" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

tahmn edebiliyorum cnm eşini çok sevdğini ve onun için ne kadar sabırlı davrandığını da biliyorum ama tatlım sevdiğin bi adam var ve değiştirmek istysn bunn farkndym ama bu hiç koly değildr hmm olur ama brz zamn alır ve biraz daha sabır dyrm cnmcm yapıcı olmak gerekyo unutma ...

Senn üzülmni inan hiç istemyrm yoruldun da ama bi kez daha konş eşinle gecktrme detaylaryla konş yıprndğnı anlat artık çok mutlu olmak istedğini bunu hakettiğini söyle tabi her cümlenn sonnda onu ne kadar çok sevdğini de anlat .

Eşin nasıl bi karakter bilemiyorum belki bunları konşrken seni dinlemeyecktr bile ama çabala kendn ve oğlun için ve bi şeklde seni konsere onun götrmesni sağla ama tatlı bi dille eğer buna rağmen götrmezse hiç bişey söyleme kırgınlığını sadece belli et

sağol cnm....zaten hep bir mücadele...tek taraflı bir çaba...

gittiği yere kadar ne yapalım..

vazgeçilmezin(oğlum) ağır basıyorsa katlanıyorsun...

zaman nelere gebe bilinmez...

Sevgili terrakota umarım eşin şaka yapıyordur,öyle umuyorum çünkü..

Evli bir erkeğin yanı bekar arkadaşları değil eşi ve çocuğunun yanıdır..

Heleki böyle özel bir günde yanlız bırakmayı göze alabiliyorsa vicdanı sızlamıyor demektir..

canım benim eşiminde böyle bekar arkadaşları ile felan gezme huyları vardır. beni evde tek başıma bırakıp akşam çıkar gece gelir falan. ama yılbşında yapmadı bunu hiç yaparsa da kötü olur. yıkarım evi başına bir çıksın bakıyım gece eve girebiliyormu. ne demek ya bir de senin çocuk var baba bu adam . zaten sinir oluyoırum bu erkeklerin benim özel hayatım var huylarına. tepem attı yazını okuyunv,ca. inşallah bu bir şakadır diyorum ben. belki sana süprizdir .
sana akıl veremem ama benim başıma gelse eve falan almazdım benimkini:KK20: ben evde tek başıma oturacam o gezecek oh oh iyimiş ya:KK47::KK47:

siz okurken sinir oluyorsunuz birde beni düşünün...

dilerim herşey bir şakadan ibarettir..

aksini düşünmek bile beni çıldırtıyor...

bide demez mi herşey dahilse giderim....:KK30::KK30::KK30:

canım bizim 3 yaşında oğlumuz var...
Onsuz bir program ben yapmam zaten
daha önce konuştuk biz yılbalı mevzusunu
annenlere gideriz dedi hep beraber
kendi ama ben teklif etmedim
şimdi arkadaşları arasında sanırım muhabbet oldu
ve eşimde gitmek istiyor

sadece kendi isteklerini önemsiyor
bencil
şu an içim öfke dolu:KK47:

canim tabiki kabul edilemez bir durum..dedigim gibi ne sekilde tepki verecegine sen karar verirsin..duygusa yaklasarakmi..elini beline koyarakmi..giderse eger gercekten onu bitirdigini gosterirmisin senin kararin..ama sunu ben kesin yapardim..her kosulda yani..affetsemde affetmesemde..

