• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert edersen gebe kalamazsın diyenlere itafen ! İnadına kafaya takarak gebe olcaz !

Gelde dusunmeeee !! Elindemi sanki insanin bende pek fazla kisiye soylemedim bebek istedigimizi bilenler hep stres yapma diorlar ama insan bi tek o ani bekliyoo :((( iki gun gecti reglimden 28 gunde bir oluyorum son uc aydr bugun 30. Gun regli olmadim testte hala negatf :(((( gecikti sanirim reglim :((( 9 aydr bebis bekliyorzzz :// her ay bu ay diorumm ..rabbim buyuk o biliyordur muhakkak en dogru zamani bz bilmiyorz bekliyorz sadece o dogru zamanin gelmesini ... rabbim isteyen herkese saglikli hayrli evlatlar nasip etsin ....:emir_bebek:

al bendende o kadar bende sölemiyorummm takma boşver olur sunun su zaman oldu bunun bu zamn oldu gel bide bize sor :19:

Gebe kalmayı bekleyen arkadaşlarım
Eminim büyüklerden konudan komşudan en çok duydugunuz şeydir .......

Boş ver kafaya takma

Bi zamanı vardır

Düşünürsen olmaz

Kafandan at önce

Stresten olmaz

Dert edersen zor

Bu laflara karnımız yok ! Evet sizin istatik verileriniz doğru sonuç veriyor olabilir !
Ama biz aklımızdan çıkarmıyacagız..Olana kadar umutla bekliyeceğiz..
Dert de edicek streste olcaz !
Gerilip her regl olunca ağlıyacagız ayrıca ! !
Ama Allah izin verdikten sonra gebe de olcaz !
İtirazı olan ? ? ? ?

Şekerim sana birazcık katılmıyorum. ben, ne düşünürsen başına o gelir diye düşünenlerdenim. biz bebiş isterken aslında, ya yine olmazsa ya gebe kalamazsam bir sorun varsa vs. gibi düşüncelerle beynimizi dolduruyoruz farkında olmadan. böyle düşününce evren de bize bunu veriyor. ben bugüne kadar, kafaya taktım taktım sonunda oldu bebeğim, diyen birini duymadım. zamanı gelince olur artık boş verdim, diyenlerin ise o ay hamile kaldıklarını o kadar çok duydum ki. tabi bu kafaya takmama işini kendimizi kandırmadan yapmak şart. tamam ben bu ay kafaya takmıcam bakalım olcak mı bebeğim demekle olmaz tabi. gerçekten bu işin peşini bırakıp hayatımızın farklı alanlarına dikkatimizi vererek, bebek fikrinden uzaklaşarak başarabiliriz. bu benim bakış açım elbette. nitekim ben de kafaya takmıcam diyip de başaramayanlardanım. 6 aydır bekliyorum...

ben simdi bat ne oluyor bilmiyorum ama adetim yarin en gec olmam lazim ama belirti yok test yaptim negatif

SAT--- SON ADET TARİHİ
BAT---BEKLENEN ADET TARİHİ

kuzum belkı gebesindir
daha idrara geçmemiştir..

hımmm çalışmıyorum bebek istediğim için hep erteledimmm bütün arkadaşlarımda hamileyada yeni bebekleri oldu çok zor bi durum bu ay bakalım ne olacak :6:

bu ay gebe olcaz !
olmalıyız !
:124::124::124::124::124:

Şekerim sana birazcık katılmıyorum. ben, ne düşünürsen başına o gelir diye düşünenlerdenim. biz bebiş isterken aslında, ya yine olmazsa ya gebe kalamazsam bir sorun varsa vs. gibi düşüncelerle beynimizi dolduruyoruz farkında olmadan. böyle düşününce evren de bize bunu veriyor. ben bugüne kadar, kafaya taktım taktım sonunda oldu bebeğim, diyen birini duymadım. zamanı gelince olur artık boş verdim, diyenlerin ise o ay hamile kaldıklarını o kadar çok duydum ki. tabi bu kafaya takmama işini kendimizi kandırmadan yapmak şart. tamam ben bu ay kafaya takmıcam bakalım olcak mı bebeğim demekle olmaz tabi. gerçekten bu işin peşini bırakıp hayatımızın farklı alanlarına dikkatimizi vererek, bebek fikrinden uzaklaşarak başarabiliriz. bu benim bakış açım elbette. nitekim ben de kafaya takmıcam diyip de başaramayanlardanım. 6 aydır bekliyorum...

