Her ne kullanırsanız kullanın ama marka odaklı karar vermeyin. Markalar farklı olabilir ama içerik daima ön plandadır. Ben sizin yerinizde olsam complex ürünleri daima tercih ederim. Yani hem 50 SPF ile güneş koruma özelliği olan hem de yaşlanma karşıtı bir ürünü.
Bu maden suyu, aspirin , yumurta maskesi, pekmez bilmemnesi gibi şeyler ilgi alanıma girmiyor cevap vermeyeceğim.
Garnier roll on kullanmak cafein etkisinden dolayı kısmi bir rahatlama getirebilir ama çözüm olmaz. Daha profesyonel ürünleri araştırın.
Q10 bir mit sadece.Bunun aslı idebenone dur. Idebenone, Q10 ile aynı merkezde çalışır tek farkı 400 kat fazla etkilidir. Ekonomik olarak orta halli olunca bu ürünü almak zor elbette ama ben yine de burada belirteyim Elizabeth Arden+Allergan üretimi olan PREVAGE . Muhteşem içerikli , bana göre üretilmiş et kaliteli kremlerden biridir. Ama pahalı çookkk pahalı. Yine idebenone içeren PRIORI diye bir marka vardı , o daha ucuz ancak hala var mı doğrusu bilmiyorum. Eczanelere sormak gerek.
Sevgiyle kal
Merhaba tekrar
Öncelikle tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. belirttiğini markaları araştırdım. Teyit etmek istedim. Priori Idebenone Eye Serum(15ml-Anti - aging göz çevresi serumu) almam gereken ürün bu sanırım değil mi? Bu ürünleri bir kaç ayda bir alacak olursam finanse ederim diye düşündüm :) O yüzden sizden naçizane 30 yaş için nemlendiriciler, temizleme ürünleri hakkında tavsiye rica edeceğim :)