Bebis dusunmeden once cin takvimine bakiyodum bende hangi ay yapsam kiz olur die ama ole olmuyomus olsun yeterki allahim nasip etsin ins.
doktordan dönünce haberdar et bebeğim
sabah gıttım ameylıytı varmıs gleden sonraya kaldı canımsanırım baska doktora gıtmem gerekecek
Allah ol derse olur ! ! !
olur tabiiii rabbimin rahmrtinden hıkmetınden sual olunmaz!!!! ya şafii sen şifamızı ver inşallah rabbimmmmm!!!!!!!
tedavı goruormusun canım sen ?YA HALLEL MÜŞKİLAT
müşkil işleri halleden rabbim !
tedavı goruormusun canım sen ?
hayır görmüyorum
doktor hiç bişeyin yok diyo
ama olmuyo
ne kadardır beklıorsunuz canım kac yıllık evlisin? benm yumurtalar yeterlı uyukluge ulasmıormus ılac destegı alıorum bu ıkıncı ayım. dua edelım bırbırmıze.....
cıftelerde bı sorun olmasa da ılk denemede gebelık ıhtımalı % 25 canm bılıorsundur zaten2,5 yıllık evlıyım korunmayı bırakalı 7 ay oldu
alttan göbekten felan ultrasona girdim yok bişeyin diyolar ama
bebekte yok
olur tabiiii rabbimin rahmrtinden hıkmetınden sual olunmaz!!!! ya şafii sen şifamızı ver inşallah rabbimmmmm!!!!!!![/QUOT
esselamualykum hanım kardeşlerim. yaşım 23. 17 ay oldu evleneli ve ikimizde ne hap kullandık ne de korunduk bu zamana kadar. ve bebiş olmuyo. üzülmüyo değilim. eşim hiç takmıyo hayırlısı deyip duruyo. etrafımızdaki bebekleri çooook seviyo . dışarda görünce baksana ne tatlı filan diyo. ben de hıı diyorum. biliyo önceden ne kadar çok sevdiğimide. acaba bi problem mi var doktora gitsekmi diyorum yanaşmıyo acele etme diyo. aileme kesinlikle bu konuyu açmam daha doğrusu kimseylee konuşmam. soramıyolarda bebe var mı diye. bi kere laf açılmıştı lafla karışık soracak gibi olmuşlardı . olunca 9 aya belli olur diyorum. üstelemediler de. adet günlerim çok düzensiz o yüzden de her ay acabayla yaşıyorum. karnımda acayip şişlik oluyo adet günlerimden önce. gecikiyo ya belki diyorum ama sonuç hüsran... bi de evlendikten sonra 20 den fazla kilo aldım etrafımdakilerden densizlik edip bebe var mı diyolar. ama nasıl üzülüyorum içten belli etmiyorum. kün feyekün. Allah ol der o da oluverir. olursa Allahtan olmazsa da Allahtan. kalpte asilik isyan yok ama belirsizlik de beni tüketiyo. burada o kadar çok yazı okudum ki kaç gündür yorumları okuyorum. daha da panikledim tedavi süreci uzun sürüyomuş vs... bana bi yolllll
cıftelerde bı sorun olmasa da ılk denemede gebelık ıhtımalı % 25 canm bılıorsundur zaten
onun ıcın uzulme bence canım. kac yasındasın?
24 yaşındayım
7 aydır olmuyo
o dadluuu bebiş için 17 gün nedir kiii beklenirr
aaa kuzum yenı okudum özür ..
10. ay ugur getirsin çift haneli ..
inş bu ay gebe olcaz ümidimizi kesmek yokkk
olur tabiiii rabbimin rahmrtinden hıkmetınden sual olunmaz!!!! ya şafii sen şifamızı ver inşallah rabbimmmmm!!!!!!![/QUOT
esselamualykum hanım kardeşlerim. yaşım 23. 17 ay oldu evleneli ve ikimizde ne hap kullandık ne de korunduk bu zamana kadar. ve bebiş olmuyo. üzülmüyo değilim. eşim hiç takmıyo hayırlısı deyip duruyo. etrafımızdaki bebekleri çooook seviyo . dışarda görünce baksana ne tatlı filan diyo. ben de hıı diyorum. biliyo önceden ne kadar çok sevdiğimide. acaba bi problem mi var doktora gitsekmi diyorum yanaşmıyo acele etme diyo. aileme kesinlikle bu konuyu açmam daha doğrusu kimseylee konuşmam. soramıyolarda bebe var mı diye. bi kere laf açılmıştı lafla karışık soracak gibi olmuşlardı . olunca 9 aya belli olur diyorum. üstelemediler de. adet günlerim çok düzensiz o yüzden de her ay acabayla yaşıyorum. karnımda acayip şişlik oluyo adet günlerimden önce. gecikiyo ya belki diyorum ama sonuç hüsran... bi de evlendikten sonra 20 den fazla kilo aldım etrafımdakilerden densizlik edip bebe var mı diyolar. ama nasıl üzülüyorum içten belli etmiyorum. kün feyekün. Allah ol der o da oluverir. olursa Allahtan olmazsa da Allahtan. kalpte asilik isyan yok ama belirsizlik de beni tüketiyo. burada o kadar çok yazı okudum ki kaç gündür yorumları okuyorum. daha da panikledim tedavi süreci uzun sürüyomuş vs... bana bi yolllll
CANIM hemen hemn hepimiz aynı durumdayız üzülme yeni evlilerde doktorlar en az sekiz ay veriyo zaten umudunu yitirme Rabbim büyük elbet bizimde yüzümüz gülecek ama için rahat etsin bi kadın doğum doktoruna git ve folikasit al eczaneden kullanmaya başla
inşallah yüzümüz gülecek
bu ay gebe kalcaz inanalım dua edelim
aynıymıs yasımız benımde 7 aydır olmuo vaktı zamanı var allahın ıznıyle hayırlı saglıklı gebelıkler hayırlı saglıklı evlatlar versın rabbım ınsallahhh
acilen hemen hemen hemen doktora gidiyosunuz eşinde sende
hem hotmon testi hem sperm testi
acil gidiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?