soyle bi ornek vereyim mesela..bi defasinda esimle boyle luzumsuz biseyden agiz kavgasina girdik..boyle sacma sapan konustu benimle..benimde sinirim bozuldu biraz ama hic tartismaya devam etmedim..oglumun cop tenekesinde yeni kaka yaptigi bezi vardi..copu bosaltmaya kalktim..o anda aklima geldi..dedim ben ne kendimi yorucamki..maksat onu sinir etmekse dur bakalim dedim..o bezi aldim bi posete koydum..esimde sabah 6 aksam 7 arabayla paket dagitiyor..markete gitmem lazim hemen oglusun mamasi bitmis dedim..tabi esim sasirdi benim sinirimin gectigini gorunce normalde cunku laf altinda kalmam..tabi canim dedi..hatta ben gideyim sen yorulma bile diyo incelik yapicakya..yok cnm saol hava alirim dedim..arabanin anahtarini aldim caktirmadan o bezi guzelce yerlestirdim arabaya :KK52: gormeyecegi biryere kucuk bir paket halinde..bu arada cok egleniyorum tabi..sonraki gun esim arabada igrenc bi koku var butun gun midem kalkti diye yakindi durdu..:KK1: sonra tabi ben o bezi yine caktirmadan aldim o gun attim ama esime vah yazik..acaba onceki gun beni sinir ettigin icin olmus olmasin sakin Allah tarafindan dedim..anladi tabi sen bisey yaptin demi dedi..yoo dedim gulerek:21: daha oncede yine beni sinir etmisti tost istedi benden tmm dedim gittim icine isot doldurdum buyuk bi zevkle kocaman issirdi agzi yandi tabi..ayy dedim yanlizlikla atmisim kafammi daldi ne :KK52:..artik kendimi hi sinir etmiyorum intikamimi aliyorum..esimde bunu biliyor tabi..ama bu mesele daha buyuk..her ihtimalde yani gitmeine goz yumsamda yummasamda eger kesin gidecegini biliyorsam en kuvvetli mushilden alir o gun sabahtan yada oglenden yemegine katardim yada cayina herneyse..mumkunse evden cikmaya yakin atardimki orda etkisi baslasin diye..artik yeni yila wc de girerdi..en azindan acaba napiyoki diye dusunmezdim cunku naptigi malum olur :KK52: ben olsam bide msj atardim wc de yeni yila girmek nasil diye ama sen tartisma istemiyorsa hi bisey soylemessin aa insan bir anda hasta olamazmi cnm:KK52: cok ciddiyim..ofke bile kalmaz..
bide msj atarsin'' canim sormayi unutmustum ben orda wc kullanmakta fiyata dahil mi ?'' ay dusuncesi bile guzellll..vallahi bir dakika dusunmezdim ben o gun laci hazir bulundururdum napar eder icirirdim..madem gidecek engel olamiyorum..gitsinde gorsun wc kac bucakmis ..!!

Son düzenleme:
cocugunu annene birak, giyin kusak sen de takil. baktin olmuyor, git mekana, söyle sahibine ben esime süpriz yapmak istiyorum, playback bile olsa bir parca da ben okuyabilir miyim de...

esine coook hos bir süpriz olur..

Forumda sizin yazdıklarınıza çok değer veriyorum öncelikle bunu söyleyeyim :)

Konuya gelince herkesin aile yapısı başka elbette, kimine göre normal kimine göre yanlış birşey bu ama bana göre asla ve asla bırakın gerçekleşmesini lafının bile edilmemesi lazım. Eskiden de yaptı diyorsunuz şunu bilin eğer sessiz kalmaya devam ederseniz bugün yılbaşı yarın hafta sonu tatili sonra yurtdışı kaçamağı derken derken bu iş böyle uzar gider. Ha vazgeçirmek için naparsınız tartışırsınız ki bence hiç girmeyin bu işe. Akşam geldiğinde ben araştırdım ... tlymiş. Gidecekseniz haber verinde bende oğlumu anneme bırakıp ...lerle dışarı çıkıcam. Önceden haber ver tatlım deyin kapansın konu :) Ama bunu yapamayacağınızı biliyorsa tepki vermeyecektir. Bence yapın da. Çünkü bunları yapmasının sebebi bence sizi tamamen cepte görmesi. Nasılsa evde, nasılsa evli, naapcak bu saatten sonra birine mi bakıcak? Hem namusludur benim karım hayatta bakmaz. Bu düşüncelerle sizi cepte görüyor. Ve kadınların başına ne geliyorsa bundan geliyor. Kendinize bunu yapmayın. Onu hayatınızın odak noktasına koymayın koysanız da belli etmeyin. Mesela ben erkek arkadaşımı severim, 7 senedir beraberiz ama asla tek hayatım o değildir o da bilir bunu. Kız arkadaşlarımla çıkarım gezerim, kendi kıyafetlerime kendim karar veririm. Ki zaten neyi giyebileceğime karar verecek yaştayım. Siz de en azından kendi yaşam alanınız olduğunu hissettirin.

