bizimki de 9unda
3 yil dolacak canim eskiyoruz yavas yavas
gömlek falan kullanıyosa güzel bir kol düğmesi alabilirsin gümüş yada durumun varsa altında olabilir.
şunuda yapabilirsin mesela güzel biryerde yer ayırttır beraber yemek yiyin eve gelin kendinede güzel şöle en seskisinden bir gecelik al hediye paketi misali ol ve güzel bir gece geçirin.
malesef burda gidebilecegimiz öyle güzel bir yer yok hep lokanta tipi....birde daha cok spor takilan biri....
biraz daha fikir verebilirsin....tesekkür ederim bu arada....
zaman cok cabuk geciyor ya....
hmm ozaman sen evde güzel bir masa hazırla tatlım( ev müsaitse tabiki)...
ozaman saat düşünebilirsin hayatım saat kullanmayı sever mi ?
o da olabilir ama sanirim o zaman o güne izin almam lazim....
saat sever...
benim aklima 2 gecelik bi otelde yer ayirmak geliyor....
benimde aklıma geldi ama tabi masıl bi zamana denk gelir uygun olurmu bilemedim doğrusu o yüzden bu seçeneği söylemedim.
ama şöyle bişey yaparım ben çok sapıkımm kı
otele giderim yeri ayırtırım eşime de msj atarım şurda şu saat die giderim kuveti doldururum güller köpükler felan filan girerim içine öyle gelmesini beklerim
ewet ben 1 yıl nasıl gectı anlamadım sankı daha dun gbı
gercı bızım gecmısımız cok uzun deıl 9 ay nısan soz flort tanısma toplamı 11 ayda ewlılık
benimde aklıma geldi ama tabi masıl bi zamana denk gelir uygun olurmu bilemedim doğrusu o yüzden bu seçeneği söylemedim.
otele giderim yeri ayırtırım eşime de msj atarım şurda şu saat die giderim kuveti doldururum güller köpükler felan filan girerim içine öyle gelmesini beklerim
cok vahşi romantık ol hemen o ıs olursa gecenın gerı kısmı cok heycanlı gecmez
masallah...bizim resmiyetten öncesi baya uzun bi süre ama sonra´si cok kisa nisan+dügün toplam 5 ayda yapildi sipsak yani
süper fikir peki otel ayni il de olsa sence sacma mi olur?
hayır hayatım neden saçma olsun farklı yer farklı mekan farklı bi şekilde de karşısına çıkarsan on numara olur değişiklik yani anladın
ohaaaaaaaa kııız hösst dur orda sen sapık acemi çaylak seni coştun senay 7511 çok güldüm ya tecrübeyle sabittir sana katılıyorum kızcağızın hevesinimi kaçırıyoz kıız bizle takılmakla hatamı ediyon sen mavim acep :26: umutsuz evli kadınlar :26:
ayy benim doğum günümde çok yaklaştı 1 mayıs çiçek alır tahminen eğer hatırlarsa :26:
günaydııın
bide ben hak etmeyen karısını işine geldimi tanıyan gelmedi mi yoksayan adamlara o kadar büyük sürpriz yapılmasına karşıyım o yapsın kardeşim o ayırtsın otelde yer fazla romantik olmayın anaları olsa herşeyi düşünürler boşverin alın bi pasta yada yapın yeter aaaaaa ailelerini nasıl düşünyolar yeri geldimi
dün akşam fatmacül den sonra şanslı masa programı başladı izliyoruz adamlar anneleriyle yemeğe gelmiş lokantaya bende iki üç üst üste görünce dedimki aaa anneleriyle yemeğe gelmişler insan karısıyla gider veya karınıda al annenide öyle git kocamda kem küm niye olmasınki ne var diyordu tam dedimki evde karını bırak annenle çık yemeğe çok saçma değilmi yine cevap ee yani şey değil olabilir yani onların hassas şifresi anne sözkonusu olunca inceliyolar birdencadı gelin miyim nedir ama kaynanam bana tatlı olsaydı kızı gibi bakabilseydi böyle düşünmezdim tabii iyi niyetimi hep suistimal etiği art niyetli davrandığı için bende art düşünüyorum üzgünüm oğlunu aldım yemeğede benimle çıkacak yuuhahahah yaşasın kötülük hıh