" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

günaydın terram geçmiş olsun güzel gadınım sen grip mi olduuun :44: dün tartılan budu iki hafta önceki kilosundann iki kilo fazla çıkarsa cinleri tepesinde kocasını haşlarsa sporda yapıyor 3 öğün sebze yiyor ve 3 lt su içiyorsa budu nerde yanlış yapıyor buzdolapta çikolateleri cipleri onu çağırıyorda budu direniyorsa buna rağmen hangi musluğu kapatırsa havuz daha çabuk boşalır ? koca mart geçti bududan tık yoksa acaba bunda 12 sinde regli olmasının etkisi var mıdır ? budu hayata mı küsmelidir ?battı balık yan gider mi demelidir ?

:44::44::44::44:
dur anam benim sakin ol

şimdi senin bu akıllı bünyen kendince kendisini korumaya alıyor şoklandı ya napcanı şaşırdı ve sana oyun oynuyor
dolapdaki küskünlerine bakma bile onlar mazide kaldı gari...

az daha diren bu vücudunun bir oyunu kendini korumaya alıyor,ama sana karşı daha fazla koyamayacak..

terram dirençsiz gadınım aynı benim gbisin vucudumun direncine başlıcam bide kocam c.tesi günü sen kır pidesi al gel pazar kahvaltıda yiycekmişiz halbuki dedimki hayatım bak ben bu halimle depresyondayım rejim yapıcam gidip pasta masta alma sakın ikimizde zayıflayalım hem sürekli sabote ediyo rejimimi ay ama ben yedim mi hayııırr bi destek ol almak istersen bişey sebze meyve getir dedim haala gidip sucuk alıyo döner alıyo yaa azcık destek ol dimi

he zayıflayım derken sinir sahibi olacan ya gadınım....

sende adama ot yemekleri yapmıyon demi...

yapıyom terram evlendiğimzden beri tost ayvalık tostu tavuk dürümler parnaklarımı yedirtti o yüzden dana gibi oldum onun yüzünden bide ben soruyom istersen makarna pilav yapıyım sana ben yemiom diye mahrum kalma diyorum istemiyoki terram bide geçen marketten tatlı aldı zorla yaa obur tulumba tam benim sevdiğim yedi 6-7 tane ama ben yedim mii bağrım ataş bastım boş çayı başıma tac ettim yemedim..terram kızlar bugün doktorum programına dr ayça kaya vardı bi diyet listesi verdi haftada 3,5 kilo veriliyomuş ayda 14 kilo edio internetten bakayım bulursam sizede link vercem kadın çok tatlı her kanala çıkıyo ben güveniyorum iç hastalıkları uzmanı zaten eften püften diil

diren gadınımmmmmmmmmmmmm

terra nerdesin....

biraz önce banka hesabina baktim 500 € cekilmis kredi kartindan...esimi aradim ve sakin bi sekilde parayi ne icin cektigini sordum....arkadasi ayni zamanda akrabasi istemis esimde vermis....bana da kavgali oldugumuz icin söylememis...

simdi ben buna ne demeliyim?

cok sinirliyim cok...

naparsa yapsın ilgilenme desem :44::44::44:

kazandığınız maaşlarınız ortak mı lal yani paraları birleştiriyor musunuz ortak mı harcıyosunuz ? yoksa sen ayrı o ayrımı yiyosunuz maaşlarınızı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…