Olabilir dersane için çalışmayı biraktimKocamdan ayrı yatamadım demiyosun da :))
İnş aminnninşallah üçümüzde kazanırız
inşallah ya eskiden hiç stres yapan biri değildim artık çok fazla yapıyorumMatematik konusunda yardımcı olmaya çalışırım burdan yazabilirsiniz sorularınızı :)
Ben de 3 sene önce atandım. İnanın düzenli çalışınca yapılmayacak şey değil. Motivasyonunuzu hiç düşürmeyin. İnşallah atanır rahat edersiniz, emeğinizin karşılığını alırsınız.
Hiç stres yapmana gerek yok. Dişini sık, sınavdan sonra atanıp rahat edicem inşallah de kendini rahatlat.inşallah ya eskiden hiç stres yapan biri değildim artık çok fazla yapıyorum
Sizin hangi bölüm ve kaç aldınız ? :)Matematik konusunda yardımcı olmaya çalışırım burdan yazabilirsiniz sorularınızı :)
Ben de 3 sene önce atandım. İnanın düzenli çalışınca yapılmayacak şey değil. Motivasyonunuzu hiç düşürmeyin. İnşallah atanır rahat edersiniz, emeğinizin karşılığını alırsınız.
Öğretmenim ben. Gariptir ki puanımı hatırlamıyorum ama sıralamam aklımda kalmış. 700küsürüncüydüm bölümümde.Sizin hangi bölüm ve kaç aldınız ? :)
çok teşekkr ederimmBelli saat aralıklarında hergun ders bakmaya alışmak ve birgun 20 dk ertesi gun 25 derken çalışma ve dikkat süresi uzatmak fayda sağlıyor
İnşaAllah Rabbim yardımcımız olsun :)Öğretmenim ben. Gariptir ki puanımı hatırlamıyorum ama sıralamam aklımda kalmış. 700küsürüncüydüm bölümümde.
Darısı başınıza inşallah :)
Tarihde soruu çözdüm napiyiim 460 soru falan çözdüm dünden beri bugün de mat bakıcam antrenmanlarla mat. Diğer konuya geçerim tarihte sen naptın ablaBalemdar naptınnnn
bugün gezdimAbla naptın bugünminta123
Bende gezdim çalışamadım bugün keyfim yoktubugün gezdimama kpss ile ilgili araştırma yapıuorum .sen naptın canım
yarın iş görüşmesi için arayacağım dersaneyi bakalım dua et nolur ablacım olsun şu stajyerlikBende gezdim çalışamadım bugün keyfim yoktu
İnşaAllah abla Allah hakkında hayırlı kılsın nasip etmişse zaten olur sende dua et bende ederim çok isterim çalışmanı bende onun hasretini çekiyorum çünküyarın iş görüşmesi için arayacağım dersaneyi bakalım dua et nolur ablacım olsun şu stajyerlik
ah canım benim ya sıkıntılardayım bi olsa var ya para az maz demicemİnşaAllah abla Allah hakkında hayırlı kılsın nasip etmişse zaten olur sende dua et bende ederim çok isterim çalışmanı bende onun hasretini çekiyorum çünkü
Evet evet bende diyorum atanamazsam özelde bile çalışırım yeter ki kendimi idare edebiliyim yani inşaAllah başarırsın ya bende bunalıyorum okulumu da sevmiyorum bi an önce bitsin istiyorum hiç arkadaşım yok okulumda sıkılıyorum Allahtan staj varda kafam dağılıyorİnşaAllah abla Allah hakkında hayırlı kılsın nasip etmişse zaten olur sende dua et bende ederim çok isterim çalışmanı bende onun hasretini çekiyorum çünkü
bende okulumu hiç sevmiyorum valla bıktım yaEvet evet bende diyorum atanamazsam özelde bile çalışırım yeter ki kendimi idare edebiliyim yani inşaAllah başarırsın ya bende bunalıyorum okulumu da sevmiyorum bi an önce bitsin istiyorum hiç arkadaşım yok okulumda sıkılıyorum Allahtan staj varda kafam dağılıyor