" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

selam kotacım nasılsın o benim torun

Allahım nazarlardan saklasın ya çooook tatlı çooook

kızlar daha once sutlac yapan varmı
ya kaynadı hatta tastı kıvamı cok koyu olmadı haff bı koyuluk vaer
1 lt sute 4 kasık pırnc unu koydum napım bıraz daha eklıyımmı un
yoksa donarmı

bir kere yaptım birdaha küstüm yapmadım

lalcım canım sakın kızma .... kı işler yoğun onçi giremiyom kııı...

yoksam topiğimi bırakırmıyım..

ee nasılsın bakalım..???

lalcım canım sakın kızma .... kı işler yoğun onçi giremiyom kııı...

yoksam topiğimi bırakırmıyım..

ee nasılsın bakalım..???

firca cekince ise yariyor bak

saka yapiyorum canim ya....

ne olsun ya degisen birsey yok aslinda

ayni bildigin gibi

günaydın güzel hatunlaarr

7511 im o verdiim linkte video var arama motoruna ayça kaya haftada 3,5 kilo verdiren diyet doktorum programı yaz çıkar bebeem

ben fırın sütlaç yapıyom göz kararı kendi ölçülerimi buldum 6 kase çıkıyo genelde sütün miktarını bilemiyorum mayaladığım sütten artanı yapıyorum ölçmedim ama süt yarım tencere kadar oluyo ayrı bir yerde yarım su brd pirinci suyla pişiriyorum, süt kaynamış soğumuş oluyo içine yarım su brd toz şeker koyuyorum karıştırıyorum sütten 1,5 kepçe alıyorum 1 yumurta sarısını ekleyip mikserle iyice 1-2 dakika çırpıyorum sonra tenceredeki sütten 3 yemek kaşığı daha bir kaseye alıyorum içine 2 yada 2,5 kaşık nişasta ve 1 pkt vanilya koyup karıştırıyorum süte eklediğimde topak topak olmasın diye sonra haşlanmış pirinci süt tenceresine koyuyorum nişasta vanilyalı karışımınıda aynı tencereye ekliyorum kaynayana kadar sürekli karıştırmak çok önemli en son pişen sütlacı kaselere 1 parmak kalacak şekilde paylaştırıyorum üzerlerine yumurtalı sütten pay edip yarısına kadar su dolu tepsiye yerleştiriyorum üzerini zevkime göre kızartıyorum şekerim eşim çok beğeniyo afiyet olsuuun
buda yapıp resmini çekmiştim çok önceden

kizlar daha zaman var ama yinede sorayim yakinda 3. evlilik yildönümümüz var...

ve ben ne hediye alacagimi bilmiyorum

fikir verebilirmisiniz?

bi banka hesabı aç bir miktar para yatır ona en güzel hediye daha rahat dağıtır sağa sola lalcim.. eşin bekarken tr de mi yaşıyodu yani evlenince mi yurt dışına geldi lal kocana zıt oldum benim babamda yıllarca para dağıttı etrafına sinir oldum

canim esim buraya 98 yilinda gelmis...yani burda bekar yasadi erken yasta annesini kaybetmis....

ailede genel olarak sürekli maddiat konusulur babasi cok cimridir...bana bi ignesi dokunmadi....

kızlar selam
sutlacım cok begenıldı amma velakın bıraz dahha koyu olabılırdı dedı annem
ben yemeıdm bılemıorm

budus senın yaptgın sutlacı yıyım ben bıde foto cekmıs ohhh mıss

yavrularrrrrrrrrrrrrrrrrrr

budum prensesim yol yakınken dön bu sevdadan...anladın onu sen

lalcım cnm evlilik yıldönümünde kocana ne yapabilirsin bütün aynalara pembe rujla seni seviyorum aslında daha çokda severim ama ora bura para saçmassan yaz

ay şakaydı bebeğim...kızma sakın

7511 im sütlacı demek güzel yaptın
afiyet olsun

kuzu ya dalga gecme....

sapik seniiii...ben hediye olarak kastetmistim....

Hediye kullanabilceği bişey al tatlım bi düşün bakalım yakın zamanlarda şunu alsam dediği bişey oldumu yada ihtiyacı olduğu bişey al ben hep öyle yapıyorum sefgülüme...

Son düzenleme:
Hediye kullanabilceği bişey al tatlım bi düşün bakalım yakın zamanlarda şunu alsam dediği bişey oldumu yada ihtiyacı olduğu bişey al ben hep öyle yapıyorum sefgülüme...

almak istedigi birsey yok hic....düsünüyorum ama aklima birsey gelmiyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…