günaydın terram geçmiş olsun güzel gadınım sen grip mi olduuun :44: dün tartılan budu iki hafta önceki kilosundann iki kilo fazla çıkarsa cinleri tepesinde kocasını haşlarsa sporda yapıyor 3 öğün sebze yiyor ve 3 lt su içiyorsa budu nerde yanlış yapıyor buzdolapta çikolateleri cipleri onu çağırıyorda budu direniyorsa buna rağmen hangi musluğu kapatırsa havuz daha çabuk boşalır ? koca mart geçti bududan tık yoksa acaba bunda 12 sinde regli olmasının etkisi var mıdır ? budu hayata mı küsmelidir ?battı balık yan gider mi demelidir ?
iyidir shelincim sen nasılsın ?
7511 1111 nirdesiin ben msne girmiom kilo veremedim bunalımdayım
iyidir shelincim sen nasılsın ?
7511 1111 nirdesiin ben msne girmiom kilo veremedim bunalımdayım
kazandığınız maaşlarınız ortak mı lal yani paraları birleştiriyor musunuz ortak mı harcıyosunuz ? yoksa sen ayrı o ayrımı yiyosunuz maaşlarınızı ?
maaslar ortakdi canim sonra bi takim olaylar oldu ayirdim simdi yine birlikte harciyoruz...
lalcim maaşlar bir kocana para fazla geliyo bacım arabın yalellisi gibi bol buldu her yerine sürüyo adam bence maaşını ayır biriktir kendine yapabiliyosan altın hesabı vs aç ama haberi olmasın erkek adamın çok parası olmıycak ya kendine maaşına güveniyosan bir yatırım yap kendi adına ev olur arsa araba vs.. ev tavsiiye ederim peşinat biriktirip kocanın maaşşından yapın harcamalarınızı senin paranı ortak paranızı ne münasebetle millete borç verirki bu adam sen çalışıp emek veriyosun kesinlikle ciddi bi şekilde koy tavrını ben kendime ev alıcam senin maaşını yiyelim biraz kocacım de kızım takma kafan abu kadar uygulamaya geçir sinir oldum yolcam o kocana heesana mı güvendi dağıtıyo darulaceze misiniz ?
günaydın calarım nasılsınız
selam arkadaslar ben yıne gec kalktım gec yattım
eheheheh
ablam oresimdeki ne öle ben yirim onu ama yaaaaaaaaaa
tatlım naber
nolsun bebegım cay sıgara yapıorm
kalkıcam bırazdan usenıorm
sen nasısın napıosn tatlım benm moraller nasıl
kızlar daha once sutlac yapan varmı
ya kaynadı hatta tastı kıvamı cok koyu olmadı haff bı koyuluk vaer
1 lt sute 4 kasık pırnc unu koydum napım bıraz daha eklıyımmı un
yoksa donarmı