dersler :(

o iş yaş çalışamazsın . çalıştım desende boş boş bakarsın kitaplara. içinden gelmiyor ki.

tarihte islam öncesinden başladım osmanlıya kadar tekrar yaptım canım . netim yoktu video izleyemediö o yüzden sen neler yaptın
Bende hergün olduğu gibi 20 tane paragraf sorusu çözdüm ayrı kitabım var paragraf kitabı. Coğrafyada bazı önemli noktaları harita üzerine çizdim. Tarihe bakıcam simdi de. O şekilde :))

Bendbedee hergün olduğu gibi 20 tane paragraf sorusu çözdüm ayrı kitabım var paragraf kitabı. Coğrafyada bazı önemli noktaları harita üzerine çizdim. Tarihe bakıcam simdi de. O şekilde :))
bende tarihe devam ederim osmanlıya gecerm :KK16:

Et et ben konumu yarıladım kurtuluş savaşına hazırlık :))
yeniden defter tutacağım tarih coğrafya vatandaşlık en baştan :) renkliboya kalmeleriyle yazacağım falan . tam gaz başlıyorum valla . şu an motivasyonum çok yerinde kazanalımda hayırlısıyla

yeniden defter tutacağım tarih coğrafya vatandaşlık en baştan :) renkliboya kalmeleriyle yazacağım falan . tam gaz başlıyorum valla . şu an motivasyonum çok yerinde kazanalımda hayırlısıyla
Tabi abla inşaAllah biraz vaktinden feragat edip çalışırsen herşey olur. Ben sana notlarda yardımcı olurum :))

X