sağol canım benim kitaplarım denemelerim her şeyim tam istek yoktu o da gelmeye başladı :)Yarın deme şimdi başla gerçekten önemli eğer danışmak istediğin bişey olursa mutlaka söyle senden küçüğüm ama kpssyi çok uzun zamandır araştırıyorum hoca kitap önerileri yapabilirim sana :)
Çok tskler evet bnde sons sans olarak goruyorm yaşım genç ama çocukla çalışmak daha zor olur belki burda birbirimizi motive ederiz :)Abla bebişin hayırlı olsun ama daha çok geç değil doğunca inşaAllah hiç bişey yapamayacaksın onla ilgilenmekten eğer halsizliğinin üstüne gidersen bişeyler yapabilirsin kendini dinlersen heryerin ağırır vallahi :)
Yaa bak o kitaplara verdiğin paraları düşün yazık değil mi Allah akıl vermiş el ayak sağlam çalış ne güzel hem şurda kaldı 3 ay çok üzülürsün sonra :)sağol canım benim kitaplarım denemelerim her şeyim tam istek yoktu o da gelmeye başladı :)
bende evlenmeyi çok istiyorum ama nerden baksan en az iki senem var . eskiden çocuk fikri çok uzak gelirdi ama şimdilerde hayalini çok kuruyorum .. nasıl evlilik hayatıYok 19 ay oldu iki yila yakın
çalışcam canım yapamazsam canım sağolsun ama yapıcam taktım kafayaYaa bak o kitaplara verdiğin paraları düşün yazık değil mi Allah akıl vermiş el ayak sağlam çalış ne güzel hem şurda kaldı 3 ay çok üzülürsün sonra :)
Ederiz tabi ki benim ailem çok emek verdi benim için kitaplarım boyum kadar e mesleğimi seviyorum neden olmasın yani :) sende öyle yap bebişin için en güzel elbiseleri kendi maaşınla aldığını düşünsene :))Çok tskler evet bnde sons sans olarak goruyorm yaşım genç ama çocukla çalışmak daha zor olur belki burda birbirimizi motive ederiz :)
Hadi göriyim bizii yaa inşaAllah 3ümüz de başarırız da yazarız buraya evlenirsin merak etme benim erkek arkadaşım da bana diyo ki çabuk atan çabuk evlenelim :) tabi erken benim için çook :))çalışcam canım yapamazsam canım sağolsun ama yapıcam taktım kafaya
Bolumun ne evet memur olmak en güzeli özel sektörde calisirim ama çok zor kaç puana ihtiyacin varEderiz tabi ki benim ailem çok emek verdi benim için kitaplarım boyum kadar e mesleğimi seviyorum neden olmasın yani :) sende öyle yap bebişin için en güzel elbiseleri kendi maaşınla aldığını düşünsene :))
buraya yazarız çalıştıkça bunaldıkçaHadi göriyim bizii yaa inşaAllah 3ümüz de başarırız da yazarız buraya evlenirsin merak etme benim erkek arkadaşım da bana diyo ki çabuk atan çabuk evlenelim :) tabi erken benim için çook :))
Abla ben hemşirelik okuyorum fakat 85 istiyor şimdi :)) özel sektörde bende çalışırım Allah korusun atanamazsam ama köle muamelesi görmek istemeyiz :)Bolumun ne evet memur olmak en güzeli özel sektörde calisirim ama çok zor kaç puana ihtiyacin var
Tabi ki abla her zaman bunaldığında konuşabiliriz bende oluyo öyle zamanlar ya :)buraya yazarız çalıştıkça bunaldıkça
Çok güzel sevdigin olduktan sonra herşey çok guzel darısı başına inş :) tabi fedakarlık sabir gerektiyo bazen sorumluluklarn artiyobende evlenmeyi çok istiyorum ama nerden baksan en az iki senem var . eskiden çocuk fikri çok uzak gelirdi ama şimdilerde hayalini çok kuruyorum .. nasıl evlilik hayatı
Bende hemşirelik meznym sağlık meslekAbla ben hemşirelik okuyorum fakat 85 istiyor şimdi :)) özel sektörde bende çalışırım Allah korusun atanamazsam ama köle muamelesi görmek istemeyiz :)
insallahh senin adına da çok sevindim hamilesin ya insallah sağlıkla sıhatle alırsın kucağına bebğini .. :)Çok güzel sevdigin olduktan sonra herşey çok guzel darısı başına inş :) tabi fedakarlık sabir gerektiyo bazen sorumluluklarn artiyo
sık sık yazacağız desene :)Tabi ki abla her zaman bunaldığında konuşabiliriz bende oluyo öyle zamanlar ya :)
Aa ciddi mi süper abla seviyo musunBende hemşirelik meznym sağlık meslek
İnş amin sınav için belki bana uğur getirir :)insallahh senin adına da çok sevindim hamilesin ya insallah sağlıkla sıhatle alırsın kucağına bebğini .. :)
Yani :)) sana tavsiyem tarih ve matematiğe önem ver yaa o kadar uzun ki tarihsık sık yazacağız desene :)
Hic sevmiyom özelde 4 sene çalıştım zor is en kotu 80 puani gecmem lazmAa ciddi mi süper abla seviyo musun
siz halledersiniz sağlık mezusunuz ya ben düz lise mezunu olduğum için çok zor ama allahtan ümit kesilmezİnş amin sınav için belki bana uğur getirir :)