Size özel Solante ürünü uygun olur
Merhaba ben de hamileyim solantenın pregna serisi var hamileler için ama ben pigmenta serisini kullanmak istiyorum biraz lekelerim var sizce uygun olur mu???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size özel Solante ürünü uygun olur
La Roche.nin hangi ürünlerini kullandığınız da yağlanma problemi olmadı
Ya ben istanbul dayken kullandım la Roche sanırım söylediğiniz üründü.malum orada cildin Yağlanması daha kolay oluyor.yağlanmaya çok etkisi olmadı sanki. minik sivilce yaptı tam olarak temizlemediği fikrine kapıldım.yanlış anlamayın eleştirmiyorum sadece benim cildime mi iyi gelmedi anlamaya çalışıyorum. sizde öyle şeyler yaptı mı
biraz geç dönüş yaptım ama teşekkürler:)Bioderma'nın Sensibio serisi size uygun. Güneş ürünü olarak da Solante'nin hafif renk tonu içeren ürününü kullanabilirsiniz. Renk tonuyla cildinizdeki kızarıklığı örterken ,kılcal damarlar üzerinde tedavi edici etkiye sahip.
Sevgiler..
Arkadaşlar ben İzmir Gaziemir'de bir eczanede dermokozmetik uzmanıyım.foruma 5 senedir üyeyim sadece yeni isim aldım.uzun zamandır da güzellik bölümünü okuyorum ve hepinizin kullandığınız yada kullanmayı düşündüğünüz ürünler hakkında endişelerinizin olduğunu görüyorum.herhangi bir ürünle ilgili veya cildinizle ilgili yaşadığınız problemlerle ilgili sorunuz varsa memnuniyetle cevaplayabilirim...sorularınızı bekliyorum
Arkadaşlar ben İzmir Gaziemir'de bir eczanede dermokozmetik uzmanıyım.foruma 5 senedir üyeyim sadece yeni isim aldım.uzun zamandır da güzellik bölümünü okuyorum ve hepinizin kullandığınız yada kullanmayı düşündüğünüz ürünler hakkında endişelerinizin olduğunu görüyorum.herhangi bir ürünle ilgili veya cildinizle ilgili yaşadığınız problemlerle ilgili sorunuz varsa memnuniyetle cevaplayabilirim...sorularınızı bekliyorum
işte aradığım topik :) öncelikle çok güzel bir konu açmışsınız teşekkür ederizz bunun için :)) ben kendimi bildim bileli çenemde akne izlerim vardır ve burnumun yanı hep kızarıktır..gitmediğim dr kalmadı ama en son izmir als. gözde dermotolojide dr nalan hanım var çok ama çok memnunum.. tedavimi kendisi yapıyor ve artık kozmetik olarak birşey kullanmıyorum acnegun yüz yıkama jelim, azelderm ve ısotrexgen gece yatarken sürdüğüm kremlerim mutlaka güneş kremi kullanmamı önerdi heliocare kullanıyorumm normal nemlendirici olarak clinique su bazlı almıştım önceden fakat şimdi onu kullanmak istemiyorum cildimi daha çok yağlı yapıyor gibi hissediyorum ve ücretide işlevine göre çok pahalı bence.. la roshe posay uzun süre kullandığım fakat bi yararını görmediğim üründür effaclar m k serisini kullandım şimdi cildime göre bir nemlendirici arıyorum ne önerirsiniz?