" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

günaydın terram geçmiş olsun güzel gadınım sen grip mi olduuun :44: dün tartılan budu iki hafta önceki kilosundann iki kilo fazla çıkarsa cinleri tepesinde kocasını haşlarsa sporda yapıyor 3 öğün sebze yiyor ve 3 lt su içiyorsa budu nerde yanlış yapıyor buzdolapta çikolateleri cipleri onu çağırıyorda budu direniyorsa buna rağmen hangi musluğu kapatırsa havuz daha çabuk boşalır ? koca mart geçti bududan tık yoksa acaba bunda 12 sinde regli olmasının etkisi var mıdır ? budu hayata mı küsmelidir ?battı balık yan gider mi demelidir ?

kızım regl olmanın tesırı bebem
yılmak yok
tartıya degıl olculerıne bak

maaslar ortakdi canim sonra bi takim olaylar oldu ayirdim simdi yine birlikte harciyoruz...

lalcim maaşlar bir kocana para fazla geliyo bacım arabın yalellisi gibi bol buldu her yerine sürüyo adam bence maaşını ayır biriktir kendine yapabiliyosan altın hesabı vs aç ama haberi olmasın erkek adamın çok parası olmıycak ya kendine maaşına güveniyosan bir yatırım yap kendi adına ev olur arsa araba vs.. ev tavsiiye ederim peşinat biriktirip kocanın maaşşından yapın harcamalarınızı senin paranı ortak paranızı ne münasebetle millete borç verirki bu adam sen çalışıp emek veriyosun kesinlikle ciddi bi şekilde koy tavrını ben kendime ev alıcam senin maaşını yiyelim biraz kocacım de kızım takma kafan abu kadar uygulamaya geçir sinir oldum yolcam o kocana hee :KK20: sana mı güvendi dağıtıyo darulaceze misiniz ?

lalcim maaşlar bir kocana para fazla geliyo bacım arabın yalellisi gibi bol buldu her yerine sürüyo adam bence maaşını ayır biriktir kendine yapabiliyosan altın hesabı vs aç ama haberi olmasın erkek adamın çok parası olmıycak ya kendine maaşına güveniyosan bir yatırım yap kendi adına ev olur arsa araba vs.. ev tavsiiye ederim peşinat biriktirip kocanın maaşşından yapın harcamalarınızı senin paranı ortak paranızı ne münasebetle millete borç verirki bu adam sen çalışıp emek veriyosun kesinlikle ciddi bi şekilde koy tavrını ben kendime ev alıcam senin maaşını yiyelim biraz kocacım de kızım takma kafan abu kadar uygulamaya geçir sinir oldum yolcam o kocana hee :KK20: sana mı güvendi dağıtıyo darulaceze misiniz ?

malesef ayirmayi denedim ama olmadi...ben normalde ayirmaktan yana hic degildim arada bir cok olay gecti....senin dedigin gibi bi kendi üzerime ev almam malesef olanaksiz...

daha ne borclar verildi bi bilsen...

actigim konularda var istersen bakabilirsin....

herkesin paraya ihtiyaci olabilir tamam ama cami kapisina dönüyoruz bazen...

kızlar daha once sutlac yapan varmı
ya kaynadı hatta tastı kıvamı cok koyu olmadı haff bı koyuluk vaer
1 lt sute 4 kasık pırnc unu koydum napım bıraz daha eklıyımmı un
yoksa donarmı

kızlar daha once sutlac yapan varmı
ya kaynadı hatta tastı kıvamı cok koyu olmadı haff bı koyuluk vaer
1 lt sute 4 kasık pırnc unu koydum napım bıraz daha eklıyımmı un
yoksa donarmı

yawrum pirinçte koycan yaaa ozaman o koyulaşır yeter okadar bak sütlaç tarifine göre yapsana
1 litre süt
1 su bardağı su
İki buçuk su bardağı toz şeker
Bir buçuk çay bardağı pirinç
4 tatlı kaşığı kaşığı pirinç unu
Üzeri için tarçın
Denediğinizde pişman olmayacağınız bir tarif. Denenmiş ve ölçüsünde bir sütlaç tarifi. Şimdiden afiyet olsun.
Sütlaç tarifi
1,5 çay bardağı pirinci yıkayın. Tencereye 1 su bardağı suyu ve pirinçleri koyup altını yakın.Pirinçler suyu çekene kadar pişirin. 1 litre soğuk sütü ekleyin. Kaynayana kadar ara sıra karıştırın. Bir kasede 4 tatlı kaşığı pirinç ununu 1 su bardağı soğuk su ekleyerek iyice ezin. Tencerede kaynamakta olan sütten 5-6 kaşık alıp kaseye ekleyin (pirinç unu ılınacak şekilde). Pirinç ununu da tencereye ekleyerek, 10 dakika kadar arada karıştırarak pişirin. 2,5 su bardağı toz şekeri ilave edip karıştırın ve 1-2 taşım kaynatın. Sütlacı kaselere paylaştırıp, soğumasını bekleyin. Sütlaçlar soğuyunca üzerlerine tarçın serpip servis yapın. Afiyet olsun.

Son düzenleme:
X