kesinlikle bak bi site var http://video.unibilgi.net/# burdan ders dinliyorumYani :)) sana tavsiyem tarih ve matematiğe önem ver yaa o kadar uzun ki tarih
Yaa neden sevmiyosun kiHic sevmiyom özelde 4 sene çalıştım zor is en kotu 80 puani gecmem lazm
Ben ramazan hocaya bakıyorum biliyorsundur o da iyikesinlikle bak bi site var http://video.unibilgi.net/# burdan ders dinliyorum
Evet gittigm dersanede de var hatta liseyi acikogretmden tamamlamis olanlar var onların isi zor orgun eğitim görmeden hazırlanmak yine de elinizden geldgnce calisin hic belli olmazsiz halledersiniz sağlık mezusunuz ya ben düz lise mezunu olduğum için çok zor ama allahtan ümit kesilmez
Bilmem evlenince gece nöbetleri zor geldi :)Yaa neden sevmiyosun ki
inşallah üçümüzde kazanırızEvet gittigm dersanede de var hatta liseyi acikogretmden tamamlamis olanlar var onların isi zor orgun eğitim görmeden hazırlanmak yine de elinizden geldgnce calisin hic belli olmaz
Engin hocayı bitirdim ben müthiş bi adam genel tekrarlarına bakıcam :)) vat. Daha başlamadım yaabende cografyada engin eraydın . vatandaşlıkta lider yayınları
Kocamdan ayrı yatamadım demiyosun da :))Bilmem evlenince gece nöbetleri zor geldi :)
Ben çoğu bitirdim ama mat eksiğim var 15 yapsam yeter banahesaplarıma göre 40 günde bütün konularım bitiyor yani coğ tarh vatndslk bi 40 günde tekrar yapsam 80 gün bu arda bu 40 gunde matematiği halletcem . 2ay 20unde her sey bitiyor geriye deneme için vakişt kalıyor
bak ben mat özürlüsüyüm cidden . ama sorulara soyle bi baktım 5 6 tane çözüyorum dedim niye olmasın . çözümlü kitap aldım . soru üzerinden gitmeyi planlıyorumBen çoğu bitirdim ama mat eksiğim var 15 yapsam yeter bana
Ne tesadüf bende mat özürlüsüyüm :)) erkek arkadaşım inşaat mühendisliği okuyo beni de o çalıştıracak inşaAllah bakalım onun matı çok iyi :) tarih seviyo musun ?bak ben mat özürlüsüyüm cidden . ama sorulara soyle bi baktım 5 6 tane çözüyorum dedim niye olmasın . çözümlü kitap aldım . soru üzerinden gitmeyi planlıyorum
Çalıştıkça seversinhiç sevmem tarih
Hadi çalış ablaa boşa vakit geçirme :))coğrafya severim :)
Sorucam yarınbugunluk çalışamam galibaama yarın inşallah tam gaz başlıyorum
seninde canım benim sorSorucam yarıninşaAllah Allah yardımcın olsun abla :))