kafaya takıyoruz
kafaya takmadıgımızı söyleyıp kendimize bile yalan söylemeye gerek yok
biz kafaya takıcaz der etcez
ama bol bol dua bol bol umutla..
hem tereddürlü hem ümitli :112:
işte ozaman yaşadıgın her şeyin güzel anısı olur
hamileyimmmmmmmmmm diye haykırmak bile ozaman güzel olur ::129::129::129::129:

sabr etcez
kafaya takmamak imkansız
aklımızdan çıkarmakta
ama battan öncekı ıkı haftayı hızlı geçirmeye çalışalım
bizi sabırsızca bekleten bebeklerimiz büyüyünce bu günleri anı olarak anlatırız :119:

Evett insallahhh o guzel gunlerimz gelsnde poposuna poposuna vuracam beni ck beklettn diye :)))) ama bu ay gebe olsam testte cikardi heralde dimi kizlar gec dollenme faln olunca hemn belli olmuyormus gerci iste insan umutlanmadan duramiyor :(((

2martta oldum 28gunde bir oluyorum ama adet belirtisi yok idrar testinde cikmadi kanda yaptirmadim yarini bekliyorumm bat yarin :)

bat yarınsa...
pazartesiyi bekle
aklını başka şeylerle doldur pazartesiyi bekle
pazartesi bi daha idrar testi yapp:42:

kafaya takıyoruz
kafaya takmadıgımızı söyleyıp kendimize bile yalan söylemeye gerek yok
biz kafaya takıcaz der etcez
ama bol bol dua bol bol umutla..
hem tereddürlü hem ümitli :112:
işte ozaman yaşadıgın her şeyin güzel anısı olur
hamileyimmmmmmmmmm diye haykırmak bile ozaman güzel olur ::129::129::129::129:

inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda:49::49::49::49::49::49:

Evett insallahhh o guzel gunlerimz gelsnde poposuna poposuna vuracam beni ck beklettn diye :)))) ama bu ay gebe olsam testte cikardi heralde dimi kizlar gec dollenme faln olunca hemn belli olmuyormus gerci iste insan umutlanmadan duramiyor :(((

2gün daha umutlan iki gün içinde regl olmadıgın halde negatıf çıkıyosa
regl olucaksın canım
umudumuz hep var !

ayyyyy inşallah kuzumm ya en iyisi biz burda kafa dağıtıp zaman geçirelimmm sonuçla hep beraber sevinip üzülürüz :16:

aynenn
üstelik bunun adı kendimizi yalandan kandırmak değil
her ay regl olunca bi iki gün bunalım takılcazz
sonra ümitlenme süreci
battan önce son hafta da tereddüt endişe
ama allahın bize ayırdıgı zaman bol bol bol neşe ! sevinç.... :118::118::118::118::118::118::118::118::118:

tedavın başladı mı neler yapıyosun nedir durumun

CANIM klomen kullandım ben çatlaması iğnesi sonra fakat olmadı araverdim belki kendiliğinden olur diye gene olmadı bu ayda kalamazsam tekrar gidicem bakalım bu sefer ne tedavi uygulayacak arkadaşa bi hap verdi onunla hamile kaldı ondan isticem

aynenn
üstelik bunun adı kendimizi yalandan kandırmak değil
her ay regl olunca bi iki gün bunalım takılcazz
sonra ümitlenme süreci
battan önce son hafta da tereddüt endişe
ama allahın bize ayırdıgı zaman bol bol bol neşe ! sevinç.... :118::118::118::118::118::118::118::118::118:

ewetttttt inşalllllaaah en kısa zamanda rabbim hepimizeeee bi bebiş nasipp eder kocalarımıza süpriiiiiiiiiiizzzzzz yaparızzzzzz :16::emir_bebek:

CANIM klomen kullandım ben çatlaması iğnesi sonra fakat olmadı araverdim belki kendiliğinden olur diye gene olmadı bu ayda kalamazsam tekrar gidicem bakalım bu sefer ne tedavi uygulayacak arkadaşa bi hap verdi onunla hamile kaldı ondan isticem

çok dua et çok dua..
hayatta olmaz denen şeyi allah oldurur
dua et..duayla ecel değişmez ama kader değişir
çok çok çok dua
RABBİM SENDEN GELEN HERŞEYE RAZIYIM AMA OL DE OLUVERSİN.......

kızlar yarın pazarrr
güzel bi kahvaltı edelim..
oylarımızı atalım
tv nin karşısına geçelim oy sonuçlarına adapte olalım
değerlendirme yapalım..beynımızı oyalayalım
biraz gezelim biraz eğlenelim
değişik bişeyler yapalım sote olabılır turta kek bişeyler farklı şeyler
eğlenelim bu pazar
ayın bir günü kafadan gitsin bebişi beklerken umutlu olmak herşeyden güzel...:emir_bebek:

Back