dersler :(

bende cografyada engin eraydın . vatandaşlıkta lider yayınları

siz halledersiniz sağlık mezusunuz ya ben düz lise mezunu olduğum için çok zor ama allahtan ümit kesilmez
Evet gittigm dersanede de var hatta liseyi acikogretmden tamamlamis olanlar var onların isi zor orgun eğitim görmeden hazırlanmak yine de elinizden geldgnce calisin hic belli olmaz

hesaplarıma göre 40 günde bütün konularım bitiyor yani coğ tarh vatndslk bi 40 günde tekrar yapsam 80 gün bu arda bu 40 gunde matematiği halletcem . 2ay 20unde her sey bitiyor geriye deneme için vakişt kalıyor

hesaplarıma göre 40 günde bütün konularım bitiyor yani coğ tarh vatndslk bi 40 günde tekrar yapsam 80 gün bu arda bu 40 gunde matematiği halletcem . 2ay 20unde her sey bitiyor geriye deneme için vakişt kalıyor
Ben çoğu bitirdim ama mat eksiğim var 15 yapsam yeter bana

Ben çoğu bitirdim ama mat eksiğim var 15 yapsam yeter bana
bak ben mat özürlüsüyüm cidden . ama sorulara soyle bi baktım 5 6 tane çözüyorum dedim niye olmasın . çözümlü kitap aldım . soru üzerinden gitmeyi planlıyorum

bak ben mat özürlüsüyüm cidden . ama sorulara soyle bi baktım 5 6 tane çözüyorum dedim niye olmasın . çözümlü kitap aldım . soru üzerinden gitmeyi planlıyorum
Ne tesadüf bende mat özürlüsüyüm :)) erkek arkadaşım inşaat mühendisliği okuyo beni de o çalıştıracak inşaAllah bakalım onun matı çok iyi :) tarih seviyo musun ?

bugunluk çalışamam galiba ama yarın inşallah tam gaz başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…