Dermaroller ile iz, çukur vb. tedavisi yaptıranlar deneyimlerimizi paylaşalım...

pink_wagoon

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
53
0
Merhaba,

Uzun süredir cildimdeki eski sivilcelerimden kalma çukur ve kırmızı izler için en uygun yöntemin ne olabileceğini araştırıyorum. Dermaroller'in diğer yöntemlere göre daha az riskli ve daha iyi sonuçlar verdiğini öğrendim. Ancak bundan emin olmak için bu işlemi yaptıranların deneyimlerini öğrenmek isterim. Dermaroller tedavisi ile cildindeki çukurlardan ve izlerden kurtulan, iyi ki yaptırmışım diyen birileri var mı? Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Ben bu ürünü internetten alıp evde kendim uyguladım,sivilce üzerinde etkili gerçekten,sivilcenin üzerine uygulayıp üzerine alkol sürüldüğünde ertesi gün sivilce kurumuş oluyor ve büyümeden kayboluyor.Ama izler konusunda fazla etkili değil sanırım,yada ben evde düzgün uygulayamadımmı onu da bilemiyorum.Benimde yüzümde akne çukurları var ve yıllardır bunlardan kurtulmak için uğraşıyorum.Kimyasal peeling,er-yag lazer,kyrio terapi ve dermabrayon dahil tüm yöntemleri denedim ama istediğim gibi bir sonuç alamadım bir türlü.Bunlardan kurtulmayı başaran arkadaşlar varsa lütfen paylaşsınlar

merhabalar.. ben de sivilcelerimden kalma boşluk ve gözenek açılmalarından şikayetçiyim. bu konuyla ilgili ne yapılabilir? şimdiden teşekkürler

Ohhh ya; nihayet şu konuda bişeyler yazıldı:) daha önce de konu açıpfikir almaya çalıştım ama hüsrandı. Neyse dermaterapinin izmir ege üniversitesinde yayınlanan sonuçlarını gördüm. Daha doğrusu klinik sonuçları bi dergide toplamışlar. Hiç fena değildi sonuçları. Fakat piyasada yine bissürü bunu yapan yer dolmuş taşmış. bence bu iş ehil ellerde olmalı. Evde uygulamaya çok uygun değilmiş zaten. Delikler açıldığı için enfeksiyon kapma riskinden bahsediyolar. Ben epilsyona gittiğim kliniğe bir danışıcam. Sonra daha detaylı bilgi edenir hatta bide denersem yazıcam kızlar. byeeeee....

kızlar bende sımdı yaptırdım 0.2mm le yaptı yuzum su an kıpkırmızı bugun su falan degdırmıcem yarına gcer dedı gelısmelerı yazarım

ozele msjlara cvap vremorum sanırım 100 tane msj yollamak gerekıyormus cok sacma
neyse burdan yazıyım su an cıldım hala kızarık ve şiş cok az ama kızarıklık o kadar barız bellı deıl cok yakından bakınca bellı oluyr ben 200 verdım bu ıslem ıcın

Dermaroller ile ben bakım yaptırdım.çok memnunum.Ama bana yapan yer bu işi çok iyi biliyor.O rollere sadece uygulamak değil yanında bir serumu var onuda kullanmak gerek

ya tamam ben de kliniklerde onca şeye lazere kimyasala vs para verdim ama vesselam şu derma roleri evde yapmayıp dışarda para verenlere şaşıyorum...kızmayın arkadaşlar sizi düşünüyorum...gayrı safi milli hasılada bi payımız daha olsun diyosanız o başka.. inanın evde yapılanla doktora yaptırılan arasında fark yok....maliyetinden başka

arkasından sadece beepanten yağsız olanından sürüp yastık kılıfını özellikle temiz tutmak gerekiyor...ben bi risk yaşamadım...öyle kanama felan olmadığı için enfeksiyon riski olduğunu sanmıyorum..ama şu önemli kullanmadan önce dezenfekte etme kısmı çoook çoook önemli...evde yapmak riskli diyen arkadaşa bi soru..dışarda yaptırılan derma roleeri sadece sizde mi kullanıp atıyolar...elbetteki hayır...ya hıv li biri sizden önce yaptırdıysa...ben manikürden bile korkuyorum

çalışanlar..cuma akşamı yapın pazartesi kalojeni artmış taze ve aydınlık bi yüzle işe başlayın...ben yarın akşam yapıcam bi seans...

arkadaşlar bir sürü yazı okuyarak dermaroller yaptırmaya karar vermiştim çünkü herkes övgüyle bahsetmiş.ama o kadar mükemmel sonuçlar alamadım ilk 2 gün yüzüm şişti kızardı yandı,ertesi gün kulağımın altında 2 tane beze çıktı bezeler hala canımı acıtıyor.sonuç ne olur bilemem ama bildiğim tek şey hala canım acıyor,ayrıca yüzünüzde gezdirilirken roller acısını fena halde hissediyorsunuz

Semaver yüzün uygulamadan sonra nasıl oldu bizimle paylaşır mısın? İşe yaradı mı? Ne için yaptırmıştın? Cildin ne durumdaydı... Merak ediyorum. Şu anda tüm bunlara en sağlıklı cevap verebilecek olan sensin...

banada dr roller tedavisinse çukurlukları %70 oranında geçebileceğini söyledi ama çok inandırıcı gelmedi araştırıyorum çok fazla bilen ve yaptıran yok faydası gerçekten oluyo mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…