valla çok şaşırdımmm
sizi kızdırmak için söylemiş olabilir mi?
belki de sizinle gitmeyi planlıyordur aslında, yani aksi çok tuhaf olur..
Kızlar şimdi eşimin yanından geliyorum.öğle arasına gitmiştim...
uzun süredir eşimle aramız iyi....
bana dediki xxxx şarkıcısı yılbaşında kaça çıkıyomuş...
dedim şu fiyata; ben heyecanlandım
ayy dedim beni mi götürücen..acık kıvırttım orda heyecandan
HAYIR dedi;
arkadaşlarımla gidicem..
e dedim biz ne olcaz=oğlum ben
annenin evinde kutlarsın dedi..
arkadaşlarının hepsi bekar o evli....
Ben dedim ki senin aile babası olmaya niyetin yok...
UTANMIYORSAN GİT DEDİM...
gider mi gitmez mi bilmiyorum
ancak niyetine girmiş o bir gerçek..
Şimdi kızlar gidemezsin diye inat edersem..bana inadından gitmeyeceği varsada gider.....
polemiğe girmesem...gitsin.o vicdan azabını yaşasa mı iyi..(vicdanı varsa)
yoksa yılbaşına kadar başını mı yiyim...:26:
bu bencillik ötesi bir şey değil mi ya....kendini düşünmek gerisi umrumda değil...
içim içimi yiyor....
nasıl davransam sağlıklı olur?
sizin böyle birşey başınıza gelse???
ne yapardınız..:44:
bende çok şaşkınım...
şaka olmasını ümit ederim...
eğer bunuda yaparsa zaten....
sözler yetersiz kalır....
ben onun sinirine öfkesine nelerine katlanıyorum
ama bu bencillik ötesi olur ,siniye çekemem....
:yaa bunu sağlıklı davranmasımı kalmışş yanlış nalama sinilndirmk için demiyorum ama Adamm senn gt annanınn evine bn gitcem eylencem gzcmm karı kızlarla yatcam kalkcam demiş yılbşaı gecesi sanaa Resssmennnnn!!!!!
aaaa benimki mumkunattı yok söylemz bana böyle şeyler.. ya empati kurayım diyorum.. Ama ben vlhha ğarçalarımm olduu bee çocuk bnede cefa bendee sen git gezzz sürtt olduuu şekerimm Uyku hapı att suuyuna uysun btn geceeee
:yaa bunu sağlıklı davranmasımı kalmışş yanlış nalama sinilndirmk için demiyorum ama Adamm senn gt annanınn evine bn gitcem eylencem gzcmm karı kızlarla yatcam kalkcam demiş yılbşaı gecesi sanaa Resssmennnnn!!!!!
aaaa benimki mumkunattı yok söylemz bana böyle şeyler.. ya empati kurayım diyorum.. Ama ben vlhha ğarçalarımm olduu bee çocuk bnede cefa bendee sen git gezzz sürtt olduuu şekerimm Uyku hapı att suuyuna uysun btn geceeee
yani siz huyunu suyunu bilirsiniz, yapar mı böyle şeyler sizi kızdırmak için?
benim eşim bayılır beni kızdırmaya mesela..
ama ciddiyse de kavga gürültü ile hallolmaz hiçbişey,
güzellikle anlatın en azından özel bir günde ayrı olmanızın doğru olmayacağını, normal bir akşam tabi ki arkadaşlarıyla çıkabileceğini..
diretirse de yapacak bişey yok, kafaya koyduysa gider, siz de kendinize oğlunuzla güzel bir akşam planlarsınız ailenizle ya da arkadaşlarınızla..
:yaa bunu sağlıklı davranmasımı kalmışş yanlış nalama sinilndirmk için demiyorum ama adamm senn gt annanınn evine bn gitcem eylencem gzcmm karı kızlarla yatcam kalkcam demiş yılbşaı gecesi sanaa resssmennnnn!!!!!
Aaaa benimki mumkunattı yok söylemz bana böyle şeyler.. Ya empati kurayım diyorum.. Ama ben vlhha ğarçalarımm olduu bee çocuk bnede cefa bendee sen git gezzz sürtt olduuu şekerimm uyku hapı att suuyuna uysun btn geceeee
ben uyku hapından ziyede eşimi komple camdan atsam...
bilmiyorum kızdırmak için demiş olabilir..
her ne için dediyse yılbaşına kadar içi içimi yiyecek gerçeğini değiştirmez....
yani siz huyunu suyunu bilirsiniz, yapar mı böyle şeyler sizi kızdırmak için?
benim eşim bayılır beni kızdırmaya mesela..
ama ciddiyse de kavga gürültü ile hallolmaz hiçbişey,
güzellikle anlatın en azından özel bir günde ayrı olmanızın doğru olmayacağını, normal bir akşam tabi ki arkadaşlarıyla çıkabileceğini..
diretirse de yapacak bişey yok, kafaya koyduysa gider, siz de kendinize oğlunuzla güzel bir akşam planlarsınız ailenizle ya da arkadaşlarınızla..
:- arkadaşımm umuarımm şakadırr ama eger ki değilsee nee oturup konuşcaksın böyle bir adamlaaaa.. ayy bnm sinirlerim attı oakdar iyi niyetli düşğnmeyin yaaa.. aallh bilir kimlerle ne plan yaptıı bırakın konuşmayı ıyı niyetliliğii haa tabi€şlinizi ennn iyi siz tanırsınızz ama başına dik ve ilgiz bi adamsa zaten unutun o adamı burda yanlış anlaşılmasınn bu Hayatın Gerçeğii vllhaa kibakamyın seni teselliğide etmek istedim amaa Başka ne olabilrr.. umarım şakadır..
Kız sana sürpriz mi yapacak yoksa keşke öyle bir şey olsa
Ama Erkeklerde akıllarına koydoğu şeyi yaparlar canım
Helede arkadaşlarına söz verdiyse asla vazgeçmezzz
Ama asıl yanlış olan Eşinin böyle düşünüp
Ailesiyle değilde arkadaşlarıyla yeni yıla girmeye yeltenmesi