Ha bu saatten sonra eğer gerçekten ciddiyse bence gidip gitmemesinin de önemi yok. Sizin yerinizde olsam eşim benim içimde biterdi. Heleki oğlum kızım da varsa. Bilemiyorum hakkınızda hayırlısı olsun ama bunları gördükçe evlilikten korkuyorum.

teşekkür ederim....güzel yorumunuz için..
Ben haayatta birey olabilmenin , eş olabilmenin,anne olabilmenin ve ben olabilmenin çabasını veriyorum

bu çabayı verirken eşimin hayata ve evliliği farklı bakış açısı beni zorluyor

ben çalışan ve sosyal çevresi olan bir bayanım

kendime özenirim bakarım...eşimden ayrı da arkadaşlarımla gezerim...

ancak evliliğimize eşimin bencilliği sekte vuruyor..

sadece kendi düşüncelerini önemsiyor

aşırı sinirli ve kontrolsüz bir insan

2 senedir böyle

bende ou anlamaya ve yanlış birşey yapmamaya dikkat ediyorum

oğlum var ve benim dünyam

önceliklerimi oğluma göre belirliyorum

eşimin bu yılbaşı muhabbeti içimi acıttı çok

gitmese bile düşünmüş olması çok kırıcı....

bir süreçten geçiyorum,yoruluyorum,kırılıyorum..

değer mi bilmiyorum...

artık bazı şeyleri bilmek de istemiyorum..

Sizin için çok moral bozucu bişey olmuş dilerim ki eşiniz şaka yapmıştır yada o gün için farklı planları vardır eğer böyleyse şimdi ona koyacağınız tepkiler belkide onu güzel sürpriz fikirlerinden vazgeçirebilir.Sabırlı olun derim sakin davranın üzüldüğünüzü bilsin ama ortalığıda toza dumana bulamayın...Bekar arkadaşları ile vakit geçirmesi can sıkıcı olabilir ama bu sizi aldatacak anlamına gelmez bence içinizi bu konuda çok sıkmayın.Eğer dediğini yaparsa sizin için o akşamı evde geçirmek ve o geldiğin de sizi evladınızla sarılmış yatağınızda uyuyor görmek ona en büyük ceza olur zaten ve eminim ki o an pişmanda olur...Herşey gönlünüzce olur inşallah.

ben uyku hapından ziyede eşimi komple camdan atsam...

bilmiyorum kızdırmak için demiş olabilir..

her ne için dediyse yılbaşına kadar içi içimi yiyecek gerçeğini değiştirmez....

sende arkadaşlarınla plan yaptığına dair birşeyler söyle oğlanı sorarsa anneme bırakıcam dersin =))
içinde kalıp seni yicene sal dışarı onuda yesin =)))

Kızlar şimdi eşimin yanından geliyorum.öğle arasına gitmiştim...

uzun süredir eşimle aramız iyi....

bana dediki xxxx şarkıcısı yılbaşında kaça çıkıyomuş...

dedim şu fiyata; ben heyecanlandım

ayy dedim beni mi götürücen..acık kıvırttım orda heyecandan:KK76::KK76::KK76:

HAYIR dedi;
arkadaşlarımla gidicem..:KK53:

e dedim biz ne olcaz=oğlum ben

annenin evinde kutlarsın dedi..

arkadaşlarının hepsi bekar o evli....

