• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dermokozmetik Uzmanından tavsiyeler isteyen var mı??sorularınızı cevaplayabilirim....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ba2m
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba, benim sivilce ve yağlı cilt için bir sorum olacak.
22 yaşındayım yıllardır minik minik sivilcelerim var küçük kırmızı.alnımda var hep. doktora gidiyorum birkaç ilaç veriyor geçiyor ama yine tekrarlıyor. jeller kullanıyorum kil maskesi tonik vs. hiçbiri faydasız. şu yağlı cilt ve sivilcelerim için bir çözüm önerebilir misiniz? :50:

Merhabalar, ben 25 yaşındayim.siyah nokta problemim var.ama göz çevremde de kırışıklıklar oluşmaya başladı.bugüne kadar kullandığım ürünlerden siyah Nokta için sadece Babe.nin stop akn serisinin biraz etkisini gördüm ama o da fazla kurutuyor.kırışıklıklar artar diye kullanamıyorum.hem temizlemek için hem nemlendirmek için bide göz çevresi için tavsiyelerinizi bekliyorum.teşekürler

daha önceden de yazmıştım babe ürünleriyle ilgili yaklaşık bir aydır kullanıyorum.öncelikle şunu söyleyeyim okadar para dökmeme ragmen hiç memnun kalmadım tonik ve jeli duzenli kullaniyorum ama yüzüm yine de yaglanıyor.daha önceden la roche posayın ürünlerini kullandım böyle yaglanma olmamıştı.babenin leke kremi de lekelerimi hafifletti ama bir de beyaz nokta yaptı.tecrübemi aktarmak istedim alacak olanlar varsa fikir edinirler.bende almadan önce çok baktım kullanan var mı diye de bi fikri olan bulamadım.
birde sorum var uzmanımıza ben daha önce la roche un duo sunu aldım biraz kullandım bıraktım şimdi aynı ürünü kullanabiliryim ki bi kaç ay oldu açtıgım ürünü ters etki eder mi son kullanımı 2014

Ya ben istanbul dayken kullandım la Roche sanırım söylediğiniz üründü.malum orada cildin Yağlanması daha kolay oluyor.yağlanmaya çok etkisi olmadı sanki. minik sivilce yaptı tam olarak temizlemediği fikrine kapıldım.yanlış anlamayın eleştirmiyorum sadece benim cildime mi iyi gelmedi anlamaya çalışıyorum. sizde öyle şeyler yaptı mı

Ya ben istanbul dayken kullandım la Roche sanırım söylediğiniz üründü.malum orada cildin Yağlanması daha kolay oluyor.yağlanmaya çok etkisi olmadı sanki. minik sivilce yaptı tam olarak temizlemediği fikrine kapıldım.yanlış anlamayın eleştirmiyorum sadece benim cildime mi iyi gelmedi anlamaya çalışıyorum. sizde öyle şeyler yaptı mı

cilde göre değişebilir tabi ama sivilce yapması biraz garip bana cilt doktoru tavsiye etmişti sivilce tedavilerim sırasında numune verdi kullan iyi gelirse al devam et dedi.bana da iyi gelince aldım.yıkarken küçük bi parca jel güzel köpürüp temizliyodu ardın da tonikle iyi gelmişti ilaçları kesip onla devam ettim geçirdi.bi sene sonra yine sivilcelendim bi sürü ilaç kullandım ek olarak cilt uzmanına gidince oda babeyi tavsiye etti ben de tüm setini aldım bi sürü para verdim ama işe yaramadı sivilcelerim geçmek üzereyken cildim yaglandı ve yine cıkmaya başladı başım dertte bu sivilce illetiyle ergen olsam neyse ama diilim bıktım valla.

merhabalar

yüzümde kapalı komedon var.dermoroller aldım ara ara kullanıyorum ama canım acıdığı için çok fazla da bastıramıyorum.kısa zamanda anestezi kremi alıp o şekilde kullanmayı düşünüyorum.önerilerinizi bekliyorum.teşekkürler

Ben Babe stop akne serisini kullanmıştım.çok iyi gelmişti.demekki sizinle taban tabana zıt cilt tiplerine sahibiz :) bende de sivilce ve yağlanma problemi vardı roaccutan kullandım.üç yıl oluyor bitireli.minik sivilceler çıkıyor arada ama eskisi gibi değil tabi

merhaba,

hamilelikte çatlak oluşumunu engellemek için babe mi yoksa mustela mı önerirsiniz? iki aydır mustela kullanıyorum ama henüz çok kilo almadım. babe kullananların memnun olduğunu duydum siz ne önerirsiniz?

Kızlar merhaba,bir süredir tatildeyim. daha da sürecek gibi görünüyor. siteye de fazla girme isteğim olmadı açıkçası. yine de arada bir bakıyorum. önemli sorularınız olursa toplu halde cevap vermeye çalışacağım, elimden geldiği kadar , dilimin döndüğü kadar.
sağlıkla ....

