• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert edersen gebe kalamazsın diyenlere itafen ! İnadına kafaya takarak gebe olcaz !

üff beklemekten bende yoruldum :S:S normal adet tarihim geçen ay 27 bu ay daha olmadım ..ümitlenmekte istemiyorum..test yapmaktanda korkuyorum ..sanki oldum olcam agrılarım var offf offf

üff beklemekten bende yoruldum :S:S normal adet tarihim geçen ay 27 bu ay daha olmadım ..ümitlenmekte istemiyorum..test yapmaktanda korkuyorum ..sanki oldum olcam agrılarım var offf offf

oldun mu kuzum ? regl olursan haber et:26:

Bende yaklaşık 4 yıldır her ay umutla bekliyorum ama olmuyor bi türlü pko illeti yüzünden :14:

Valla takmamayi nasil beceriyorlar ben onu anlamiyorum adetim bittikten sonra bi balio taaki diger adete kadar hic aklimdan cikmiyo desem yeridir😟

çok dua et çok dua..
hayatta olmaz denen şeyi allah oldurur
dua et..duayla ecel değişmez ama kader değişir
çok çok çok dua
RABBİM SENDEN GELEN HERŞEYE RAZIYIM AMA OL DE OLUVERSİN.......

ah yavrum ediiyorum kendime herkeze hepimize tüm isteyenlere RABBİMİN YA MUSAVVİR İSMİYLE SESLENİYORUM O İSTEDİĞİNİNE İSTEDİĞİ ŞEKLİ VEREN YAPAN BİZEDE HAYIRLI BİR EVLAT NASİP ETSİİİİN :emir_bebek: İNŞALLAH

kızlar yarın pazarrr
güzel bi kahvaltı edelim..
oylarımızı atalım
tv nin karşısına geçelim oy sonuçlarına adapte olalım
değerlendirme yapalım..beynımızı oyalayalım
biraz gezelim biraz eğlenelim
değişik bişeyler yapalım sote olabılır turta kek bişeyler farklı şeyler
eğlenelim bu pazar
ayın bir günü kafadan gitsin bebişi beklerken umutlu olmak herşeyden güzel...:emir_bebek:

OHHHHHHHHHHH kızlar içimi açtınız ya :) iyi oldu bu böyle daha umutlu bekliyorum bu ay olmazsa gene beklicem gene beklicemmmmmmm :54::emir_bebek: 17 güncük kaldı :):52:

Valla takmamayi nasil beceriyorlar ben onu anlamiyorum adetim bittikten sonra bi balio taaki diger adete kadar hic aklimdan cikmiyo desem yeridir😟

demiiiii demiiiiii bide insanın eşi üzülüyoyaaaa arkadaşlarına bakıp iç geçiriyor sen gözünden anlıyorsunnnn ahhhhhhhhhhhahhhhhhhhh :19:

oldun mu kuzum ? regl olursan haber et:26:

bence test yap kurtul içindeki saçma umut bitsinnn insan yok nasılsa diyo ama hala ya varsa diye bi ümit besliyo kendi adıma konuşuyorum canım ki sen İNŞALLAH HAMİLESİNDİRRRRRRRRR :49:

Ey güzel allahım duy bizim sesimizi kızlar umarım istediğiniz haberleri alırsınız yazılarınızı okurken ben bile merak eder oldum haberdar edersiniz

Gebe kalmayı bekleyen arkadaşlarım
Eminim büyüklerden konudan komşudan en çok duydugunuz şeydir .......

Boş ver kafaya takma

Bi zamanı vardır

Düşünürsen olmaz

Kafandan at önce

Stresten olmaz

Dert edersen zor

Bu laflara karnımız yok ! Evet sizin istatik verileriniz doğru sonuç veriyor olabilir !
Ama biz aklımızdan çıkarmıyacagız..Olana kadar umutla bekliyeceğiz..
Dert de edicek streste olcaz !
Gerilip her regl olunca ağlıyacagız ayrıca ! !
Ama Allah izin verdikten sonra gebe de olcaz !
İtirazı olan ? ? ? ?

Ey güzel allahım duy bizim sesimizi kızlar umarım istediğiniz haberleri alırsınız yazılarınızı okurken ben bile merak eder oldum haberdar edersiniz

17 gün var canım beklemedeyim inşallah birbirimize uğur getirir bu ay hepimiz hamiş oluruz:49:

yuce rabbım ''ol ! '' dedıkten sonra streste yapsaaaaaaak dusunsekteeee olmuo dıye g.de yırtsak olurrrrr !!!!
allahın ıznyle olurrrrrr bızkı bas agrımızı bıle ıyılestırmekten acız kullar elimizden ne gelir ki stre yapma kafaya takma hikaye bunlarrrr :D
:36::36::36::36:

Bende sizlerdenim hanımlar
4 yıldır her ay adet günümde ağlamalardan bıktım birde zor geçiyor benim adetim ... Ama her ay aynı umudu içimde büyütüyorum hasta olunca tekrar başa dön insan atamıyor aklından bir an olsun çıkaramıyorum hafızamdan , Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlerede bana da inş . Yüzümüzü güldürsün kucağımızı doldursun Rabbim sen duy sesimizi .....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah hayırlı sağlıklı çocuklar kucağımıza almayı nasip etsin ben bi kere tattım o duyguyu ama kısa sürdü kalbi durdu 2 hafta önce kürtaj oldum ve bir daha allahım yaşatmasın diyorum çok acı cinsiyeti ne okursa olsun yeterki sağlıklı olsun bebeklerimiz

Bende sizlerdenim hanımlar
4 yıldır her ay adet günümde ağlamalardan bıktım birde zor geçiyor benim adetim ... Ama her ay aynı umudu içimde büyütüyorum hasta olunca tekrar başa dön insan atamıyor aklından bir an olsun çıkaramıyorum hafızamdan , Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlerede bana da inş . Yüzümüzü güldürsün kucağımızı doldursun Rabbim sen duy sesimizi .....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

CANIM tedavi gördün mü ?

Allah hayırlı sağlıklı çocuklar kucağımıza almayı nasip etsin ben bi kere tattım o duyguyu ama kısa sürdü kalbi durdu 2 hafta önce kürtaj oldum ve bir daha allahım yaşatmasın diyorum çok acı cinsiyeti ne okursa olsun yeterki sağlıklı olsun bebeklerimiz

canım üzülme rabbimin vardır bi bildiği o ahirette sana şefaatçi olacak arkadaşımda senin yaşadıklarını yaşadı ama şuan oğlu oldu yarın mevlüdüne gidicem sevdiklerinle bu zor günlerini atlatmaya çalış:43:

İyi geceler kizlar bende evleneli 9 ay oldu hic korunmadim bende yumurtam catlamadigi icin kist olusuyor tahlul sonuclarim temizmis oyle diyor doktor fakat en son 16 ocakta regl oldum sokturucu ilac ictim igne kullandim gecen hafta hala olmadim ptesi doktor yine cagirdi bakalim ne diycek insallah erken meopoz falan cikmaaz:43::14::14:

demiiiii demiiiiii bide insanın eşi üzülüyoyaaaa arkadaşlarına bakıp iç geçiriyor sen gözünden anlıyorsunnnn ahhhhhhhhhhhahhhhhhhhh :19:

Nasil kotu bir psikoloji bide takmayin kafayi yediniz diyorlar kendilerinin kucaklarinda karinlarinda cocuk ama biz takmayalim allahimm bizlere nasip eder insss en yakin cok yakin zamandaaa:((

Back