- 10 Haziran 2016
- 591
- 162
- 26
En azından arkadaşın vardır benim o da yok :)) senin son senen daha 1 senem var benimbende okulumu hiç sevmiyorum valla bıktım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En azından arkadaşın vardır benim o da yok :)) senin son senen daha 1 senem var benimbende okulumu hiç sevmiyorum valla bıktım ya
üzülme kuzucumgeçiyor zaman sen daha çookk yenisin elbet geçer zamanEn azından arkadaşın vardır benim o da yok :)) senin son senen daha 1 senem var benim
Üzülmüyorum ya zaten tek istediğim kurtulmak okuldanüzülme kuzucumgeçiyor zaman sen daha çookk yenisin elbet geçer zaman
kurtulcaz az kaldııÜzülmüyorum ya zaten tek istediğim kurtulmak okuldan
Bi de atansaak :)) sen hangi şehirdesin ablakurtulcaz az kaldıı
canım böyle şeylerde bilgi vermeiyoru herkes okuyor sonuçta ya :)Bi de atansaak :)) sen hangi şehirdesin abla
Ha anladım ben düsünemedim öyle :)) hayırlısıı herşeyincanım böyle şeylerde bilgi vermeiyoru herkes okuyor sonuçta ya :)
sende pek bilgi verme derim başka mesajlarda falan kuzucum :)Ha anladım ben düsünemedim öyle :)) hayırlısıı herşeyin
Dikkat ederiim abla sağol :)sende pek bilgi verme derim başka mesajlarda falan kuzucum :)
başladım bugün çalışmaya kendimi motive ettim içimden de gelmek zorundao iş yaş çalışamazsın . çalıştım desende boş boş bakarsın kitaplara. içinden gelmiyor ki.
başladım bugünnnnDikkat ederiim abla sağol :)
Neler yaptın abla ,başladım bugünnnn
tarihte islam öncesinden başladım osmanlıya kadar tekrar yaptım canım . netim yoktu video izleyemediö o yüzden sen neler yaptınNeler yaptın abla ,
Bende hergün olduğu gibi 20 tane paragraf sorusu çözdüm ayrı kitabım var paragraf kitabı. Coğrafyada bazı önemli noktaları harita üzerine çizdim. Tarihe bakıcam simdi de. O şekilde :))tarihte islam öncesinden başladım osmanlıya kadar tekrar yaptım canım . netim yoktu video izleyemediö o yüzden sen neler yaptın
bende tarihe devam ederim osmanlıya gecermBendbedee hergün olduğu gibi 20 tane paragraf sorusu çözdüm ayrı kitabım var paragraf kitabı. Coğrafyada bazı önemli noktaları harita üzerine çizdim. Tarihe bakıcam simdi de. O şekilde :))
Et et ben konumu yarıladım kurtuluş savaşına hazırlık :))bende tarihe devam ederim osmanlıya gecerm
yeniden defter tutacağım tarih coğrafya vatandaşlık en baştan :) renkliboya kalmeleriyle yazacağım falan . tam gaz başlıyorum valla . şu an motivasyonum çok yerinde kazanalımda hayırlısıylaEt et ben konumu yarıladım kurtuluş savaşına hazırlık :))
Tabi abla inşaAllah biraz vaktinden feragat edip çalışırsen herşey olur. Ben sana notlarda yardımcı olurum :))yeniden defter tutacağım tarih coğrafya vatandaşlık en baştan :) renkliboya kalmeleriyle yazacağım falan . tam gaz başlıyorum valla . şu an motivasyonum çok yerinde kazanalımda hayırlısıyla
sağol canım benim ya :)Tabi abla inşaAllah biraz vaktinden feragat edip çalışırsen herşey olur. Ben sana notlarda yardımcı olurum :))