Ben dedim ki senin aile babası olmaya niyetin yok...

UTANMIYORSAN GİT DEDİM...:KK57:

gider mi gitmez mi bilmiyorum

ancak niyetine girmiş o bir gerçek..

Şimdi kızlar gidemezsin diye inat edersem..bana inadından gitmeyeceği varsada gider.....

polemiğe girmesem...gitsin.o vicdan azabını yaşasa mı iyi..(vicdanı varsa)

yoksa yılbaşına kadar başını mı yiyim...:26:

bu bencillik ötesi bir şey değil mi ya....kendini düşünmek gerisi umrumda değil...

içim içimi yiyor....

nasıl davransam sağlıklı olur?

sizin böyle birşey başınıza gelse???

ne yapardınız..:44::KK14::KK14:

İyi o zaman, bende oğlumla başka plan yapim.. Nasılsa sen gelmezsin de.. Ay çok kızdım eşine yaaaaaa

gerçekten çok zor bir durum ben eşimin telefonunda lise arkadaşı olan ve beni tanıştırdığı halde tanıdığım halde numarasını görünce çıldırmıştım kıyameti koparmıştım bekar arkadaşlarla görüşmek yok (arkadaşını bırakmadım hiç yok) bensiz gidemezd görüşemezde...ne yaparım ALLAH şerrimden korusun onu böle bi durumda...eşinizede arkdaşlarınada bin kere yazıklar olsun senin gibi yapıcı bir kadını hiçmi düşünmez insan yaa...çok sinir oldum...sende tawrını koy bırak bikerede sen kıyameti kopar sinir krizi geçir o ewde...daha önceki konularında biliyorum eşinin çok fewri ve ani çıkışları var çok sinirli...ama unutmasınki sneinde bi sabrın var bunu anlamalı artık bence...

canım ne güzel analiz etmişsin...
okurken sanki aileden biri yorum yapmış gibi hissettim..
evet bemimde bir sabrım var
bir gün taşıcak..
ama ölçülü davranmak zorundayım
oğlumuz var
ben eşimle tartışmayaya çalışıyorum evde
onuda susturuyorum
eşim için bir mücadele vermiyorum aslında...
benim mücadelem belli..oğlum...

siz okurken sinir oluyorsunuz birde beni düşünün...

dilerim herşey bir şakadan ibarettir..

aksini düşünmek bile beni çıldırtıyor...

bide demez mi herşey dahilse giderim....:KK30::KK30::KK30:
herşey dahilsede ne demek bee adam seni gerçekten sinir etmek için yapmış gibi geliyo bana..seni denemek tepkini denemek istiyor olabilirmi acaba...yüz bulsa gitmeye hazırda olabilir..inş.şaka yapmıştır eşşek şakasıda olsa şakadır inş.baktınki gerçekten gitti onu ALLAH a havale et ve oğlunu uyut sende aç bir şişe şarap kafanı dinle sakinleş...çünkü yapıcak başka bişeyin yok gibi gözüküyo...

teşekkür ederim....güzel yorumunuz için..
Ben haayatta birey olabilmenin , eş olabilmenin,anne olabilmenin ve ben olabilmenin çabasını veriyorum

bu çabayı verirken eşimin hayata ve evliliği farklı bakış açısı beni zorluyor

ben çalışan ve sosyal çevresi olan bir bayanım

kendime özenirim bakarım...eşimden ayrı da arkadaşlarımla gezerim...

ancak evliliğimize eşimin bencilliği sekte vuruyor..

sadece kendi düşüncelerini önemsiyor

aşırı sinirli ve kontrolsüz bir insan

2 senedir böyle

bende ou anlamaya ve yanlış birşey yapmamaya dikkat ediyorum

oğlum var ve benim dünyam

önceliklerimi oğluma göre belirliyorum

eşimin bu yılbaşı muhabbeti içimi acıttı çok

gitmese bile düşünmüş olması çok kırıcı....

bir süreçten geçiyorum,yoruluyorum,kırılıyorum..

değer mi bilmiyorum...

artık bazı şeyleri bilmek de istemiyorum..

