeyler yaptı vs vs. yani bu geniş bir konu. Senin dediğin elinde mesleği olmayan insanlar için geçerli bence. İşten çıkmak çaresizlik değildir.
Benim tam zamanlı çalışmayan arkadaşlarım var kaç bin dolar ceplerine para giriyor görsen, bu durumda kazandığımız paralara isyan edersin gerçekten.

wuwwwww vallaaa ipek helal 3 soru işareti bunca anlam.....ben sadece erkeklerin bakış açısı diye analadım:44::44:

valla arkadaş açıkladı ama sanki farklı düşünüyormuşuz gibi geldi bana da son bir kaç mesajını bu yöne çektim. sen dikkat etmemişsindir sen bazlı yazılmadığından.
ayrıca pek bi uzun yazar oldum:d
kk ya girmeye girmeye özlemişim.:1:

Ben seni biliyorum
O yüzden hiç aklıma öyle bişey gelmedi

Ben de herkesin maaş kartı kendinde derken arada veriyorum Ous çekiyo başka gün laızm olur diye geri veriyo mesela
Kimse diğerinin kartını elleyemez demedim :6:
Boş ver

Ay çek ne bileyim.
Bilseler benim kpederle olan senaryolarımı aynı düşünürler mi acep:9:

Ben zaten bunlardan farklı düşünen biri değilim ki.
Benim işten ayrılmayı düşünmem geniş bir konu. Sadece bir fikir. Ama bu demek değil ki ben sığ fikirli biriyim.
Keşke işten ayrılacak cesaretim olsa da kendimde olan saklı potansiyeli keşfedebilsem. Bence iş hayatında uzun bir maratondan sonra bu kararı veren insanlar vites 5 te çalışan insanlardan daha zeki ve risk alabilen insanlardır. En nihayetinde altında öz güven yatar.
Yani şöyle: diyelim ki A şahsı işten ayrıldı. Bilemezsin ki hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağını.
Belki farklı şeyler yaptı vs vs. yani bu geniş bir konu. Senin dediğin elinde mesleği olmayan insanlar için geçerli bence. İşten çıkmak çaresizlik değildir.
Benim tam zamanlı çalışmayan arkadaşlarım var kaç bin dolar ceplerine para giriyor görsen, bu durumda kazandığımız paralara isyan edersin gerçekten.

allah kimseyi eşinden işinden çocuğundan ayırmasın.kadının çalışması önemli ben bunu bilir bunu sölerim

Back