• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert edersen gebe kalamazsın diyenlere itafen ! İnadına kafaya takarak gebe olcaz !

kızlar gunaydın dun farklı bır doktora gıttım malatyanın en ıyı doktoruydu cok kısı onerdı ve ıyıkı gıtmısım e2 hormonum yuksekmıs dokor farketmemıs erken yumurta rezevı olabılır dedı:( amh testı yaptırıcam ankarada yapılıyormus dua edın oyle bırsey cıkmasın canlarım dun aglamaktan bugun gozlerım davul gıbı:43::43::43::14::14::14:

ya bitanem nolur üzülme ağlama
derdi ver allahım dermanıda verir ağlama lütfen :50:

arkadaşlar ben meryem otunu duymamıştım
meryem otu faydalıymış

arkadaşlar ovulasyon testi kullandınız mi ben bu ay test kullanmaya başladım 4 aydır da bebisim beni bekletiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar sadece Allah'a bırakmakla olmaz, Allah çalışan, uğraşan insanı sever... Yani öyle bekle bekle bir bakarsınız yumurtalar tükenmiş, tiroid hormonunun yüksekliği engel, PKO olabilir bir sürü sebep var biliyorsunuz. Hep tetkik tahlil gerek ve gördüğüm kadarıyla Türk kadınlarının çoğunda ya PKO ya da Hipotirodden dolayı çocuk olmuyor. Öncelikle bunları halletmek lazım ondan sonra dua edip beklemek...Bir de yaş önemli bir faktör yaşınız 40'lara varmasın bu tahlilleri erken yaşta yaptırın, daha gencim nasılsa birgün olur diyerek öööyle beklemeyin...Bitkisel destekler ise sadece destektir asıl sebep hipotiroid ve Pko çıkıyor çoğunlukla. Yani sorunun kökenini temizlemeden olmaz, bitkisel kaynaklı kürler sadece yardımcıdır,olasılık arttırıcıdır...İsteyen herkese sağlıklı bebek dilerim...:emir_bebek::55::49:

Arkadaşlar bir kaç öneri var size...Benimde ilk gebeliğim kalp atışı duyulmadığı için sonlandı, daha sonra 8 ay denedik olmadı..en sonunda soğan suyu yaptım, birde acı elma yağı diye bir yağ var. pamuğa az bişey döküyorsunuz tampon gibi yerleştiriyorsunuz sabaha kadar kalıyor. Bütün intihabı söküp atıyor. Biz havuç suyuda tükettik ve sonuç mutlu son. Birde kenzül_u arş duası var onu çok okudum. Bunları yapmadan önce büyük tövbe var duasıyla birlikte tavsiye ederim. Rabbim yürekten isteyene istediğini mutlaka verir...Sizlerede hayırlı evlatlar versin inşallah en kısa zamanda. Amin.

Son düzenleme:
Gebe kalmayı bekleyen arkadaşlarım
Eminim büyüklerden konudan komşudan en çok duydugunuz şeydir .......

Boş ver kafaya takma

Bi zamanı vardır

Düşünürsen olmaz

Kafandan at önce

Stresten olmaz

Dert edersen zor

Bu laflara karnımız yok ! Evet sizin istatik verileriniz doğru sonuç veriyor olabilir !
Ama biz aklımızdan çıkarmıyacagız..Olana kadar umutla bekliyeceğiz..
Dert de edicek streste olcaz !
Gerilip her regl olunca ağlıyacagız ayrıca ! !
Ama Allah izin verdikten sonra gebe de olcaz !
İtirazı olan ? ? ? ?

Allah izin verdikten sonra sen istemesen de hamile kalirsin zaten.fakat stres cok onemli bir rahatsizlik.stres hormon degisimine bile sebep oluyor.kasimda spiralimi cikarttirdim.hemen hamile kalirim saniyordim.bu zamana kadar olmadi.her ay saat gibi olan adet duzenim degisti stresten.gecikme oldu erken geldi.her ay kendimi hamile sanip midem bulandi.basim dondu:)bu ay dedimki ben hamile kalamicam belli.nede olsa cocugum var.olursa sevinirim olmazsa hayirlisi dicem dedim.bu ay esimle afedersiniz cok birlikte olmadik bile ve ben hamileyimm..onceden kurallara uygun iliskiye dikkat ediyordum yataklardan kalkmiyordum.yokmus oyle bir sey ya..birde surekli dua etmek lazim.allah hayirlisini versin kizlar...
.

bunalıma gircez normaldir..ama gün gelecek dertlerimiz silinip süprülcek
Ayy inşallah canım bizle evlenenlerin hepsinin 2 şer tane oldu bi bizim yok eşiminde morali çok bozuluyor bana belli etmeye çalışmasa da ben anlıyorum annesi bile geçen gün bütün arkadaşlarının var bi sizin yok dedi bende bi süre daha olmazsa ayrılacam oğlundan dedim hakikaten çok zor bi durum ya ne yapacağımı bilmiyorum :14:

kızlar gunaydın dun farklı bır doktora gıttım malatyanın en ıyı doktoruydu cok kısı onerdı ve ıyıkı gıtmısım e2 hormonum yuksekmıs dokor farketmemıs erken yumurta rezevı olabılır dedı:( amh testı yaptırıcam ankarada yapılıyormus dua edın oyle bırsey cıkmasın canlarım dun aglamaktan bugun gozlerım davul gıbı:43::43::43::14::14::14:

üzülme canım herşeyin bi çeresi var artık tıp çok ilerlemiş de ne demekmiş yani bu ?

Ayy inşallah canım bizle evlenenlerin hepsinin 2 şer tane oldu bi bizim yok eşiminde morali çok bozuluyor bana belli etmeye çalışmasa da ben anlıyorum annesi bile geçen gün bütün arkadaşlarının var bi sizin yok dedi bende bi süre daha olmazsa ayrılacam oğlundan dedim hakikaten çok zor bi durum ya ne yapacağımı bilmiyorum :14:

canım ya keşke öle demeseydin ya o ne dediki umutsuzluğa düşme sakın 14 sene sonra evladı olanla var :20:

KIZZZZLLLAAAR NERELERDESİNİZ MORALİM ÇOK BOZUK dün bebek mevlüdüne gittim benle beraber evlenenler ve benden sonrakiler ya hamile ya bebekli gözüme gözüme soktular ve sen ne zaman istiyon falan millete daha erken falan diye geçiştirmekten bıktım çok üzülüyorum yaaaaaa:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::14::14::14::14::14:

Yumurtalarim cabuk yaslaniyor olabilirmis kalitesi dusuyormus gunluk tahlil sonucunda belli olacak

inşallah hayırlı sonuclaralırsın canım ya benimkide tembel çok çaışmıyo ama umudunu yitirme arkadaş tek yumurtalıkla gebe kaldı :5::5:

inşallah hayırlı sonuclaralırsın canım ya benimkide tembel çok çaışmıyo ama umudunu yitirme arkadaş tek yumurtalıkla gebe kaldı :5::5:

Derdi veren Allahdermanida verir mutlaka rabbim insallah tez zamanda merhamet eder bize evlatlarimizi veri:14::43:

Derdi veren Allahdermanida verir mutlaka rabbim insallah tez zamanda merhamet eder bize evlatlarimizi veri:14::43:

amin canım inşallahhh umutla beklicez elbet yüzümüz gülecek inanın bugün mevlütte hepinize dua ettim :16:

Back