Şu forumda sizin sahip olduğunuz şeylere sahip olamayan eşini çekmek zorunda kalan o kadar kadın var ki. Ne kadar şanslısınız ve bilinçlisiniz. Peki ama bu kadar bilinçliyken dünyam dediğiniz oğlunuzun babasız yılbaşı geçirmesine, ( ben bunu 1 seferlik olarak algılamıyorum ) nasıl izin verebiliyorsunuz? Ben bayramlarda babasını görmeyen bir çocuktum ve şu an her bayramdan nefret ederim beni aileden soğutur annemle evde tek başımıza oturduğumuz günler. Siz neden kendi oğlunuza bunu yaşatıyorsunuz? Sosyal çevreniz var imkanınız var. Sizin eşinizin sizden güzel bir ders almaya ihtiyacı var. Çocuğunuzu düşündüğünüz için eşinizi çekip onu mutsuzluğa iymeyin 1 yılbaşınızı heder edin. Gidina rkadaşlarınızla buluşun o zaman o adam hayatta buna izin vermez kendisi de evde oturur zaten. Eşinizi kendinizi bu kadar cepte gördüttürmeyin.

sizde giyinip gitseniz onla?

valla ben kapıyı üstüne kitler,yemeğine şap koyar yine de göndermezdim

sen akıllı bir kadınsın bence kendince çözdüğün olaylarda var
mesele;
sanırsam biraz fazla duygusal olman daha önce konularını okudum.
Haklısın ama affeden gene sensin eğer affetmetmeyceksen çocuğun senin için bahane olamaz
duygularıyla hareket eden birisi için bu böyledir.Canım anlattığın birçok şey benim kaldıramayacağım
kadar ağır (büyük konuşmuyorum yanlış anlaşılmasın) ama sen brşekilde üstesinden geliyorsun buda takdir
edilecek bir durum eşin o gece gitsede gitmesede sen bildiğini okuyacaksın yani eğer sevgin devam ediyorsa affedeceksin ama affettiğini
sadece sen bileceksin umarım eşin çok geç olmadan seni farkeder yoksa o kaybedecek gibi görünüyor seni
Mesele ayrılmanız değil seni yanındayken kaybedecek burcun balık mı eşinde oğlakmı

Gerçekten okurken ben sinir oldum yaa..
Siz de oğlunuzla ve arkadaşlarınızla toplanıp başka planlar yapacağınızı söyleyin..

canim tabiki kabul edilemez bir durum..dedigim gibi ne sekilde tepki verecegine sen karar verirsin..duygusa yaklasarakmi..elini beline koyarakmi..giderse eger gercekten onu bitirdigini gosterirmisin senin kararin..ama sunu ben kesin yapardim..her kosulda yani..affetsemde affetmesemde..

