Dert edersen gebe kalamazsın diyenlere itafen ! İnadına kafaya takarak gebe olcaz !

Insallhhhh canimm bnm :) bu ay burdan haykiralim artikk hamileyim diye umitler hep var zaten isyan umutszluk asla yok..Rabbime guveniyorum herzamn ..... bahar geldi cicekler aciyor nisan ayi bzmde meyve verdigimz bir ay olur insallhhh :))

nisan yağmurunu bi tasa biriktir
eşinin elinden besmeleyle iç

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye haykırcazzz
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Kizlar bu ates olcme yonteminide uygulayan varmi bilmiyorum ama bn bu ay atesimide izledim yumurtlamadan beri hic dusmedi hep 37 lerdeydi.. adetm geciktigindeyde ayniydi adet oldugumdada dusmedi hala 37 :/ ben bsy anlamadm bu isten hani olunca dusmesi gerekmiyormuydu ? Bu ates olayi tirt bence :))))

Ilk defa duyuyorum bunu denicemm ama tesekkurler gulbeseker esimede keciboynuzu pekmezi iciriyorum faydasi oldugunu soyluyorlar sende al icir cnm

peygamberımız buyurmuş
kimki bir erkek hanımına kendi eliyle nisan yağmuru içirirsi allahın izniyle gebe olur..diye

İnşallah canım Rabbim bize de nasip etsin artık hakikaten kimi zaman hiç olmıyacak mı diye düşünüp bunalıma giriyorum

bunalıma gircez normaldir..ama gün gelecek dertlerimiz silinip süprülcek

kızlar gunaydın dun farklı bır doktora gıttım malatyanın en ıyı doktoruydu cok kısı onerdı ve ıyıkı gıtmısım e2 hormonum yuksekmıs dokor farketmemıs erken yumurta rezevı olabılır dedı amh testı yaptırıcam ankarada yapılıyormus dua edın oyle bırsey cıkmasın canlarım dun aglamaktan bugun gozlerım davul gıbı

bencede tırttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…