" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

bu diyetler seni fena bozdu gadınım

dön yol yakınken dön.....açlık zor zanaat adamın aklını başından alır..arada bir atıştır

kessssssss
nerdesın sen nıe bana rapor wermıosn

ay nerde olcam kız sabahtan beri temizlik yapıyom yemek yaptım birazdan kocam gelcek salata yapıcam şimdi merak etme rejime devam ediyorum yanlız bi kaç gündür spor yapamıyorum ayağım yan döndü geçen akşam terlik kaydı kırıyodum lan nerdeyse

kız 7511 biz pazar günü veterinere gittik rodinin aşısı vardı , hemde tarçınıda getirmişler görelim diye anaa bizi hiç tanımadı çok büyümüş şişmanlamışş koca dana olmuş hala çok yaramaz veteriner dediki bu goldenlerin yapısı böyle bi süre sonra unuturlar yeni sahiplerine çabuk adapte olurlar dedi ama rodi olsa unutamaz ölür zaten üzüntüsünden didi :26:

ah gecmıs olsun canm benm
bak senın durumuna baktım
sen sanırım kas yapıosn kızım
o yuzden agırlasıosn ama sıkılasıosndr

vay tarcın vayyy
unutmus demk
uzudunmu
annesı sayılırsın kız
ama rodıyı tanımıstr bence

üzüldüm ama sevindimde unutamasaydı peşimizden gelmek isteseydi daha çok üzülürdük mutlu olsun yeter ama eşim tarçını sevmek istedi rofi çok kızdı ayy yazdıfrmıoo eşşek öpmeye çalışıyo şuan

kıız ben kas yapmak istemiom yaa kaslı karılar gibi öle yaa

UlEN ISTESENDE KAS YAPAMAZSIN O SEKLDE sadce
sallanan yerlerın sallanmaz

kız mantar yemegı yapıom bı koktu
anasını satım pıssede yesem

topikimin güzel gadınları
giremiyom yaaa günlerdir
iş yeri bi yoğun bi yoğun anammmm yanii bıktım yaa
bahar herşeyden soğuttu benii
evde de yoğun zaten
yemek hazırla
arkasından sindirmeyi bekle
arkasından spor yap
arkasından duş al
arkasından eşinlen ilgilen tv ye bakk
uyu sıkıldım valla ya şu 30 gün geçsede fazlalıklara veda partisi düzenlesem

yaptınmı bu aksamkı gorevını bakım

yumruk var taze yermısn

ahahahahahaahhaha çılgınım ya ......yiriz ne olsa yirizz bizz...

teerrraaam şuna bişey söylee

75 im 11 im sen açlık nedir bilir misin?
acı acına yatmanın acı acına kalkmanın ne demek olduğunu
sabahları yataktan kalkınca insanın ağzının açlıktan kokması ne fecidir bilirmisin
herkes börek çörek yirken senni grisinlerle kıtır kıtır kıtırdaşmanın verdiği mutsuzluğu
hele o çikolatalı pastalar sana öle bakarken bir parmak atamanın verdiği ızdırabı
ya çitosları çıtırdatamanın verdiği özleme ne demeli

tüm bunların hayalinle yanıp tutuşurken
yolda gezerken lahmucun salonundan gelen o kokuya ne demeli

herkez bize düşman gibi....

çoooook yanlızıss buduşummmmmmmmmmmmmmmmm

yanlızız terram karamelli pastaya ne dersin ? ya simitle kalper peynir çay üçlüsünü ? burçak bisküviyi çaya banıp yemeyi ? patates kızartmasını ? ve patlıcan kabak havuç kızartmasının sarımsaklı süzme yğurtla kapladıktan sonra inceden inceden yayılan o yağa ve yoğurda ekmek banmayı ? pekii mantıyıı ? cevizli tarçınlı keki ? poğaçayı ? kır pidesinin içine trabzon tereyağını koyup erimesiyle pideden kırıp ona banmayı ? nutellayı ekmek dilimine sürüp çocukluğumdaki gibi çaylan höpürdetmeyi ? yazın sıcağında koca bardak kolayı buzlu buzlu içerken hissettiğin serinliği ? göçmen böreğini kaynanamın su böreğini pizza yemeyi salçalı kaşarlı tostumu annemin yaptığı pişileri salçalı sarımsaklı spagetti makarnayıı

ulen bende dıyetteyım esım karsımda pastalar borekler yerken ben tırnaklarımı yıorm

daracık strec kotlara, taytlara tırıl tırıl elbıselere mınnak sortlara daracık badılere yazın sıcagında gururla ıc camasırınla uyumaya
bunlara ne dersın anam

msne girmiyom anacım işim çok bahar temizliği yapıyorum çekmeceleri havalandırıp siliyorum niye yemek yiyim kızım iradesiz miyim ben ben bugün tartıldım 76,1 im yani değişen pek bişiy yok 1 kilo bile gitmemiş nasıl oluyo bilmiyorum ..buraya geliyorum kimse yok çıkıyorum napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…