eşin senden tırsıyor mu???:18:
bende çok intikamcıyım ya
ben asla affetmem
beni sinir ettiği zaman kendide biliyorki canını acıtacam, özelliklede uykusunda
bi kere yazmıştım sanırım forumda ne yaptığımı,
pipisine kolonya döküyorum uykusunda, o çok canını acıtıyor
bi iki hafta öncede yine ona kızdım, uykusunda mor oje sürdüm parmaklarına uykudan kalktıktan sonra hemen anlamadı bi süre öle takıldı yani
bende asetonu saklamıştım, küçük çocuklar gibi yatağa girdi başını yastığın altına soktu asetonu çıkarmadan burdan çıkmıycam diye
1 saat falan beklettim onu
ben asla affetmem
beni sinir ettiği zaman kendide biliyorki canını acıtacam, özelliklede uykusunda
bi iki hafta öncede yine ona kızdım, uykusunda mor oje sürdüm parmaklarına uykudan kalktıktan sonra hemen anlamadı bi süre öle takıldı yani
bende asetonu saklamıştım, küçük çocuklar gibi yatağa girdi başını yastığın altına soktu asetonu çıkarmadan burdan çıkmıycam diye
Olumlu yaklaşırsak eğer,belkide sana bir süpriz yapacaktır yada gerçekten arkadaşlarıyla çıkmak istiyordur sadece senin tepkini deniyor olabilir....Şuan sessiz kalmanı tavsiye ediyorum..Hiç öyle konuşmaya falan gerek yok,bu insan evli bir adam,üstelik baba ve kaç yıllık evlilik tecrübesi var,eşini çocuğunu evde bırakıp arkadaşlarla takılmanın yanlış olduğunu bilmiyor mu,elbette biliyor..Niye konuşup kendini yorasın.Bekle bakalım,belkide süpriz yapar..Zaten o kararlıysa ve sende kurduğun baskılarla onu pes ettirip beraber olursanız o gece,keyif alamazsınız bile..Çünkü evlilikte,sadece bedenin yanında olması yetmiyor,yürekte akılda düşüncede eşte olması lazım..Bedeni yanımda,aklı gönlü başka yerlerde,istemem...
İşe bir de diğer tarafından bakacak olursak,bu adam gerçekten size fikrini söylemişse,gerçekten arkadaşlarıyla olmak istiyorsa eğer...Biz yılbaşını kutlamayız,ne ben ne eşim..Benim eşim Allah'a şükür öyle bencillik yaparak üzmez beni..Fakat kendimi sizin yerinize koyduğum zaman,bizim özel olarak kabul ettiğimiz bir gecede,eşim beni yalnız bırakıyor kendi de keyfine bakıyorsa,bende onun yaptığını yapardım,onun gittiği mekana kendi arkadaşlarımla gider,onun gibi keyfime bakardım..Kararlı olun arkadaşım,tek taraflı yürümez ki..Üzmemeye çalışın kendinizi,umarım eşiniz bundan sonra her zaman,tüm varlığıyla yanınızda olur
valla çok güldüm , ne alemsiniz.güzel bi intikam şekli, dikkate al desem canım, kocan sinirli olmaz. aklımızda bulunsun ama
ay sen çok yaşa emi arkadaşım gülmekten öldüm
ahh canım kocana sinir oldum ya afedersin ama. ben şimdi kendimi senin yerine koyuyorum, benim adam diyecek "yılbaşında şu kaça çıkıyor, arkadaşlarla gideceğim, sen annemle oturursun"... bana kal gelir heralde. öyle ağzım açık bakakalırım ne içti bu diye...
madem inat eşin bir şey deme. inada gitmesin. birşey demezsen de "sen gitme demedin ki" de diyebilir sana. sen arada "gidecek misin? ailecek birlikte olmak isterdim" de....
ahh ben ona içimden neler diyorum
dışa bir vursam....
ne ayıp dimi
sen annene git ben bekarlarla şarkıcı dinleyim
bu mantık mantık mı ya....
inşallah bu sanatçınında sesi mesi kısılır gelemez..
sende yılbaşında bayan arkadaşlarınla bir eğlenceye gitmekten bahset.
o eğlenceye bir bayan arkadaşının erkek kuzenlerinin de geleceğini araya sıkıştır.
bakalım ne tepki verecek.
biz kadınlar ne kadar duygusal ve romantik yapılıyız herşeyi onlarala beraber yapalım isteriz bütün özel günlerde beraber ollaım, oysa onlar o kadar bencil ki, eşi ve çocuğu yerine başkalarıyla bereber olmayı tercih edecek kadar düşüncesizler, canım benim o konu hakkında hiçbir şey söyleme, sorma, içine at,üsütne düşme bakalım ne diyecek, onu önemsemediğini hissettir.belki aklı başına gelir. dediğim gibi eğer çok büyük sorun olmayacaksa yılbaşından bir gün önce yine dersin ki bende arkadaşlarımla beraber olcam,çocukla ilgili bişey söylerse de sen gidebiliyorsan bende yapabilirim dersin.
bence sen de eve birilerini davet et canım.
sakin ve en doğal halinle de kocana söyle. sen çıkacaksın ya ben de yalnız kalmayayım dedim falancalar gelecek de.
yada ablan kuzenin falan kim uygunsa birilerini çağır. keyfine bak.
bu arada da, o kadar memnunsun ki yılbaşını onlarla geçireceğin için, sevinç ve heyecan içinde hazırlıklar falan yapmaya başla.
heyecanını görsün.
o sinir olsun bakalım. şakaysa yada şaka ayağına yatarsa da iptal edersin.
ben çocuğumu bırakıp eğlenceye gitmem eşim bilir bunu
bu blöfü yemez...
oturur evimde çekirdeğimide alır çıtlarım çıt çıt...
ben asla affetmem
pipisine kolanya mı???????????
eline oje mi?????????
yataktan çıkmadı mı??????????
ben bütün bunları yapsam mefta olurum helvamı yersiniz...
hırrrr sinir oldum...
terrracım o güne kadar sesini çıkartma cilveli ol aklını başından al adamın yılbaşında beraber plan yapalım mı de sen onu anladın şekerim başbaşa ikiniz kaçamak yavaşça ürkütmeden tatlı tatlı mağdur mağdur...ikna olursa ne ala...
baktın o gün gelince faydası olmadı yeminle al eczaneden birr müsiill at yemeğine gidemesin yılbaşını wc de kutlasın heh...
ben olsam yapardım vallahada billahada
bu ara hep aklını başından alıyorum..iyiyiz yani..
ama sanırım ara vermeliyim..ceza olarak...
müsiil mi?
dokunmasın bünyesine....birde ben biraz teteneğim
yan etkisi olur mu
ay etik olur mu
ay yerim etiğini onun yaptığı çok mu etik...
ne biliim kafam karıştı..cır cır olsun yani...
:44:
etik metik boşver, sen yap, fena fikir değil haa, süper hatta
bazen bende yapıyorum bunu, eşim bilgisayarda fazla takıldığında gazozuna uyku ilacı atıyorum
niye? çünkü sen onu öyle alıştırdın...ipleri eline vermişsin be güzelim, öyle olmazki, arasıra dişlerini göstermen ona
sen galiba çok sakin birisin, mülaim birisin, o yüzden öyle oluyor..
etik metik boşver, sen yap, fena fikir değil haa, süper hatta
bazen bende yapıyorum bunu, eşim bilgisayarda fazla takıldığında gazozuna uyku ilacı atıyorum