" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

Yok daha neler ...bence seni kızdırmak için söylemiştir olacak iş mi? Aklı başında hiçbir evli erkek bunu yapmaz bence yapmamamlıbence tepkini koy niyeti ciddiyse otursun oturduğu yerde hayret bişey ya

aklı başında değil sanırım..aklı gitmiş biryerlere de nereye:44:

güzel fikir sağol canım...

beni kaybetme korkusu yok
büyüklerinden çekindiği kimse yok

sanırım geriye sadece gözyaşı silahım kaldı...

önce anlayın bence kızdırmak için mi ciddi olarak mı söyledi ciddiyse walla ben burnundan getiririm göndermem he ne yaptı etti gitti bende peşinden gider onu rezil ederim yaparım eşimde bunu bilir yani ! öyle saçmalık mı olur ya ne münasebet ciddiyetle bu konuyu sürdürürse walla o gün onu müsliyle falan ishal mı yaparsın uyku ilacıyla uyutur musun ne yap et yap yani bişiler ben sinirlendim şu an.....................

beni kaybetme korkusu yok
büyüklerinden çekindiği kimse yok

sanırım geriye sadece gözyaşı silahım kaldı...

canim sey de yapabilirsin bak aklima ne geldi..onunla duygusal bi konusma yaparken ben zaten bi supriz hazirlamistim bizim icin bi rezervasyon yaptim desen..varmi gitmek istedigin bi yer mesela oraya yaptim de..imkanin varsada gercekten yap ki yalan oldugu cikmasin..ama sen bana birden oyle soyleyince yikildim,,suprizimin oldugunu bile soyleyemedim de..cok uzuldum ve kizdim sana de..hem o zaman gitmekten vazgecebilir sen rezervasyon yaptigin icin,neden sormadin derse supriz yapmak istedim cunku dersin..hemde bu sorunu konusun ki bidaha yapmasin.. olmaz mi oyle yapsan?

Son düzenleme:

konuşucam cnm...
Ahh shelinn ben nelerin üstünü örttüm..sildim

artık taşıyamıyorum..kaldıramıyorum...

Ne halin varsa gör diyesim var

gidermi gitmez elbet;

ikili polemiğegirersem inadına gider...

Gerçi isterse gitsin

cidden beni kaybeder bu defa..

ahhh terrakotacımm ben çattttttttt diye ortadan çatlardım onun kafasınıda çatlatırdım ama offffffffff çok sinirlendim şimdi çokkkk

ben şaka olduğunu zannetmiyorum, böyle şakamı olur yaa
bide arkadaşları bekarsa büyük ihtimal kendisi tek başına gitmek istiycekler çünkü tek bayanın senin olmanı istemez
ben hayatta göndermezdim onu
allem eder kallem eder bozardımm

GİDEMEZ! O KADAR!

Son düzenleme:

öyle bir ihtimal yok ama..

Kavga çıkar..:26:

gitsin bakalım gitsin...ebediyen silerim onu yüreğimden....

1 gecelik eğlence için beni kaybeder.

konuşucam cnm...
Ahh shelinn ben nelerin üstünü örttüm..sildim

artık taşıyamıyorum..kaldıramıyorum...

Ne halin varsa gör diyesim var

tahmn edebiliyorum cnm eşini çok sevdğini ve onun için ne kadar sabırlı davrandığını da biliyorum ama tatlım sevdiğin bi adam var ve değiştirmek istysn bunn farkndym ama bu hiç koly değildr hmm olur ama brz zamn alır ve biraz daha sabır dyrm cnmcm yapıcı olmak gerekyo unutma ...

Senn üzülmni inan hiç istemyrm yoruldun da ama bi kez daha konş eşinle gecktrme detaylaryla konş yıprndğnı anlat artık çok mutlu olmak istedğini bunu hakettiğini söyle tabi her cümlenn sonnda onu ne kadar çok sevdğini de anlat .

Eşin nasıl bi karakter bilemiyorum belki bunları konşrken seni dinlemeyecktr bile ama çabala kendn ve oğlun için ve bi şeklde seni konsere onun götrmesni sağla ama tatlı bi dille eğer buna rağmen götrmezse hiç bişey söyleme kırgınlığını sadece belli et

canım benim eşiminde böyle bekar arkadaşları ile felan gezme huyları vardır. beni evde tek başıma bırakıp akşam çıkar gece gelir falan. ama yılbşında yapmadı bunu hiç yaparsa da kötü olur. yıkarım evi başına bir çıksın bakıyım gece eve girebiliyormu. ne demek ya bir de senin çocuk var baba bu adam . zaten sinir oluyoırum bu erkeklerin benim özel hayatım var huylarına. tepem attı yazını okuyunv,ca. inşallah bu bir şakadır diyorum ben. belki sana süprizdir .
sana akıl veremem ama benim başıma gelse eve falan almazdım benimkini ben evde tek başıma oturacam o gezecek oh oh iyimiş ya

