" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

hay Allahım ya öldüm gülmekten
ne güzel taktikler bunlar böyle....
eşin sakin biri galiba
benim ki kızgın bir boğa gibi olur sinirlenince...
kaçman lazım yani...
çocuğun bezi he....delisin sen..

evet canim gercekten tavsiye ederim herkese ,ne sinir kaliyor ne stress..cok yaratici dusunmek lazim hepsi o..bide oyle yapicaksinki senin yaptigini kanitlayamiyacak..ama sen bileceksin ve guleceksin..ben duruma gore yaptigimi belli ederim bilsin ki ayagini denk alsin diye ama bazende soylemem..sadece gulmek yeter bana..ama mushil meselesini senden bilemezki..aklina bile gelmezki senin yapican.. yani yaparsin ama msj filan atmassin sende ..evde dusundukce gulersin..eger kizar diye korkuyorsan yani..ha ben olsam goze alirim sinirlenmesini..artik esim biliyorki..bunuda soyledim ona..yaptigin soyledigin herseyin hesabini keserim ben dedim..unuttum zannedersin ama unutmam..intikam soguk yenen yemektir dedim..ve simdi benden tirsiyor..anlik tepki vermiyorum cunku..tedirgin oluyor..ne yapacagimi tahmin edemiyor daha dikkatli davraniyor..gercekten canim sende artik guclu ol karsisinda..hep affedici kabullenen taraf olma artik..bu yontemle baslayabilirsin..insallah gitmez ama giderse cezasinida ceksin..

bu arada benim esimde sakin gibi gorunur ama sinirlenince naptini bilmez..o yuzden bu taktiklere yoneldim zaten cok ta ise yariyor..sessiz atin tekmesi agir olur hesabi..dene ve gor

Son düzenleme:

canım bazen insanlara hata yapma şansıda vermek lazım ki

doğruyu görebilsin...

ben oğlumun babasız yılbaşı geçirmesini istemem ki

ama babası bunu kendine yakıştırıyorsa yapsın

zorlada kalmasını istemem

sonrasında ben bunu onun yüzüne her defasında vururum

ve bu hatası ona belkide ileride birdaha böyle bir hata yapmama şansı doğurur

benim baskımla gitmese

aklında hep bu kaçamak kalacak ve ortam yaratacak

ben diyorum ki yanlışı tatsın ama eğer doğruyu göremezse olay biter..

Mesele ayrılmanız değil seni yanındayken kaybedecek

olayı güzel özetlemişsin canım..

kırıntılarıda süpürecek tamamen..

bu arada akrep burcuyum.

Akşam eve gidince hayatım sen yılbaşında dışarı çıkacakmışın ya benim de arkadaşlar ısrar edip duruyorlardı ne zamandır ama beraber kutlarız diyordum madem arkadaşlarınla dışarı çıkmak istiyorsun bari bende arkadaşları kırmayım derdim...Oğlumu uyuturum akşam 9 gibide çıkarız diyorum ne dersin diye sorar eğer yılbaşında çıkarsa bende çıkardım kesinlikle...

Son düzenleme:
Gerçekten okurken ben sinir oldum yaa..
Siz de oğlunuzla ve arkadaşlarınızla toplanıp başka planlar yapacağınızı söyleyin..

oğlumla evde geçirmeyi düşünüyorum

eşim yanımda yokken babamlara gidip eğlenemem...

ama giderse...şayet....onu tamamen yüreğimden silerim..

Güzelim

cok haklisin öfkelenmekte,eger evlendiyse böyle önemli bir günde ailesini yalniz birakmamali.

ama sen tavir alsan belki inadina gitmek ister ama rahatsiz oldugunu acikca dile getir.

ya bu arada nasıl iyiydik...her yönden yani...
nasıl mutluydum
toparlıyorduk bazı şeyleri
derken bu muhabbet

ama gitsin...gitme demeyeceğim...
normal olanı sakince anlatıcam
.

herkez kendine yakıştığı gibi davransın

mustafa ceceli dinliyorum son sesssssssss

Bitmedi aslında bitmedi sadece
Ele geçirdik birbirimizi
Emin olunca sahipliğimizden
Düşürüverdik değerimizi
sınamak istiyoruz yeniden
Yeni bir bilinmezdeki etkimizi
Kaybederek, tazeliyoruz
kendimize olan güvenimizi
Gidersen bilki düşer yine fethettiğin kaleler
Gidersen artar azalmaz yürekteki yükler
Gidersen tekrarlanır yenilenmez ki hayat
Gidersen mutsuzluğa mahkum bu serüven
Bir daha, bir daha yıkarız dökeriz
Alışır bağımlı oluruz
Acıyı aşk zannederiz

canım benim madem o sensiz bir plan yapmış, senin adına da karar vermiş yapman gerekeni de oh ne güzel, ben olsam ona bende arkadaşlarımla beraber çıkacam, çocuğu da annemlere bırakacam madem sen arkadaşlarınla kutlayacaksın benimde bu kadar hakkım olsun derim. bakalım ne diyecek. benim bvaşaıma gelse napardım sinir küpü olurdum herhalde ve kesinlikle ona aynı şekilde karşılık verirdim ki yaptığının doğru olmadığını anlasın. bazen insanlara yaptıklarıyla cevap vermek gerekir diye düşünüyorum. sen çok akıllı bir kadınsın, eminim buna da bir çözüm bulacaksın.

