Nasil kotu bir psikoloji bide takmayin kafayi yediniz diyorlar kendilerinin kucaklarinda karinlarinda cocuk ama biz takmayalim allahimm bizlere nasip eder insss en yakin cok yakin zamandaaa(
aynen ya ben gibi ne çok arkadaş varmış arkadaşlar ALLAH SİZEDE EN KISA ZAMANDA VERSİN O KADAR GÜZEL Bİ DUYGU Kİ diyorlar o bile insanın zoruna gidiyo inşallah deyip olmuyoki diye içinden geçirmek
Nereye baksam hamile goruyorum disari ciktigimda en az 5 6 tane birde burnumun dibinde var herkes hamile kaliyo buara sanki allahimmm bizlerede nasip eder insss o guzel duyguyuu(
AMİİİNNN evlenmeden önce sanki istediğin zaman kalıcam sanıyordum
Bebis dusunmeden once cin takvimine bakiyodum bende hangi ay yapsam kiz olur die ama ole olmuyomus olsun yeterki allahim nasip etsin ins.
ah yavrum ediiyorum kendime herkeze hepimize tüm isteyenlere RABBİMİN YA MUSAVVİR İSMİYLE SESLENİYORUM O İSTEDİĞİNİNE İSTEDİĞİ ŞEKLİ VEREN YAPAN BİZEDE HAYIRLI BİR EVLAT NASİP ETSİİİİNİNŞALLAH
OHHHHHHHHHHH kızlar içimi açtınız ya :) iyi oldu bu böyle daha umutlu bekliyorum bu ay olmazsa gene beklicem gene beklicemmmmmmm17 güncük kaldı :)
Ey güzel allahım duy bizim sesimizi kızlar umarım istediğiniz haberleri alırsınız yazılarınızı okurken ben bile merak eder oldum haberdar edersiniz
oldun mu kuzum ? regl olursan haber et:26:
Oylemi cnm iki gun daha umut var diosun yanibn umudumu kaybetmeye baslamstimda .. (( rabbim hepimize en yakin zamnda hayrli haberler kucuk mucizeler nasip eder burdan paylasrz insallh
canınn daha olmadım ama ağrılarım var ya sanki heran olacakmışım gibi ateş basıyo terliyorum falan :s
7 ay oldu hala bişey yok. 24 saatin yaklaşık 8 saati uyuyorum geri kalan 16 saat bebek düşüncesiyle geçiyo. istesem de kafamdan atamam yani :) insan bide olmadıkça Hirs haline getiriyor olayı. Her ne kadar uzulsek de Allahım bu gücümüzü hırsımızı elimizden almasin. #direnanneadaylari :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim yine olmadı bu ayda hüsranbu ayda burdan hamileyim diye bagiramiyacagm ( 9 . Ay da bitti ..artık bnm için çift haneli aylar başladı ugurlu gelir 10. Ay hemen umarım ..... )
Bende yaklaşık 4 yıldır her ay umutla bekliyorum ama olmuyor bi türlü pko illeti yüzünden
Bende sizlerdenim hanımlar
4 yıldır her ay adet günümde ağlamalardan bıktım birde zor geçiyor benim adetim ... Ama her ay aynı umudu içimde büyütüyorum hasta olunca tekrar başa dön insan atamıyor aklından bir an olsun çıkaramıyorum hafızamdan , Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlerede bana da inş . Yüzümüzü güldürsün kucağımızı doldursun Rabbim sen duy sesimizi .....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyi geceler kizlar bende evleneli 9 ay oldu hic korunmadim bende yumurtam catlamadigi icin kist olusuyor tahlul sonuclarim temizmis oyle diyor doktor fakat en son 16 ocakta regl oldum sokturucu ilac ictim igne kullandim gecen hafta hala olmadim ptesi doktor yine cagirdi bakalim ne diycek insallah erken meopoz falan cikmaaz
yuce rabbım ''ol ! '' dedıkten sonra streste yapsaaaaaaak dusunsekteeee olmuo dıye g.de yırtsak olurrrrr !!!!
allahın ıznyle olurrrrrr bızkı bas agrımızı bıle ıyılestırmekten acız kullar elimizden ne gelir ki stre yapma kafaya takma hikaye bunlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?