Dermaroller ile iz, çukur vb. tedavisi yaptıranlar deneyimlerimizi paylaşalım...

sizin adınıza sevindim ben de baslıcam prp lazer yaptırdım en fazla % 20 farketti herhamdibir serum kullanıyormusunuz onsan sonra

Merhaba Herkese

Okudugum bi kac yanlisligi duzeltmek istiyorum;

Dermaroller sivilce yapmaz. Iyi dezenfekte etmeden kullanmis olabilirsiniz.

Normal ciltte sisme de yapmaz, cok hassas bi cildiniz varsa yapabilir. Sismenin faydasina olumsuz bi etkisi yoktur, dogru kullandiginizda yine fayda gorursunuz.

Evde uygulamak kesinlikle sakincali degildir, ve asla paslanmaz.

Dermarollerin tek amaci yuze kan getirmek degildir. Yuzunuzde nerdeyse gozle goremeyeceginiz minik delikler acar. Cildiniz bu delikleri yara olarak algilayip iyilestirmek icin calismaya baslar, kolejen uretir. Boylece kolejen uretimini simule eder. Tipki bazi lazer tedaviderin cildin derinlerini yakarak kolejen uretmesini sagladigi gibi.

Yillardir kullaniyorum ve Gittigidiyorda Dermaroller satiyorum, ilgilenen olursa seve seve yardimci olurum.

Betul

Son düzenleme:
Bende bugün ilk seansıma gittim 2,5 mm yapıldı. Çukur yoktu pek daha çok iz kalmıştı sivilcelerden umarım işe yarar.

Ben de evde kendim uyguluyorum 1mmlik benimki alkolle iyice dezenfekte ediyorum kullanım öncesi ve sonrası yüzümü de alkollü pamukla siliyorum yapmadan önce.Hiç sorun yaşamadım gayet memnunum ben kırışıklık azaltma ve gençleşme için kullanıyorum.işim bitince de eczaneden ayrı ayrı aldığım A,C, ve E vitaminlerini karıştırıp 3 gün yüzüme sürüyorum.Eczaneye sorsanız verirler.Faydalı gerçekten

kızlar dermarollerdan daha etkili bir uygulama dermapenmiş nette araştırdım biraz içinizde uygulayan oldumu

Arkadaşlar seansları ne kadar? Ben 18imden sonra lazer epilasyon yaptıracağım komple vücuduma. İkisi bir arada olmaz değil mi?

Sevgili purpleangel,

A,C ve E vitaminlerini direk karıştırıp yüzüne mi sürüyorsun yoksa başka bir kremle (mesela bepanthene) karıştırıyorsun ? :26:

Hepsini küçük bir şişeye koyup çalkaladıktan sonra sürüyorum. E ve A vitamini yağ ,C vitamini su olduğu için karıştırdıktan sonra hemen sürmek gerekiyor yoksa hemen ayrışıyorlar

umarım cevap alabilirim. yüzünde sonradan kullandınmı ve sonuç nasıl oldu. saç ların ne alemde? benim cildimde geniş gözenekler, saçlarımda aşırı dökülme var. birsürü ilaç denedim dermeroolleri denemek istiyorum. tavsiyelerine ihtiyacım var.

Dermaroller yaptırıp sonuç almak yerine daha derin izlerle karşı karşıya kalanlar ne gibi çözüm önerileriniz var acaba? Tam olarak yaşadığım durum bu. Ne yapacağım bilmiyorum. Yardımcı olmanıza ihtiyacım var.

Merhaba, benim sol yanağımda biraz aknelerden kalma izler vardı çukur şeklinde ve dermaroller yaptırdım güzellik salonunda. Ondan önce yüz temizletme seansı uygulatmıştım siyah noktalardan arınmak için ve yaklaşık ayda 1 kez olmak kaydıyla 3-4 kez gittikten sonra dermoreller yapıldı. Dermoreller için de 5-6 kez gittim 15 günde bir .Sonuç o an harika ama tam bir para tuzağı ki evlendiğimde güzellik salonunu bırakınca anladım. Yüz eski haline 6-7 ay sonra geri döndü. Anlık sizi mutlu edecek veya 1-2 ay idare edecek derseniz olumlu. Kesin sonuç için umutlanmamanız gereken geçici uygulama bunlar. Belkide eşimle dermoreller sayesinde evlendik kimbilir:)))) evlendikten sonra ne derman ne de rol kalıyor

Merhabalar ... Benim gittiğim estetisyen elmas Başlıklı OLDUĞUNU söylediği rollerı 600 tlye Geliş fiyatına bana satabileceğini söyledi.Biraz araştırmak istiyorum dedim. Yöntemin kendisi vücudun onarım mekanizmasını harekete geçirmesi açısından mantıklı geldi . Benim sorunum doğru ürünü uygun fiyata alabilmek ... Ne önerirsiniz?

Merhaba
Dermoroller ile serum kullandiniz mi ? Kullandiysaniz hangi serum oldugu hakkinda bilgi verebilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…