- 26 Nisan 2014
- 418
- 73
- 38
- Konu Sahibi sempatiksayilir
-
Sanki evlenmek istiyomuş ama çocuğun gelirinin ne düzeyde olduğundan emin değilmiş gibi
Bi de evlenirse çalışıp çalışmama konusunda kararsız ve şıkları görmek istiyo gibi geldi
Öğrenciymiş evliliği düşünmüyomuş ama :44:
aahenüz değil, okulum bitmedi ve birisi de yok hayatımda
yaşımı da erken buluyorum zaten
Bu maaş kartının kimde durması bu kadar önemli mi gerçekten?? Ben evlendiğimiz zaman eşime verdim tek tük almışımdır hep onun cüzdanında durur
Hiç de ezik hissetmedim kendimi
Bu maaş kartının kimde durması bu kadar önemli mi gerçekten?? Ben evlendiğimiz zaman eşime verdim tek tük almışımdır hep onun cüzdanında durur
Hiç de ezik hissetmedim kendimi
şimdi sen öğrenci halinle neden bunu merak ettin; ben de bunu merak ettim.
Merak ettim internet bankacılığı kullanıyor musunuz?
eşin eğer doğru kullanıyorsa tabiki önemli değil....arada eşimde alır kartımı ama kartın yeri benim cüzdanımdır
Tabi ben de eşim de kullanıyoruz. Tüm hesap hareketlerini görüyorum zaten oradan. Benim asıl meselem ben organize sanayide çalışıyorum atmler ya da bankalar baya uzak. Gidip de extra zaman kaybetmek istemiyorum. Bizim bankanın atm si eşimlerin fabrikanın önünde var. O çekiyor o yüzden. Yoksa ata erki olayı değil..
Ata erkilik yapacak biri olsaydı para konusunda o görev kesin benim olurdu evde.
eşin eğer doğru kullanıyorsa tabiki önemli değil....arada eşimde alır kartımı ama kartın yeri benim cüzdanımdır
Eft/Havale tavsiye edecektim ben de. Ama para çekme bu kadar sıkıntılı ise mantıklı tabi.
Bir kez daha beğenemedim destekliyorum. İntenrnet bankacılığı varken kart vermek gereksiz geliyor bana. İnternet bankacılığı kullanmamak ise ayrı bir hamallık. Faturaları 30 snde netten yatırmak veya otamatik ödeme tanımlatmak varken gidip bankalarda sürünmek gereksiz geliyor.
Ben bişey anlamadım
Konu açacak kadar kafasını kurcalıyosa bi insanın
Bi gerekçesi olması gerekmez mi ?
Nick bile uzakaşk soruyorum yok öğrenciyim henüz biri bile yok ben evlilik düşünmüyorum diyo
Eee o zaman derslerine çalışmak varken milletin ortalama aylık gelirini veya maaş kartının kimde durduğunu niye merak etsin insan ?
Durum cidden böyleyse
Sen erken yaşlanırsın kardeşim
Ben bekarken aklımın ucundan geçmezdi böyle şeyler
Misk ben çok hesapçıyımdır. Aklım fena basar para konularına. Maaş günleri belli. Hesaplar belli. Extreyi kalemle çizerek incelerim nere ne vermişiz diye. Eşim yönetmiyor parayı. Çekip getiriyor.. bir de makbuzunu da alıyor. O an üzülüyorum bazen sanki ona güvenmiyormuşum gibi.
Aslında internetten görüyorum yatanı falan. O da takip amaçlı değil zaten gelir vergisi kesintisinden dolayı..
Eft de falan banka masraf alıyor. Gerek yok yani özel durumlar olmadıkça eft yapmıyorum. Zaten onların güvenlik girişinde atm çekiveriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?