- 14 Kasım 2013
- 2.353
- 439
- 198
AĞZIN BAL YESİNNN kuzummm ayy o yeterki gelsiiinnn ama bakalım ne olacakkk dua edelim birbirimize
inş olcak olcak hepimizin olcak inanıyorum rabbim bebişsiz koymayacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AĞZIN BAL YESİNNN kuzummm ayy o yeterki gelsiiinnn ama bakalım ne olacakkk dua edelim birbirimize
Insallhhhh canimm bnm :) bu ay burdan haykiralim artikk hamileyim diye umitler hep var zaten isyan umutszluk asla yok..Rabbime guveniyorum herzamn ..... bahar geldi cicekler aciyor nisan ayi bzmde meyve verdigimz bir ay olur insallhhh :))
inşallah yer gök dua ile kızlar ve Müslümanın Müslümana ettiği dua daha çok kabul olurmuş inş birbirimizin için endişelenip dua ettğimiz için rabbim kabul eder bizimde yüzümüz güler hamileyyyyyyyyyiiiim diye mutluluktan havalara uçarız
nisan yağmurunu bi tasa biriktir
eşinin elinden besmeleyle iç
Ilk defa duyuyorum bunu denicemm ama tesekkurler gulbeseker esimede keciboynuzu pekmezi iciriyorum faydasi oldugunu soyluyorlar sende al icir cnm
inş olcak olcak hepimizin olcak inanıyorum rabbim bebişsiz koymayacak
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye haykırcazzz
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
evveeeeettt hamiiiş olduğumuzu burdan duyurucaz vee isim arıcaz inşallah :)
slmm kızlarrrrr..:80:
benidee alırmısınzz aranızaaa
nisan yağmurunu bi tasa biriktir
eşinin elinden besmeleyle iç
acilen hemen hemen hemen doktora gidiyosunuz eşinde sende
hem hotmon testi hem sperm testi
acil gidiyosunuz
durum o kadar vahim mi yani . korktum yaaa
İnşallah canım Rabbim bize de nasip etsin artık hakikaten kimi zaman hiç olmıyacak mı diye düşünüp bunalıma giriyorumlütfenn yüzünü eğme
umudunu yitirme olucak inşş gebe olcaz biz allah izin verirse olcazz
durum o kadar vahim mi yani . korktum yaaa
vakit kaybetme kuzum hemen gittt
İnşallah canım Rabbim bize de nasip etsin artık hakikaten kimi zaman hiç olmıyacak mı diye düşünüp bunalıma giriyorum
Kizlar bu ates olcme yonteminide uygulayan varmi bilmiyorum ama bn bu ay atesimide izledim yumurtlamadan beri hic dusmedi hep 37 lerdeydi.. adetm geciktigindeyde ayniydi adet oldugumdada dusmedi hala 37 :/ ben bsy anlamadm bu isten hani olunca dusmesi gerekmiyormuydu ? Bu ates olayi tirt bence :))))
slmm kızlarrrrr..:80:
benidee alırmısınzz aranızaaa