- 6 Ekim 2010
- 307
- 2
hay Allahım ya öldüm gülmekten
ne güzel taktikler bunlar böyle....
eşin sakin biri galiba
benim ki kızgın bir boğa gibi olur sinirlenince...
kaçman lazım yani...
çocuğun bezi he....delisin sen..
Şu forumda sizin sahip olduğunuz şeylere sahip olamayan eşini çekmek zorunda kalan o kadar kadın var ki. Ne kadar şanslısınız ve bilinçlisiniz. Peki ama bu kadar bilinçliyken dünyam dediğiniz oğlunuzun babasız yılbaşı geçirmesine, ( ben bunu 1 seferlik olarak algılamıyorum ) nasıl izin verebiliyorsunuz? Ben bayramlarda babasını görmeyen bir çocuktum ve şu an her bayramdan nefret ederim beni aileden soğutur annemle evde tek başımıza oturduğumuz günler. Siz neden kendi oğlunuza bunu yaşatıyorsunuz? Sosyal çevreniz var imkanınız var. Sizin eşinizin sizden güzel bir ders almaya ihtiyacı var. Çocuğunuzu düşündüğünüz için eşinizi çekip onu mutsuzluğa iymeyin 1 yılbaşınızı heder edin. Gidina rkadaşlarınızla buluşun o zaman o adam hayatta buna izin vermez kendisi de evde oturur zaten. Eşinizi kendinizi bu kadar cepte gördüttürmeyin.
sizde giyinip gitseniz onla?
valla ben kapıyı üstüne kitler,yemeğine şap koyar yine de göndermezdim
sen akıllı bir kadınsın bence kendince çözdüğün olaylarda var
mesele;
sanırsam biraz fazla duygusal olman daha önce konularını okudum.
Haklısın ama affeden gene sensin eğer affetmetmeyceksen çocuğun senin için bahane olamaz
duygularıyla hareket eden birisi için bu böyledir.Canım anlattığın birçok şey benim kaldıramayacağım
kadar ağır (büyük konuşmuyorum yanlış anlaşılmasın) ama sen brşekilde üstesinden geliyorsun buda takdir
edilecek bir durum eşin o gece gitsede gitmesede sen bildiğini okuyacaksın yani eğer sevgin devam ediyorsa affedeceksin ama affettiğini
sadece sen bileceksin umarım eşin çok geç olmadan seni farkeder yoksa o kaybedecek gibi görünüyor seni
Mesele ayrılmanız değil seni yanındayken kaybedecek burcun balık mı eşinde oğlakmı
Gerçekten okurken ben sinir oldum yaa..
Siz de oğlunuzla ve arkadaşlarınızla toplanıp başka planlar yapacağınızı söyleyin..
Aslında bazen bunu biz sağlıyoruz hep tek başımıza mücadele ettğimzden dolayıdr sanrm eşler bundn kuvvet alıyor ve o nasılsa halleder düşncesne kapılıyo bence brz durulmanın zamanı geldi senn için cnm.Bırak yorulduğun yeter biraz da o çabalasın bu seni hep yıprtr daha ne kadar nasıl dayanacaksn hep sen hep sen böyle hayat mı geçer..Kendine de yazık etme .Evet oğlun var ve dünyan bunu da biliyorum o da biliyodur ama biraz da onun çabalasına izin ver belki buna bile hiç fırsatı olmamştr.
Bende hep senn gbydm başlarda ama çokta yorlmştm bırktm bi süre hiç bişey yapmadm hiç üstüne düşmedm hiç bişeyin hesabnı sormdm bi hafta geçmedn geldi yanımaa bi garplk olduğnn farkna varmş ya nedn ilgsz olduğumu sordu onu artık sevmediğimi ilglnmediğimi farketmş :)
evet canim gercekten tavsiye ederim herkese ,ne sinir kaliyor ne stress..cok yaratici dusunmek lazim hepsi o..bide oyle yapicaksinki senin yaptigini kanitlayamiyacak..ama sen bileceksin ve guleceksin..ben duruma gore yaptigimi belli ederim bilsin ki ayagini denk alsin diye ama bazende soylemem..sadece gulmek yeter bana..ama mushil meselesini senden bilemezki..aklina bile gelmezki senin yapican..yani yaparsin ama msj filan atmassin sende ..evde dusundukce gulersin..eger kizar diye korkuyorsan yani..ha ben olsam goze alirim sinirlenmesini..artik esim biliyorki..bunuda soyledim ona..yaptigin soyledigin herseyin hesabini keserim ben dedim..unuttum zannedersin ama unutmam..intikam soguk yenen yemektir dedim..ve simdi benden tirsiyor..anlik tepki vermiyorum cunku..tedirgin oluyor..ne yapacagimi tahmin edemiyor daha dikkatli davraniyor..gercekten canim sende artik guclu ol karsisinda..hep affedici kabullenen taraf olma artik..bu yontemle baslayabilirsin..insallah gitmez ama giderse cezasinida ceksin..