Şokk oldum :| Benim eşim böyle bişeyi ağzına bile alamaz ben gitcem gibi bişey. Çok sert bir tepki verin. Sizde kendinize dışarda bi program yaptığınızı söyleyin bence. Ay çok sinirlendim.

canım bizim 3 yaşında oğlumuz var...
Onsuz bir program ben yapmam zaten
daha önce konuştuk biz yılbalı mevzusunu
annenlere gideriz dedi hep beraber
kendi ama ben teklif etmedim
şimdi arkadaşları arasında sanırım muhabbet oldu
ve eşimde gitmek istiyor

sadece kendi isteklerini önemsiyor
bencil
şu an içim öfke dolu

Forumda sizin yazdıklarınıza çok değer veriyorum öncelikle bunu söyleyeyim :)

Konuya gelince herkesin aile yapısı başka elbette, kimine göre normal kimine göre yanlış birşey bu ama bana göre asla ve asla bırakın gerçekleşmesini lafının bile edilmemesi lazım. Eskiden de yaptı diyorsunuz şunu bilin eğer sessiz kalmaya devam ederseniz bugün yılbaşı yarın hafta sonu tatili sonra yurtdışı kaçamağı derken derken bu iş böyle uzar gider. Ha vazgeçirmek için naparsınız tartışırsınız ki bence hiç girmeyin bu işe. Akşam geldiğinde ben araştırdım ... tlymiş. Gidecekseniz haber verinde bende oğlumu anneme bırakıp ...lerle dışarı çıkıcam. Önceden haber ver tatlım deyin kapansın konu :) Ama bunu yapamayacağınızı biliyorsa tepki vermeyecektir. Bence yapın da. Çünkü bunları yapmasının sebebi bence sizi tamamen cepte görmesi. Nasılsa evde, nasılsa evli, naapcak bu saatten sonra birine mi bakıcak? Hem namusludur benim karım hayatta bakmaz. Bu düşüncelerle sizi cepte görüyor. Ve kadınların başına ne geliyorsa bundan geliyor. Kendinize bunu yapmayın. Onu hayatınızın odak noktasına koymayın koysanız da belli etmeyin. Mesela ben erkek arkadaşımı severim, 7 senedir beraberiz ama asla tek hayatım o değildir o da bilir bunu. Kız arkadaşlarımla çıkarım gezerim, kendi kıyafetlerime kendim karar veririm. Ki zaten neyi giyebileceğime karar verecek yaştayım. Siz de en azından kendi yaşam alanınız olduğunu hissettirin.

Ha bu saatten sonra eğer gerçekten ciddiyse bence gidip gitmemesinin de önemi yok. Sizin yerinizde olsam eşim benim içimde biterdi. Heleki oğlum kızım da varsa. Bilemiyorum hakkınızda hayırlısı olsun ama bunları gördükçe evlilikten korkuyorum.

BİZİM EVDE BENİM HÜKMÜM BİTELİ ÇOK OLDU CARRİECİM

EŞİM LALE DEVRİNİ YAŞIYOR

AĞA O BEY O PAŞA O

ANLADIN MI...

bende fenayımdır ama bastırdı beni işte

şimdi sessiz olucam ve o geceyi evde oğlumla geçiricem...

çünkü kavga edersek oğlum huzursuz olur

eşim malum normal tepki veremez...

ne hali varsa görsün....gitsin...gezsin..eğlensin...

vicdanı varsa haram olsun o gece ona...

8 yıl olucak...vardı artık yok kaybetme korkusu..

Değişti çok...

Ben idare eden tarafım..

Ama bu çok fazla gelir bana..

gerçekten çok zor bir durum ben eşimin telefonunda lise arkadaşı olan ve beni tanıştırdığı halde tanıdığım halde numarasını görünce çıldırmıştım kıyameti koparmıştım bekar arkadaşlarla görüşmek yok (arkadaşını bırakmadım hiç yok) bensiz gidemezd görüşemezde...ne yaparım ALLAH şerrimden korusun onu böle bi durumda...eşinizede arkdaşlarınada bin kere yazıklar olsun senin gibi yapıcı bir kadını hiçmi düşünmez insan yaa...çok sinir oldum...sende tawrını koy bırak bikerede sen kıyameti kopar sinir krizi geçir o ewde...daha önceki konularında biliyorum eşinin çok fewri ve ani çıkışları var çok sinirli...ama unutmasınki sneinde bi sabrın var bunu anlamalı artık bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…