Bioderma'nın Sensibio serisi size uygun. Güneş ürünü olarak da Solante'nin hafif renk tonu içeren ürününü kullanabilirsiniz. Renk tonuyla cildinizdeki kızarıklığı örterken ,kılcal damarlar üzerinde tedavi edici etkiye sahip.
Sevgiler..
biraz geç dönüş yaptım ama teşekkürler:)

benim 2 yanağımdada güneş lekesi var hangi ürünü tavsiye edersiniz yaş 47

Eczaneye gittiğimde kozmetik ürünlerin cilde yaramadığını dermokozmetik olması gerektiğini söylüyorlar ama ne bioderma ne nuxe benim cildime hiç yaramadı onları kullanınca karma olan cildim kuruyor yaşlanıyorum sanki, yves rocher kullandığımdaysa cildim gerginleşiyor canlanıyor. Yanılıyor muyum ya da neyi yanlış yapıyorum yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar ben İzmir Gaziemir'de bir eczanede dermokozmetik uzmanıyım.foruma 5 senedir üyeyim sadece yeni isim aldım.uzun zamandır da güzellik bölümünü okuyorum ve hepinizin kullandığınız yada kullanmayı düşündüğünüz ürünler hakkında endişelerinizin olduğunu görüyorum.herhangi bir ürünle ilgili veya cildinizle ilgili yaşadığınız problemlerle ilgili sorunuz varsa memnuniyetle cevaplayabilirim...sorularınızı bekliyorum

yüzümde kılcal damar çatlakları var üzüm çekirdeği yağı ile gelir denildi önerebilceğiniz başka bir ürün var mı ? Bir de en iyi cilt nemlendirici hangisi güneş kremi dışında teşekkürler

Arkadaşlar ben İzmir Gaziemir'de bir eczanede dermokozmetik uzmanıyım.foruma 5 senedir üyeyim sadece yeni isim aldım.uzun zamandır da güzellik bölümünü okuyorum ve hepinizin kullandığınız yada kullanmayı düşündüğünüz ürünler hakkında endişelerinizin olduğunu görüyorum.herhangi bir ürünle ilgili veya cildinizle ilgili yaşadığınız problemlerle ilgili sorunuz varsa memnuniyetle cevaplayabilirim...sorularınızı bekliyorum

öncelikle herkese yardımcı olmak isteyip böyle bir sayfa açtığınız için çok teşekürler :) benim sorum önceden gliss şampuanı kullanıyordum sonra bu şampuanların zararlı olduğunu duydum ve doğal birşey kullanmaya karar verdim ilk mecitefendinin sarımsaklı şampuanını kullandım biraz dökülmelerim azaldı saçlarıma iyi geldi bir kez daha kullandım ürünü ve yanında watsons ballı maskeye başladım her duşta maskeyi kullanıyodum sonra şampuanın pek bi etkisi yok gibi geldi ve haremin sarımsaklı şampuanına başladım satan adam kesinlikle dökülmenin duracağını söyledi ama daha çok arttı ya maske yada şampuan hangisi daha kötü geldi bilemiyorum ama saçımın doğal şampuana neden böyle tepki verdiğini anlayamadım nasıl bir ürün kullanmamı önerirsiniz yada önerebilceğiniz bakım varmı

işte aradığım topik :) öncelikle çok güzel bir konu açmışsınız teşekkür ederizz bunun için :)) ben kendimi bildim bileli çenemde akne izlerim vardır ve burnumun yanı hep kızarıktır..gitmediğim dr kalmadı ama en son izmir als. gözde dermotolojide dr nalan hanım var çok ama çok memnunum.. tedavimi kendisi yapıyor ve artık kozmetik olarak birşey kullanmıyorum acnegun yüz yıkama jelim, azelderm ve ısotrexgen gece yatarken sürdüğüm kremlerim mutlaka güneş kremi kullanmamı önerdi heliocare kullanıyorumm normal nemlendirici olarak clinique su bazlı almıştım önceden fakat şimdi onu kullanmak istemiyorum cildimi daha çok yağlı yapıyor gibi hissediyorum ve ücretide işlevine göre çok pahalı bence.. la roshe posay uzun süre kullandığım fakat bi yararını görmediğim üründür effaclar m k serisini kullandım şimdi cildime göre bir nemlendirici arıyorum ne önerirsiniz?

işte aradığım topik :) öncelikle çok güzel bir konu açmışsınız teşekkür ederizz bunun için :)) ben kendimi bildim bileli çenemde akne izlerim vardır ve burnumun yanı hep kızarıktır..gitmediğim dr kalmadı ama en son izmir als. gözde dermotolojide dr nalan hanım var çok ama çok memnunum.. tedavimi kendisi yapıyor ve artık kozmetik olarak birşey kullanmıyorum acnegun yüz yıkama jelim, azelderm ve ısotrexgen gece yatarken sürdüğüm kremlerim mutlaka güneş kremi kullanmamı önerdi heliocare kullanıyorumm normal nemlendirici olarak clinique su bazlı almıştım önceden fakat şimdi onu kullanmak istemiyorum cildimi daha çok yağlı yapıyor gibi hissediyorum ve ücretide işlevine göre çok pahalı bence.. la roshe posay uzun süre kullandığım fakat bi yararını görmediğim üründür effaclar m k serisini kullandım şimdi cildime göre bir nemlendirici arıyorum ne önerirsiniz?

Losyon tarzı ve hyaluronic acid içeren ya da muadil bir ürün. bu tarz ürünlerde tavan fiyat 50 tl olmalı hatta çok bile. marka önemli değil. elbette siz bilinçlisiniz benim yönlendirmeme ihtiyacınız yok ama önyargılı olmaya da gerek yok. sağlıkla kal

şampuan önerisi yapar mısınız? Benim ince ve boyadan yıpranmıs saclarım var ne kullanılabilir sizce bir de sac kremı mantıklı mı? Yüzüme doğal bir maske arıyorum ama bulamıyorum yanaklarım cok kuru t bolgem ve alnım yaglı yanı karma cılde sahıbım öneriniz lursa değerlendireceğim teşekkür ederim şimdiden ...

Back