bu arada benim esimde sakin gibi gorunur ama sinirlenince naptini bilmez..o yuzden bu taktiklere yoneldim zaten cok ta ise yariyor..sessiz atin tekmesi agir olur hesabi..dene ve gor
Güzelim
cok haklisin öfkelenmekte,eger evlendiyse böyle önemli bir günde ailesini yalniz birakmamali.
ama sen tavir alsan belki inadina gitmek ister ama rahatsiz oldugunu acikca dile getir.
canım benim madem o sensiz bir plan yapmış, senin adına da karar vermiş yapman gerekeni de oh ne güzel, ben olsam ona bende arkadaşlarımla beraber çıkacam, çocuğu da annemlere bırakacam madem sen arkadaşlarınla kutlayacaksın benimde bu kadar hakkım olsun derim. bakalım ne diyecek. benim bvaşaıma gelse napardım sinir küpü olurdum herhalde ve kesinlikle ona aynı şekilde karşılık verirdim ki yaptığının doğru olmadığını anlasın. bazen insanlara yaptıklarıyla cevap vermek gerekir diye düşünüyorum. sen çok akıllı bir kadınsın, eminim buna da bir çözüm bulacaksın.
BİZİM EVDE BENİM HÜKMÜM BİTELİ ÇOK OLDU CARRİECİM
EŞİM LALE DEVRİNİ YAŞIYOR
AĞA O BEY O PAŞA O
ANLADIN MI...
bende fenayımdır ama bastırdı beni işte
şimdi sessiz olucam ve o geceyi evde oğlumla geçiricem...
çünkü kavga edersek oğlum huzursuz olur
eşim malum normal tepki veremez...
ne hali varsa görsün....gitsin...gezsin..eğlensin...
vicdanı varsa haram olsun o gece ona...
Kızlar şimdi eşimin yanından geliyorum.öğle arasına gitmiştim...
uzun süredir eşimle aramız iyi....
bana dediki xxxx şarkıcısı yılbaşında kaça çıkıyomuş...
dedim şu fiyata; ben heyecanlandım
ayy dedim beni mi götürücen..acık kıvırttım orda heyecandan
HAYIR dedi;
arkadaşlarımla gidicem..
e dedim biz ne olcaz=oğlum ben
annenin evinde kutlarsın dedi..
arkadaşlarının hepsi bekar o evli....
Ben dedim ki senin aile babası olmaya niyetin yok...
UTANMIYORSAN GİT DEDİM...
gider mi gitmez mi bilmiyorum
ancak niyetine girmiş o bir gerçek..
Şimdi kızlar gidemezsin diye inat edersem..bana inadından gitmeyeceği varsada gider.....
polemiğe girmesem...gitsin.o vicdan azabını yaşasa mı iyi..(vicdanı varsa)
yoksa yılbaşına kadar başını mı yiyim...:26:
bu bencillik ötesi bir şey değil mi ya....kendini düşünmek gerisi umrumda değil...
içim içimi yiyor....
nasıl davransam sağlıklı olur?
sizin böyle birşey başınıza gelse???
ne yapardınız..:44:
yok canım ben dayanamazsım
yok, ben acı çekmesini isterdim
hemde o an!
tüh tüh ne desem ki şimdi.... çocukta var ortada, çocuk olmasaydı sende birşeyler ayarla, git, çatlasın eşin derdim
böyleeee güzel bi gece elbisesi giyip, kız arkadaşlarınla, ohhhh