soyle bi ornek vereyim mesela..bi defasinda esimle boyle luzumsuz biseyden agiz kavgasina girdik..boyle sacma sapan konustu benimle..benimde sinirim bozuldu biraz ama hic tartismaya devam etmedim..oglumun cop tenekesinde yeni kaka yaptigi bezi vardi..copu bosaltmaya kalktim..o anda aklima geldi..dedim ben ne kendimi yorucamki..maksat onu sinir etmekse dur bakalim dedim..o bezi aldim bi posete koydum..esimde sabah 6 aksam 7 arabayla paket dagitiyor..markete gitmem lazim hemen oglusun mamasi bitmis dedim..tabi esim sasirdi benim sinirimin gectigini gorunce normalde cunku laf altinda kalmam..tabi canim dedi..hatta ben gideyim sen yorulma bile diyo incelik yapicakya..yok cnm saol hava alirim dedim..arabanin anahtarini aldim caktirmadan o bezi guzelce yerlestirdim arabaya :KK52: gormeyecegi biryere kucuk bir paket halinde..bu arada cok egleniyorum tabi..sonraki gun esim arabada igrenc bi koku var butun gun midem kalkti diye yakindi durdu..:KK1: sonra tabi ben o bezi yine caktirmadan aldim o gun attim ama esime vah yazik..acaba onceki gun beni sinir ettigin icin olmus olmasin sakin Allah tarafindan dedim..anladi tabi sen bisey yaptin demi dedi..yoo dedim gulerek:21: daha oncede yine beni sinir etmisti tost istedi benden tmm dedim gittim icine isot doldurdum buyuk bi zevkle kocaman issirdi agzi yandi tabi..ayy dedim yanlizlikla atmisim kafammi daldi ne :KK52:..artik kendimi hi sinir etmiyorum intikamimi aliyorum..esimde bunu biliyor tabi..ama bu mesele daha buyuk..her ihtimalde yani gitmeine goz yumsamda yummasamda eger kesin gidecegini biliyorsam en kuvvetli mushilden alir o gun sabahtan yada oglenden yemegine katardim yada cayina herneyse..mumkunse evden cikmaya yakin atardimki orda etkisi baslasin diye..artik yeni yila wc de girerdi..en azindan acaba napiyoki diye dusunmezdim cunku naptigi malum olur :KK52: ben olsam bide msj atardim wc de yeni yila girmek nasil diye ama sen tartisma istemiyorsa hi bisey soylemessin aa insan bir anda hasta olamazmi cnm:KK52: cok ciddiyim..ofke bile kalmaz..
bide msj atarsin'' canim sormayi unutmustum ben orda wc kullanmakta fiyata dahil mi ?'' ay dusuncesi bile guzellll..vallahi bir dakika dusunmezdim ben o gun laci hazir bulundururdum napar eder icirirdim..madem gidecek engel olamiyorum..gitsinde gorsun wc kac bucakmis ..!!

hay Allahım ya öldüm gülmekten
ne güzel taktikler bunlar böyle....
eşin sakin biri galiba
benim ki kızgın bir boğa gibi olur sinirlenince...
kaçman lazım yani...
çocuğun bezi he....delisin sen..:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Aslında bazen bunu biz sağlıyoruz hep tek başımıza mücadele ettğimzden dolayıdr sanrm eşler bundn kuvvet alıyor ve o nasılsa halleder düşncesne kapılıyo bence brz durulmanın zamanı geldi senn için cnm.Bırak yorulduğun yeter biraz da o çabalasın bu seni hep yıprtr daha ne kadar nasıl dayanacaksn hep sen hep sen böyle hayat mı geçer..Kendine de yazık etme .Evet oğlun var ve dünyan bunu da biliyorum o da biliyodur ama biraz da onun çabalasına izin ver belki buna bile hiç fırsatı olmamştr.
Bende hep senn gbydm başlarda ama çokta yorlmştm bırktm bi süre hiç bişey yapmadm hiç üstüne düşmedm hiç bişeyin hesabnı sormdm bi hafta geçmedn geldi yanımaa bi garplk olduğnn farkna varmş ya nedn ilgsz olduğumu sordu onu artık sevmediğimi ilglnmediğimi farketmş :)

herşey dahilsede ne demek bee adam seni gerçekten sinir etmek için yapmış gibi geliyo bana..seni denemek tepkini denemek istiyor olabilirmi acaba...yüz bulsa gitmeye hazırda olabilir..inş.şaka yapmıştır eşşek şakasıda olsa şakadır inş.baktınki gerçekten gitti onu ALLAH a havale et ve oğlunu uyut sende aç bir şişe şarap kafanı dinle sakinleş...çünkü yapıcak başka bişeyin yok gibi gözüküyo...

şarap fikri hiç fena değil......
kendi kendime takılırım ne olacak :KK31:

X