Dermaroller ile iz, çukur vb. tedavisi yaptıranlar deneyimlerimizi paylaşalım...

Selam rhodes sen kaç mm uygulatıyorsun? Ben evde 0.5 mm lik uygulamaya başladım 2 kez uyguladım ve gözeneklerim küçüldü yüzüm pürüzsüzleşmeye başladı. whitelotusantiaging diye yabancı bir site var orda dermarollerla ilgili bilgiler var. 0.5 mm yi öneriyorlar ağırlıkla. Çok kalın kullanma bence riskli olabilir.

etkili oldumu acaba, ben doktorum ve bana geliyorki sanki o sadece açtığı delikleri onarıcak.Kesin kanıtlanmış delilleri yokmuş.Lütfen tecrübelerini söylermisniz mesela ne kadar oldu yaptıralı,durmunuz nasıl şuan? geçmiş olsun

hayır tabikiki herkes kendi dermarolleriyle gidiyor

ne güzel böyle mutlu insan görmek .roaccutane tedavisi gördünüz ama değilmi?

bende tıpkı sizn gibi düşünüyorum ödemden dolayı hoş görünüyor ama sonra çok daha beter oluyor.Forumu takip ediyordum yeni üye oldum yanlızca siz aynı şikayetten yakınmışsınız benimle.ama böyle işe yarayan kişiler oluyor hevesleniyorum tekrar.benim cildimde sivlce yoktu dermarollerden sonra svilce oluştu

ben son bir aydır hafta da 2 kez uyguluyorum

ve inanılmaz derecede değişim var kırışıklıklar gözle görülür biçimde yok oldu çukurlar çok çok küçüldü

ben de şişlikte olmuyor artık çünkü hemen buz uyguluyorum bu çok fark ettirdi daha önce şişlik epey sürüyordu

ama kullanılan kremin çok önemli olduğunu şu son 1 aydır daha çok anladım

ben de olan kalıcı bi etki ama ben 1 yıldır uyguluyorum

sık sık ve düzenli kullanımla sonuç ben de süper

bi arkadaşım yeni balayından döndü cruise gemisindeydi malum lüks bi şey ve güzellik salonunda roller kullanıldığını görmüş üstelik randevu veriyorlarmış yoğunluktan

mutlaka herkeste aynı derece de memnun kalmayabilir ama genel olarak çok talep gören bi şey

sabır gerektiren bi şey zahmetli bi şey

ama ısrarla düzenli kullanım ve uzun süre uygulanmalı, sihirli bi değnek değil elbet bi kaç kullanımda sonuç beklemek mantıksız olur

ben 1.5 mm uygulatıyorum..doktorum 2mm yapacaktı ama bana uyuşturucu kremler alerji yaptığı iiçin kremsiz acısına dayanamam diye 1.5 mm il uyguluyor şimdilik..zaten sivilce izleri ve çukurlar için en az 1mm olması gerekliymiş..benim 2. seanstan sonra biraz daha toparlanmaya başladı yüzümdeki pürüzler..cuma günü 3. seansım olacak bakalıminşallah..toplam 5 seans alıcam sonra kendim evde devam edicem yapmaya..gelişmeleri yazarım cnm

5 gün önce 3. dermaroller seansımı yaptırdım:) ve yüzümdeki çukurlar ve geniş gözenekler en az %30 azaldı çok şükür:) pürüzler ve güneşten kaynakanan defermasyonlar da baya azaldı ALLAH'a çok şükür:) kırmızı sivilce izlerinde ise az bişi düzelme var bakalım..2 seans daha alacağım ondan sonra evde kendim uygulamaya başlayacağım dermarolerrı. benim dokorum bana 1.5 mm lik uyguluyor..ardından sivilce kremi sürüp dermohealin maskesini bekletiyor yüzümde 20 dk..ve sonuç şimdilik çok güzel..ilgilenenlere duyurulur:)

kimileri çok memnun,kimileri şikayetçi.İnsan kullanmakta çok kararsız kalıyor.Memnuniyetsizlik yanlış iğne ölçüsü kullanmakla, yada yanlış uygulama yapmakla ilgili olabilir mi acaba? Yada evde yapanlar 0,5 mi kullanmalı? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

meraba gülfem krioterapi ve dermoabrazyon yaptırdığını söylemişsin Bu tedaviler ve etkileri hakkında bilgi verebilir misin Bir de nerede yaptırdın İzmirde tavsiye edebileceğin bir yer var mı Umarım hala foruma giriyorsundur

kızlar, şu dermarolleri nereden temin edebilirim?
sadece internet üzerindenmi ya da eczanelerde bulunurmu?
almak istiyorum ben de.

ya şu dermarolleri dışarda yaptırıp bu kadar para verenlere şaşırıyorum
ben 1 yıldır evde kendi kendime uyguluyorum
hemde hemen hemen her yerim için
saçım için 1,5 mm, yüz ve göz çevresi için 0,75 mm ve vücut için 2 mm
temiz uygulandıktan sonra hiç bir problemle karşılaşmazsınız
ha yapamam ben uygulayamıyorum kendi kendime diyorsanız o ayrı
ama uygulayabilecekler için gereksiz bir maddi külfet gerçekten
sonuçları merak edenlere cevabım ben etkisini görüyorum ve devam ediyorum

dermaroller bir işe yaramıyor ama intracell çok övülüyor onu deneyen varmı aranızda yine dermaroller mantıgında igneler var altın oldugu için iletkenliğinden yararlanılıyormuş ve daha sonra deri altına radyofrekans veriliyormuş diye söylendi tv de deneyen varsa yorum bekliyorum

arkadaslar merhaba. dermaroller uygulatıp memnun kalanlar lütfen nerede ve hangi doktora yaptırdığı konusunda bilgilendirebilirler mi

Evde uygulanmasi sakincalidir internettenn alinan rollerlar paslanabilr

Tabi cogu yer fazla para alir ama cok fark var lutfen emege saygi.dermaterapi catlakta kiloda bile sonuc verir yeterki duzgub yapin ck guzel bi islem.evde en kuck mm leri kullanin

Evde uygulanmasi sakincalidir internettenn alinan rollerlar paslanabilr

yazdığım mesajda da dediğim gibi temiz kullandıktan sonra hiç bir problemle karşılaşıcağını sanmıyorum
ben cildiminde dermarollerinde temizliğine dikkat ediyorum
ayrıca dermarolleride belli bir kullanımdan sonra atıp yenisini alıyorum
bu arada titanyum uçlu olanlar bence daha kaliteli oluyor
herkesin kendine kalmış
evde yapan yapar, yapmayanda parasıyla yaptırır...
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…