Dert edersen gebe kalamazsın diyenlere itafen ! İnadına kafaya takarak gebe olcaz !

Bebis dusunmeden once cin takvimine bakiyodum bende hangi ay yapsam kiz olur die ama ole olmuyomus olsun yeterki allahim nasip etsin ins.

ayynenn benımde erkek takıntım vardı haşa sümme haşa
pişmanım o düşündüklerime
rabbim hakkımızda ne hayırlı derse o olsun inş

ne kadardır beklıorsunuz canım kac yıllık evlisin? benm yumurtalar yeterlı uyukluge ulasmıormus ılac destegı alıorum bu ıkıncı ayım. dua edelım bırbırmıze.....

2,5 yıllık evlıyım korunmayı bırakalı 7 ay oldu
alttan göbekten felan ultrasona girdim yok bişeyin diyolar ama
bebekte yok

2,5 yıllık evlıyım korunmayı bırakalı 7 ay oldu
alttan göbekten felan ultrasona girdim yok bişeyin diyolar ama
bebekte yok
cıftelerde bı sorun olmasa da ılk denemede gebelık ıhtımalı % 25 canm bılıorsundur zaten
onun ıcın uzulme bence canım. kac yasındasın?

Firkat öncelikle merhaba arkadaşım. Bu kadar sürede bebek olmaması normal tabi ama bana kalırsa önce sen git doktora. Tabi bu arada ne zamanlar ilişkiye giriyorsunuz o da önemli çünkü adetine göre bazı dönemlerden sonra çocuk olmuyo. Sen doktora git eğer hiçbir problem yoksa zaten Dr eşini de görmek ister ya da ondan test ister. Allah korusun en ufak bi problem bile yıllarını kaybetmeye yetiyor. Inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aaa kuzum yenı okudum özür ..
10. ay ugur getirsin çift haneli ..
inş bu ay gebe olcaz ümidimizi kesmek yokkk

Insallhhhh canimm bnm :) bu ay burdan haykiralim artikk hamileyim diye umitler hep var zaten isyan umutszluk asla yok..Rabbime guveniyorum herzamn ..... bahar geldi cicekler aciyor nisan ayi bzmde meyve verdigimz bir ay olur insallhhh :))

inşallah yüzümüz gülecek
bu ay gebe kalcaz inanalım dua edelim

inşallah yer gök dua ile kızlar ve Müslümanın Müslümana ettiği dua daha çok kabul olurmuş inş birbirimizin için endişelenip dua ettğimiz için rabbim kabul eder bizimde yüzümüz güler hamileyyyyyyyyyiiiim diye mutluluktan havalara uçarız

aynıymıs yasımız benımde 7 aydır olmuo vaktı zamanı var allahın ıznıyle hayırlı saglıklı gebelıkler hayırlı saglıklı evlatlar versın rabbım ınsallahhh

hadi bakalım verelım bırbırımıze guzel haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…