- 7 Mart 2012
- 190
- 143
-
- Konu Sahibi pink_wagoon
sivilce izlerine ve çukurlara iyi geldi mi dermaroller? ben de yarın 2. seansımı yaptırıcam ama benim yüzümdekimçukurlar dermarollerdan sonra daha belirgin hale geldi...senin yüzündeki izler kaçıncı seanstan sonra düzelmeye başladı cnm?
ozele msjlara cvap vremorum sanırım 100 tane msj yollamak gerekıyormus cok sacma
neyse burdan yazıyım su an cıldım hala kızarık ve şiş cok az ama kızarıklık o kadar barız bellı deıl cok yakından bakınca bellı oluyr ben 200 verdım bu ıslem ıcın
arkasından sadece beepanten yağsız olanından sürüp yastık kılıfını özellikle temiz tutmak gerekiyor...ben bi risk yaşamadım...öyle kanama felan olmadığı için enfeksiyon riski olduğunu sanmıyorum..ama şu önemli kullanmadan önce dezenfekte etme kısmı çoook çoook önemli...evde yapmak riskli diyen arkadaşa bi soru..dışarda yaptırılan derma roleeri sadece sizde mi kullanıp atıyolar...elbetteki hayır...ya hıv li biri sizden önce yaptırdıysa...ben manikürden bile korkuyorum
Tekrar merhabalar,
Cilde uygulanan tedaviler genellikle yazın yapılmaz biliyorsunuz ama benim psikolojim öyle bir sınırdaydiki yazın ortasında cildimi çok iyi iyi koruyacağımı söz vererek ve hatta güneşten kaçmak için evden çıkmayarak bu tedaviye başladık.Daha ilk uygulamada değişiklik farkettim tek uygulama buydu ama psikolojik olarak kendimi aynada öyle görüyorda olabilirim.Fakat daha sonra 1.tedavinin ardından dışarıya çıktığımda beni hergün görenler değişikliği farkedip ''sen cildine bişeymi yaptırıyorsun'' diye sorunca içim rahatladı.4 kez derma roller ve bir kaç kez mezoterapiyi her haftaya 1 tanesi uygulanacak şekilde 2 ayda seansları tamamladığımda,(bilmiyorum siz bu raddedemisiniz? ) hergün hergün hergün hemen hemen ortalama 10 saat yoğun ve güçlü bir fondoten ve üzerine pudrayla yaşayan biriydim.Misafirliğe gittiğim evlerde ise bu süre 24 saati bile buluyordu.Şuan yüzüme fondoten sürmüyorum pudra sürmüyorum,rimel ve çok az allık hemen dışarı ...Empati yapabilirseniz doktorumun nasıl bir sevap işlediğini anlayabilirsiniz.Keşke daha erken başlasaydım diyorum,çünkü izler tamamen geçmedi.Eğer 2-3 sene önce başlasaydım ve heryıl 1 kez aynı programı uygulasaydık tahminimce %100lük başarı elde ederdik.Ama şubat ayında tekrar başlamayı düşünüyorum böylce 2.programın olacak,daha sonra seneye ekimde yaparsak sanırım bebek gibi olurum1-2 seneye içinde evlenmeyi düşündüğüm için tamamen bu cilt sorunundan kurtulmak istiyorum ama yinede daha 1 uygulamada beni bu kadar değiştirdiği için psikolojim çok değişti kendime güvenim geldi ve hemen yine kendisine dudaklarımıda yaptırdım.Ve yine mükemmel oldu.Cildimin eski halini size gösteremiyorum çünkü sürekli fotoğraflarım makyajlı fakat makyajlada tam kapatamadığım için çukurları birde onlarla photoshopla düzeltmeler var.ama dudağımı yakında paylaşıcam başka sorunuz olursa lütfen sorun çünkü kendisine hergün heran dua ediyorum ve benim gibi herkesin kurtulması gerek bu iğrenç durumdan
bir yıl boyunca dermaroller kullandım hiç bir işe yaramadıgı gibi şuan çukur görüntüm daha belirgin yapıldıgında en az 4 5 gün bebek gibi oluyor diyorum işe yaradı çünkü hafif ödem şişlik gerginlik oluyor daha sonra eski haline dönüyor tamamen çin işkencisi başkada bişi degil
Doktorum Çanakkaleden İstanbula taşındı yakında nerede olduğunu haber veririm umarım bende onu çok özledimDoktorunun adını söylermisin bende o dertten muzdaribim.(
Selam rhodes sen kaç mm uygulatıyorsun? Ben evde 0.5 mm lik uygulamaya başladım 2 kez uyguladım ve gözeneklerim küçüldü yüzüm pürüzsüzleşmeye başladı. whitelotusantiaging diye yabancı bir site var orda dermarollerla ilgili bilgiler var. 0.5 mm yi öneriyorlar ağırlıkla. Çok kalın kullanma bence riskli olabilir.
Ben bu ürünü internetten alıp evde kendim uyguladım,sivilce üzerinde etkili gerçekten,sivilcenin üzerine uygulayıp üzerine alkol sürüldüğünde ertesi gün sivilce kurumuş oluyor ve büyümeden kayboluyor.Ama izler konusunda fazla etkili değil sanırım,yada ben evde düzgün uygulayamadımmı onu da bilemiyorum.Benimde yüzümde akne çukurları var ve yıllardır bunlardan kurtulmak için uğraşıyorum.Kimyasal peeling,er-yag lazer,kyrio terapi ve dermabrayon dahil tüm yöntemleri denedim ama istediğim gibi bir sonuç alamadım bir türlü.Bunlardan kurtulmayı başaran arkadaşlar varsa lütfen paylaşsınlar
Evde uygulanmasi sakincalidir internettenn alinan rollerlar paslanabilrya şu dermarolleri dışarda yaptırıp bu kadar para verenlere şaşırıyorum
ben 1 yıldır evde kendi kendime uyguluyorum
hemde hemen hemen her yerim için
saçım için 1,5 mm, yüz ve göz çevresi için 0,75 mm ve vücut için 2 mm
temiz uygulandıktan sonra hiç bir problemle karşılaşmazsınız
ha yapamam ben uygulayamıyorum kendi kendime diyorsanız o ayrı
ama uygulayabilecekler için gereksiz bir maddi külfet gerçekten
sonuçları merak edenlere cevabım ben etkisini görüyorum ve devam ediyorum
ya tamam ben de kliniklerde onca şeye lazere kimyasala vs para verdim ama vesselam şu derma roleri evde yapmayıp dışarda para verenlere şaşıyorum...kızmayın arkadaşlar sizi düşünüyorum...gayrı safi milli hasılada bi payımız daha olsun diyosanız o başka.. inanın evde yapılanla doktora yaptırılan arasında fark yok....maliyetinden başka
Evde uygulanmasi sakincalidir internettenn alinan rollerlar paslanabilr