• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dermokozmetik Uzmanından tavsiyeler isteyen var mı??sorularınızı cevaplayabilirim....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ba2m
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Her ne kullanırsanız kullanın ama marka odaklı karar vermeyin. Markalar farklı olabilir ama içerik daima ön plandadır. Ben sizin yerinizde olsam complex ürünleri daima tercih ederim. Yani hem 50 SPF ile güneş koruma özelliği olan hem de yaşlanma karşıtı bir ürünü.
Bu maden suyu, aspirin , yumurta maskesi, pekmez bilmemnesi gibi şeyler ilgi alanıma girmiyor cevap vermeyeceğim.
Garnier roll on kullanmak cafein etkisinden dolayı kısmi bir rahatlama getirebilir ama çözüm olmaz. Daha profesyonel ürünleri araştırın.
Q10 bir mit sadece.Bunun aslı idebenone dur. Idebenone, Q10 ile aynı merkezde çalışır tek farkı 400 kat fazla etkilidir. Ekonomik olarak orta halli olunca bu ürünü almak zor elbette ama ben yine de burada belirteyim Elizabeth Arden+Allergan üretimi olan PREVAGE . Muhteşem içerikli , bana göre üretilmiş et kaliteli kremlerden biridir. Ama pahalı çookkk pahalı. Yine idebenone içeren PRIORI diye bir marka vardı , o daha ucuz ancak hala var mı doğrusu bilmiyorum. Eczanelere sormak gerek.
Sevgiyle kal

Merhaba tekrar

Öncelikle tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. belirttiğini markaları araştırdım. Teyit etmek istedim. Priori Idebenone Eye Serum(15ml-Anti - aging göz çevresi serumu) almam gereken ürün bu sanırım değil mi? Bu ürünleri bir kaç ayda bir alacak olursam finanse ederim diye düşündüm :) O yüzden sizden naçizane 30 yaş için nemlendiriciler, temizleme ürünleri hakkında tavsiye rica edeceğim :)

Merhaba tekrar

Öncelikle tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. belirttiğini markaları araştırdım. Teyit etmek istedim. Priori Idebenone Eye Serum(15ml-Anti - aging göz çevresi serumu) almam gereken ürün bu sanırım değil mi? Bu ürünleri bir kaç ayda bir alacak olursam finanse ederim diye düşündüm :) O yüzden sizden naçizane 30 yaş için nemlendiriciler, temizleme ürünleri hakkında tavsiye rica edeceğim :)

Cildiniz aşırı derecede kuru ise "sodium hyaluronate + cassia angustifolia seed" karışımının ikisini ama hiç olmassa birini içeren kremler çok etkili nemlendirir , elbette kremin yapısı ve dokusu da önemli , her kremi 4/4 lük bilmem mümkün değil taktir edersiniz ki... Örnek : Nuxe, Lierac , atopiclair , YSL , Frederic Fekkai, Sephora 'un kendi üretimi olan nemlendiricisi vs vs. Bulabilirseniz atopiclair yeterli hem ucuz hem eczanelerde bulunabilir . Ama bu karışım mutlaka aranmalı.
Ve tüketici olarak "iyi yağlandıran" ile "iyi nemlendiren" arasındaki farkı dikkatle ayırt etmeniz gerekir. Yedirmeye çalışırlar yemeyin.
Temizleyici konusunda ise cilt tipinizi kesin olarak belirtirseniz....

sevgiyle kalın

Son düzenleme:
Merhaba tekrar

İdebenone "süper aktif ve ultra EPF" dir ancak hassas ciltlerde yüksek alerjendir. Priori almadan evvel mutlaka test edin 1 gün bekleyin ertesi gün satın alın. Mümkünse serum yerine göz çevresi kremi alın. "Krem olmadan serum" benim için soru işareti..

İdebenone "süper aktif ve ultra EPF" dir ancak hassas ciltlerde yüksek alerjendir. Priori almadan evvel mutlaka test edin 1 gün bekleyin ertesi gün satın alın. Mümkünse serum yerine göz çevresi kremi alın. "Krem olmadan serum" benim için soru işareti..

İLgin ve yardımın için teşekkür ederim sevgili chegirl. Cildim için karma diyebilirim. T bölgesi yağlı diğer bölgeler çok kuru olmamakla birlikte t bölgesine göre daha nemsiz. Gözlerimin altında minik yağ torbacıkları var maalesef ki :( Güneş lekelerim mevcut. Priori için tester istedim. Gelir gelmez tavsiyene uyarak deneyeceğim

sevgiyle kal :)

:72: :72: öncelikle merhaba sizden yüz yıkama ile ilgili tonik kullanmadan yüzümü kurutmayacak bir yüz yıkama jeli tavsiye etmenizi rica ediyorum şuanda olay skin adapt karma ve yağlı ciltler için olanı kullanıyorum bu üründen ne memnunum ne de değilim ek olarak kaşlarımda seboreik dermatit problemi oluyor zaman zaman bu yüzden önereceğiniz jelin kaşlarımıda yıkayacağım için şampuanların sık kullanımda saçlarımızı kuruttuğu gibi kurutmaması gerekiyor çünkü bu jeli günde iki kez kullanıcam şimdiden ilginize teşekkürler tavsiyelerinizi bekliyorum.:72:

merhabalar effaclar serisini kullanmya başladım jel tonik ve güneş kremini yüzümde bunları kullanmaya başlamadan önce bir sivilce çıkmıştı hala kırmızı izi kaldı geçmiyor önceden geçerdi geçmeyen sivilce izi için ne önerirsiniz elimi dokunduğumda düz ama kızarıklığı var

Geçen hafta yüzümdeki siyah noktaları sıkmıştım ama iyice büyüdü ve koyu renkli lekeler oluştu bunun için ne kullanabilirim?

