• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert edersen gebe kalamazsın diyenlere itafen ! İnadına kafaya takarak gebe olcaz !

ahh ahh banada uc yıl olcak kuzenle aynı hafta evlendık onlar sımdı ıkıncı cocugu bekklıyomus:( aman hıcde ıstemıyolarmıs falan ay nasıl moralım bozuldu:(

ayene canım ya beimle kuzen arasında 2 gün var onlarında şimdi 2.galiyo yolda kazayla olmuş hasta oluyorum şu kazayla kaldım diyenlere ben niye kalamıyorum yaaaaaaaaaaa:50::50::50::50::50::50:

canım malsef 2.aşılamada negatif kendimi bitkilere adadım hayıt tohumu ve soğan suyu içiyorum şimdilik hayırlısını versin sen neler yaptın

ahh kuzumm ne olacak bu halimiz bizim.. en iyisi otlar valla bende bal tarçın çörek otu yaptım eşimede keçiboynuzu pekmezı yedırdım doktor takıbındeydım bu ay bakalım bı hafta ıcınde sonuç bellı olucak sonra 1 ay ara verip tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum daha fazla beklemek istemiyorum :14:

ahh kuzumm ne olacak bu halimiz bizim.. en iyisi otlar valla bende bal tarçın çörek otu yaptım eşimede keçiboynuzu pekmezı yedırdım doktor takıbındeydım bu ay bakalım bı hafta ıcınde sonuç bellı olucak sonra 1 ay ara verip tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum daha fazla beklemek istemiyorum :14:

vallahi canım ne olcak bilmiyorum ama yakın zamanda uzman dr.belgemi alcam az kaldı:52::52::52::52::52: yaptır canım tüp bebek beni maddi olarak aşıyo biraz ben 2.aşılamaya rapor çıkardım 2kez daha dahe deniycem sonra devlet karşlıyo tedavi masraflarını inş.gerek kalmaz benim bulunduğum şehirde sadece 1 tane merkez var oda özelde rabbim en yakın zamanda nasip etsin cümlemize kocaman kocaman göbişler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

vallahi canım ne olcak bilmiyorum ama yakın zamanda uzman dr.belgemi alcam az kaldı:52::52::52::52::52: yaptır canım tüp bebek beni maddi olarak aşıyo biraz ben 2.aşılamaya rapor çıkardım 2kez daha dahe deniycem sonra devlet karşlıyo tedavi masraflarını inş.gerek kalmaz benim bulunduğum şehirde sadece 1 tane merkez var oda özelde rabbim en yakın zamanda nasip etsin cümlemize kocaman kocaman göbişler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aminn kuzumm inşallah hakkımızda hayırlısı allah buyuktur bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olur inşallahhh :16:

BENİ ÇOK ETKİLEYEN BİR KISSA:
Hz.Musa (A.S) bir mecliste otururken yanına evli bir çift gelir.

“Yâ Musa ! Bizim çocuğumuz olmuyor.Allah’la konuş,bizim çocuğumuz ne zaman olacak.? “Derler.

Hz.Musa (A:S) Allah’a yönelir ve “Allah’ım! Bu çiftin ne zaman çocukalrı olacak?” diye sual eder.

Allah:

“Yâ Musa! Söyle onlara,onların hiçbir zaman dölleri tutmuyacak.”der.

Hz.Musa (A:S) Allah’ın sözleriniçifte iletir.Karıkoca başları önlerinde üzülerek giderler.Aradan 5 yıl geçer.Aynı karı koca kucaklarında dört yaşında bir çocukla gelirler Hz.Musa’nın yanına.Hz.Musa (A:S) yanlarındaki çocuğu görünce şaşırır ve sorar.

“Bu çocuk kimindir?”

“Bu bizim çocuğumz ya Musa”derler.

Hz.Musa (A.S) Allah’a yönelir ve sorar.

“Allah’ım! Hikmetinden sual olunmaz ancak merak ettim.Hani bu çiftin hiçbir zaman çocukları olmayacaktı.” der.

Ve Allah der ki:

“Evet ya Musa! Onların hiç bir zaman çocukları olmayacaktı,fakat onlar bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler v her gün bana samimiyet ve inançla gözyaşı döküp dua ettielr.Ben de onlara evlat nasip ettim.”

Back