- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
hazmedemem ben canım ya....içim içimi yer....
he gitcem derse gider..tutamam onu imkanı yok...
ama vicdan azabına boğarım..
:- hahahha ya ne ilşkiler var yaa kocasıı aldatıyo kadında bilio ama............... çocuk..!eee kafasına koyan adam karısının ruhu bile duymadan yapar yapacağını..
yılbaşı gecesi olmaz, başka gece yapar.. bunu için kendimizi paralasak ne olacak?
güzellikle anlatmayalım doğruca kavga kıyamet işi kökünden halledelim, hatta yok yok en iyisi adamları öldürelim de temiz iş olsun
ayol ben böyle saçma yorum görmedim ya.kızım sen kendindemisinn????
:yaa bunu sağlıklı davranmasımı kalmışş yanlış nalama sinilndirmk için demiyorum ama Adamm senn gt annanınn evine bn gitcem eylencem gzcmm karı kızlarla yatcam kalkcam demiş yılbşaı gecesi sanaa Resssmennnnn!!!!!
aaaa benimki mumkunattı yok söylemz bana böyle şeyler.. ya empati kurayım diyorum.. Ama ben vlhha ğarçalarımm olduu bee çocuk bnede cefa bendee sen git gezzz sürtt olduuu şekerimm Uyku hapı att suuyuna uysun btn geceeee
Kıızzz bismillah bu nasıl yorum Allah aşkına:99:
yuuhh yangına körükle gitme sende
Kusura bakmasın ama gidemez (Kendi eşim için söylüyorum)...
Hele bekar arkadaşlarla hiç gidemez...
Evliyse evli gibi davranacak...
:- hahahha ya ne ilşkiler var yaa kocasıı aldatıyo kadında bilio ama............... çocuk..!
:1 .doğru konuş..
2. Yaptığım yorum seni ilgilendirmez .
3: Kendi yorumunu yap sakın ama sakın bana bulaşmaa.......................
canim merhaba,
simdi dusunuyorum benim basima gelse ne yapardim,,esim bana boyle bisey bana soylermiydi soylerdi evet..cok gercekci gibide soylerdi cunku yapmadigi sey degil..bende inanir gibi olurum bazen ama eninde sonunda bi saka oldugu ve benim icin planladigi birsey olarak cikar ortaya..yani seni sinir etmek icin saka yapiyor olmasin..supriz amacli..?? Esini sen tanirsin cunku..eger bugune kadar bekar arkadaslariyla eglenmeye gitmedyse hic ve senin hoslanmadigini biliyorsa bence buyuk ihtimal dedigim gibi olabilir ama oncedende yaptiysa bunu bilemem..ne dersin?:44:
umarım niyeti sizinle gitmektir..eğer değilse bende oğluşu anneme bırakıp kızlarla takılırım de,hatta gözünün önünde rezarvasyon yaptır
ciddi olup olmadığını öğrenemezmisin fiyatı araştırdım desen bu bahaneyle öğrensen ?
Benimkide dün gece annemde yemekteyiz yılbaşında annemle ne yemek yaparız diye konuşuyoruzz sen bişey istiyomusun dedim yılbaşında yokum nereye hayrola dedim o gece ortaköyde barda çalışıcam niye ben hiç duymadım dedim öyle konuşmuştuk arkadaşla dedi iyi dedim bayan extra garsonda olur heralde söyleyin benim içinde iş dedimm :d
canım böyle bireysel Takılmak adına çabaları var
ilk adımı bu yaz attı 2 gün arkadaşlarıyla denize gitti
olmaz dedim ortalık kalktı koptu...
anamm siizn gibi haa şakadırr hee götürürr seni falemi diyim.......
yalanmı atayım bnm görüşüm bu k.bkma ama bunalr yaşanan gerçek olaylar dünyaya donun tabi şakadr inşllh ama bunlarda var.. k.bakmaa