4 yıldır bu rimeli kullanan biri olarak bir haftadır özellikle akşama doğru saat 5 gibi gözlerim sanki soğan soymuş gibi:)yaşarıyor yıkamak zorunda kalıyorum sebebi ne ki??

$eee.jpg

eğer cildiniz yağlı ve sivilceliyse effaclar serisini kesinlikle tavsiye ederim.jel + tonik + effaclar duo yu düzenli kullanırsanız hem kısa zamanda sivilce ve siyah noktalarınızdan kurtulursunuz hemde önceki sivilce izlerinizi de geçirir.memnun kalacağınızdan eminim bu seriden

Bende gaziemirdeyim yerinizde bu ürünlerin fiyatı ne akdar aynı sorun bende de varda yarıdmcı olursanızz :)

Arkadaşlar ben İzmir Gaziemir'de bir eczanede dermokozmetik uzmanıyım.foruma 5 senedir üyeyim sadece yeni isim aldım.uzun zamandır da güzellik bölümünü okuyorum ve hepinizin kullandığınız yada kullanmayı düşündüğünüz ürünler hakkında endişelerinizin olduğunu görüyorum.herhangi bir ürünle ilgili veya cildinizle ilgili yaşadığınız problemlerle ilgili sorunuz varsa memnuniyetle cevaplayabilirim...sorularınızı bekliyorum

benimde yüzümdeki kılcal damarlarım çok belirgin.en ufak bişeyde hemen kızarıyor.
laroche posay in toleriane ultra nemlendiricisini ve 30spf anthelios ac (fluide extreme mat) güneş kremini kullanıyorum. bir de ihtiyaç duydukça avene nin termal suyunu..
bunları kullanmaya başladıktan sonra cildim biraz yatıştı gibi ama antiredness ürün kullanmamı tavsiye etti bi eczacı (DERMACOS marka).. daha önce de bi eczacının tavsiyesiyle cosmed ürünleri kullanmıştım cildime allerji yaptı.o yüzden cesaret edip antiredness ürüne başlayamadım.sizce ne yapmalıyım?yada önerdiğiniz bi marka var mı antiredness tedavisi için?

benim de cildim yağlı, sivilce ve siyah noktalarım var. gözenekli bir cilt:( 35 yaşındayım ve hamileyim. bu durumda ne kullanabilirim?
özellikle güneş kremi olarak ne önerirsiniz?

roaccutane kullanıyorum yanındada bioderma sebium foaming jel ve solante acnes . bioderma pore refiner ı merak ediyorum 5. ayımdayım izlerim ve çukurlar var ne önerirsiniz

yüzüme soyucular kullanmaktan kılcal damarlarım yzueye cıktılar bu kadar soymaya rağmen siyah noktalarım benden ayrılamıyorlar:)
tavsiyeleriniz var mı?

sivilce izlerine iyi gelen birşey istiyorum

Biodermanın size uygun ürünleri var ancak yaz sonu kulanmanızı öneririm. Beyazlatıcı seri.
Bu arada lekeli ciltler için yine Bioderma'dan güneş ürünleri kullanabilirsiniz. Hem tedavi uygular, hem de cildinizi güneşten korumuş olursunuz.

Sevgiler...

yüzüme soyucular kullanmaktan kılcal damarlarım yzueye cıktılar bu kadar soymaya rağmen siyah noktalarım benden ayrılamıyorlar:)
tavsiyeleriniz var mı?

Bioderma'nın Sensibio serisi size uygun. Güneş ürünü olarak da Solante'nin hafif renk tonu içeren ürününü kullanabilirsiniz. Renk tonuyla cildinizdeki kızarıklığı örterken ,kılcal damarlar üzerinde tedavi edici etkiye sahip.
Sevgiler..

roaccutane kullanıyorum yanındada bioderma sebium foaming jel ve solante acnes . bioderma pore refiner ı merak ediyorum 5. ayımdayım izlerim ve çukurlar var ne önerirsiniz

pore refiner ürünü, gözenek sıkılaştırmak içindir. Faydasını görebilirsiniz. Beraberinde serum kullanmanızı öneririm.

:72: :72: öncelikle merhaba sizden yüz yıkama ile ilgili tonik kullanmadan yüzümü kurutmayacak bir yüz yıkama jeli tavsiye etmenizi rica ediyorum şuanda olay skin adapt karma ve yağlı ciltler için olanı kullanıyorum bu üründen ne memnunum ne de değilim ek olarak kaşlarımda seboreik dermatit problemi oluyor zaman zaman bu yüzden önereceğiniz jelin kaşlarımıda yıkayacağım için şampuanların sık kullanımda saçlarımızı kuruttuğu gibi kurutmaması gerekiyor çünkü bu jeli günde iki kez kullanıcam şimdiden ilginize teşekkürler tavsiyelerinizi bekliyorum.:72:

Bioderma'dan H2O ürünlerini kullanabilirsiniz rahatlıkla. Seboreik derm. probleminiz için bioderma sensibio serisi öneririm.

Back