eşin senden tırsıyor mu???:18:

Güzelim

cok haklisin öfkelenmekte,eger evlendiyse böyle önemli bir günde ailesini yalniz birakmamali.

ama sen tavir alsan belki inadina gitmek ister ama rahatsiz oldugunu acikca dile getir.

utanmıyorsan git dedim...

aslında UTANMAZ DEDİM..

buraya kibarcasını aktardım...

eminim buna da bir çözüm bulacaksın

:44::44::44::44: yoğun düşünceler içersindeyim...

yok canım ben dayanamazsım
yok, ben acı çekmesini isterdim
hemde o an!

tüh tüh ne desem ki şimdi.... çocukta var ortada, çocuk olmasaydı sende birşeyler ayarla, git, çatlasın eşin derdim
böyleeee güzel bi gece elbisesi giyip, kız arkadaşlarınla, ohhhh

Olumlu yaklaşırsak eğer,belkide sana bir süpriz yapacaktır yada gerçekten arkadaşlarıyla çıkmak istiyordur sadece senin tepkini deniyor olabilir....Şuan sessiz kalmanı tavsiye ediyorum..Hiç öyle konuşmaya falan gerek yok,bu insan evli bir adam,üstelik baba ve kaç yıllık evlilik tecrübesi var,eşini çocuğunu evde bırakıp arkadaşlarla takılmanın yanlış olduğunu bilmiyor mu,elbette biliyor..Niye konuşup kendini yorasın.Bekle bakalım,belkide süpriz yapar..Zaten o kararlıysa ve sende kurduğun baskılarla onu pes ettirip beraber olursanız o gece,keyif alamazsınız bile..Çünkü evlilikte,sadece bedenin yanında olması yetmiyor,yürekte akılda düşüncede eşte olması lazım..Bedeni yanımda,aklı gönlü başka yerlerde,istemem...

İşe bir de diğer tarafından bakacak olursak,bu adam gerçekten size fikrini söylemişse,gerçekten arkadaşlarıyla olmak istiyorsa eğer...Biz yılbaşını kutlamayız,ne ben ne eşim..Benim eşim Allah'a şükür öyle bencillik yaparak üzmez beni..Fakat kendimi sizin yerinize koyduğum zaman,bizim özel olarak kabul ettiğimiz bir gecede,eşim beni yalnız bırakıyor kendi de keyfine bakıyorsa,bende onun yaptığını yapardım,onun gittiği mekana kendi arkadaşlarımla gider,onun gibi keyfime bakardım..Kararlı olun arkadaşım,tek taraflı yürümez ki..Üzmemeye çalışın kendinizi,umarım eşiniz bundan sonra her zaman,tüm varlığıyla yanınızda olur

ahh canım kocana sinir oldum ya afedersin ama. ben şimdi kendimi senin yerine koyuyorum, benim adam diyecek "yılbaşında şu kaça çıkıyor, arkadaşlarla gideceğim, sen annemle oturursun"... bana kal gelir heralde. öyle ağzım açık bakakalırım ne içti bu diye...

madem inat eşin bir şey deme. inada gitmesin. birşey demezsen de "sen gitme demedin ki" de diyebilir sana. sen arada "gidecek misin? ailecek birlikte olmak isterdim" de....

sende yılbaşında bayan arkadaşlarınla bir eğlenceye gitmekten bahset.
o eğlenceye bir bayan arkadaşının erkek kuzenlerinin de geleceğini araya sıkıştır.

bakalım ne tepki verecek.

Son düzenleme:

o yatsın kalksın oğluma dua etsin...

elimi kolumu bağlayan dünyam benim..

yoksa ben onu tarihe gömerdim de neyseeeee:26:

biz kadınlar ne kadar duygusal ve romantik yapılıyız herşeyi onlarala beraber yapalım isteriz bütün özel günlerde beraber ollaım, oysa onlar o kadar bencil ki, eşi ve çocuğu yerine başkalarıyla bereber olmayı tercih edecek kadar düşüncesizler, canım benim o konu hakkında hiçbir şey söyleme, sorma, içine at,üsütne düşme bakalım ne diyecek, onu önemsemediğini hissettir.belki aklı başına gelir. dediğim gibi eğer çok büyük sorun olmayacaksa yılbaşından bir gün önce yine dersin ki bende arkadaşlarımla beraber olcam,çocukla ilgili bişey söylerse de sen gidebiliyorsan bende yapabilirim dersin.

bence sen de eve birilerini davet et canım.
sakin ve en doğal halinle de kocana söyle. sen çıkacaksın ya ben de yalnız kalmayayım dedim falancalar gelecek de.
yada ablan kuzenin falan kim uygunsa birilerini çağır. keyfine bak.
bu arada da, o kadar memnunsun ki yılbaşını onlarla geçireceğin için, sevinç ve heyecan içinde hazırlıklar falan yapmaya başla.
heyecanını görsün.
o sinir olsun bakalım. şakaysa yada şaka ayağına yatarsa da iptal edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…