• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert edersen gebe kalamazsın diyenlere itafen ! İnadına kafaya takarak gebe olcaz !

Insallhhhh canimm bnm :) bu ay burdan haykiralim artikk hamileyim diye umitler hep var zaten isyan umutszluk asla yok..Rabbime guveniyorum herzamn ..... bahar geldi cicekler aciyor nisan ayi bzmde meyve verdigimz bir ay olur insallhhh :)) :emir_bebek:

nisan yağmurunu bi tasa biriktir
eşinin elinden besmeleyle iç

inşallah yer gök dua ile kızlar ve Müslümanın Müslümana ettiği dua daha çok kabul olurmuş inş birbirimizin için endişelenip dua ettğimiz için rabbim kabul eder bizimde yüzümüz güler hamileyyyyyyyyyiiiim diye mutluluktan havalara uçarız :16:

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye haykırcazzz
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Kizlar bu ates olcme yonteminide uygulayan varmi bilmiyorum ama bn bu ay atesimide izledim yumurtlamadan beri hic dusmedi hep 37 lerdeydi.. adetm geciktigindeyde ayniydi adet oldugumdada dusmedi hala 37 :/ ben bsy anlamadm bu isten hani olunca dusmesi gerekmiyormuydu ? Bu ates olayi tirt bence :)))):33:

Ilk defa duyuyorum bunu denicemm ama tesekkurler gulbeseker ;) esimede keciboynuzu pekmezi iciriyorum faydasi oldugunu soyluyorlar sende al icir cnm ;)

peygamberımız buyurmuş
kimki bir erkek hanımına kendi eliyle nisan yağmuru içirirsi allahın izniyle gebe olur..diye

kızlar gunaydın dun farklı bır doktora gıttım malatyanın en ıyı doktoruydu cok kısı onerdı ve ıyıkı gıtmısım e2 hormonum yuksekmıs dokor farketmemıs erken yumurta rezevı olabılır dedı:( amh testı yaptırıcam ankarada yapılıyormus dua edın oyle bırsey cıkmasın canlarım dun aglamaktan bugun gozlerım davul gıbı:43::43::43::14::14::14:

Kizlar bu ates olcme yonteminide uygulayan varmi bilmiyorum ama bn bu ay atesimide izledim yumurtlamadan beri hic dusmedi hep 37 lerdeydi.. adetm geciktigindeyde ayniydi adet oldugumdada dusmedi hala 37 :/ ben bsy anlamadm bu isten hani olunca dusmesi gerekmiyormuydu ? Bu ates olayi tirt bence :)))):33:

bencede tırttt :68:

Back