Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bat yarınsa...
pazartesiyi bekle
aklını başka şeylerle doldur pazartesiyi bekle
pazartesi bi daha idrar testi yapp
birilerine oturmaya git
film aç film izle
bişeyler organize et
aklını dağıt bi kitap al eline
üff beklemekten bende yoruldum :S:S normal adet tarihim geçen ay 27 bu ay daha olmadım ..ümitlenmekte istemiyorum..test yapmaktanda korkuyorum ..sanki oldum olcam agrılarım var offf offf
çok dua et çok dua..
hayatta olmaz denen şeyi allah oldurur
dua et..duayla ecel değişmez ama kader değişir
çok çok çok dua
RABBİM SENDEN GELEN HERŞEYE RAZIYIM AMA OL DE OLUVERSİN.......
kızlar yarın pazarrr
güzel bi kahvaltı edelim..
oylarımızı atalım
tv nin karşısına geçelim oy sonuçlarına adapte olalım
değerlendirme yapalım..beynımızı oyalayalım
biraz gezelim biraz eğlenelim
değişik bişeyler yapalım sote olabılır turta kek bişeyler farklı şeyler
eğlenelim bu pazar
ayın bir günü kafadan gitsin bebişi beklerken umutlu olmak herşeyden güzel...
Valla takmamayi nasil beceriyorlar ben onu anlamiyorum adetim bittikten sonra bi balio taaki diger adete kadar hic aklimdan cikmiyo desem yeridir😟
oldun mu kuzum ? regl olursan haber et:26:
Gebe kalmayı bekleyen arkadaşlarım
Eminim büyüklerden konudan komşudan en çok duydugunuz şeydir .......
Boş ver kafaya takma
Bi zamanı vardır
Düşünürsen olmaz
Kafandan at önce
Stresten olmaz
Dert edersen zor
Bu laflara karnımız yok ! Evet sizin istatik verileriniz doğru sonuç veriyor olabilir !
Ama biz aklımızdan çıkarmıyacagız..Olana kadar umutla bekliyeceğiz..
Dert de edicek streste olcaz !
Gerilip her regl olunca ağlıyacagız ayrıca ! !
Ama Allah izin verdikten sonra gebe de olcaz !
İtirazı olan ? ? ? ?
Ey güzel allahım duy bizim sesimizi kızlar umarım istediğiniz haberleri alırsınız yazılarınızı okurken ben bile merak eder oldum haberdar edersiniz
17 gün var canım beklemedeyim inşallah birbirimize uğur getirir bu ay hepimiz hamiş oluruz
Bende sizlerdenim hanımlar
4 yıldır her ay adet günümde ağlamalardan bıktım birde zor geçiyor benim adetim ... Ama her ay aynı umudu içimde büyütüyorum hasta olunca tekrar başa dön insan atamıyor aklından bir an olsun çıkaramıyorum hafızamdan , Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlerede bana da inş . Yüzümüzü güldürsün kucağımızı doldursun Rabbim sen duy sesimizi .....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah hayırlı sağlıklı çocuklar kucağımıza almayı nasip etsin ben bi kere tattım o duyguyu ama kısa sürdü kalbi durdu 2 hafta önce kürtaj oldum ve bir daha allahım yaşatmasın diyorum çok acı cinsiyeti ne okursa olsun yeterki sağlıklı olsun bebeklerimiz
2gün daha umutlan iki gün içinde regl olmadıgın halde negatıf çıkıyosa
regl olucaksın canım
umudumuz hep var !
demiiiii demiiiiii bide insanın eşi üzülüyoyaaaa arkadaşlarına bakıp iç geçiriyor sen gözünden anlıyorsunnnn ahhhhhhhhhhhahhhhhhhhh