-
- Konu Sahibi pink_wagoon
Ben bu ürünü internetten alıp evde kendim uyguladım,sivilce üzerinde etkili gerçekten,sivilcenin üzerine uygulayıp üzerine alkol sürüldüğünde ertesi gün sivilce kurumuş oluyor ve büyümeden kayboluyor.Ama izler konusunda fazla etkili değil sanırım,yada ben evde düzgün uygulayamadımmı onu da bilemiyorum.Benimde yüzümde akne çukurları var ve yıllardır bunlardan kurtulmak için uğraşıyorum.Kimyasal peeling,er-yag lazer,kyrio terapi ve dermabrayon dahil tüm yöntemleri denedim ama istediğim gibi bir sonuç alamadım bir türlü.Bunlardan kurtulmayı başaran arkadaşlar varsa lütfen paylaşsınlar
Canım 2 mm çok sorunlu hastalarda kullanılıyor genelde.Sakın sen kendi kendine yapma. Şu e vitamini kremini bizimle paylaşır mısın ,çok merak ettimbende eylül ayında sivilceler ve izlerinden dolayı roaccutane ilaç tedavisine başladım 6 ay günde 40 mg dan devam ettim şimdi doktorum yaz boyunca ara verelim leke kalabilir dedi sadece yüksek dozda e vitamini olan bir krem verdi yine eylül ayında dermoroller yapalım dedi bende netten araştırıp evde yapabilir miyim dedim ama çok riskli doktor kontrolünde yapılmalı kesinlikle dedi zaten 1 mm üstünde uygulamalarda insan kendi kendine cok zor yapıyormuş ki bana 2mm uygulanacakmış .Bu kalınlıkta yapan var mı acaba yoksa doktorun para tuzağına mı düşüyorum???
merhabalar benimde akne sıkarlarım vardı ve 1 mm epiroller uygulandı. sanırım sizinkisi 0.5 mm olsa gerek, bu uygulamayı evde yapmanızı önermem, ben bir uzmana yaptrıdım. ve ilk seanstan itibaren gözle görünür bir sonuç oldum şu an 5. seantayım ve hiç kalmadı diyebilirim. gittiğim yerde ödeme kolaylığı da vardı, haftada bir işleme gidiyordum ve her gittimde elden ödeme yapıyordum, tüm yüz için roller ve kullanılan ürünler dahil yaklaşık 1300 tl ödedim. toplam 6 seans paket fiyatı tabiki :)
cnm ya bu işlem için narkoz alınması ağır olmaz mı anestezik kremler de uyuşturmaya yetmez miydi acaba? sean ücreti ne kadrdı?
bende eylül ayında sivilceler ve izlerinden dolayı roaccutane ilaç tedavisine başladım 6 ay günde 40 mg dan devam ettim şimdi doktorum yaz boyunca ara verelim leke kalabilir dedi sadece yüksek dozda e vitamini olan bir krem verdi yine eylül ayında dermoroller yapalım dedi bende netten araştırıp evde yapabilir miyim dedim ama çok riskli doktor kontrolünde yapılmalı kesinlikle dedi zaten 1 mm üstünde uygulamalarda insan kendi kendine cok zor yapıyormuş ki bana 2mm uygulanacakmış .Bu kalınlıkta yapan var mı acaba yoksa doktorun para tuzağına mı düşüyorum???
Dermaroller ile ben bakım yaptırdım.çok memnunum.Ama bana yapan yer bu işi çok iyi biliyor.O rollere sadece uygulamak değil yanında bir serumu var onuda kullanmak gerek
Kullandigi dermaroller 1.5 mm oldugundan aciya dayanamazsin dedi.zaten ayildiktan sonra yuzumu gorunce hak verdim.eger derin izlerin yoksa cok derine girilmez bu nedenle de hafif te olsa narkoz yemene gerek kalmaz.350 tl verdim bu is icin.diger yerler 500 istemisti o donem.
Tekrar merhabalar,
Cilde uygulanan tedaviler genellikle yazın yapılmaz biliyorsunuz ama benim psikolojim öyle bir sınırdaydiki yazın ortasında cildimi çok iyi iyi koruyacağımı söz vererek ve hatta güneşten kaçmak için evden çıkmayarak bu tedaviye başladık.Daha ilk uygulamada değişiklik farkettim tek uygulama buydu ama psikolojik olarak kendimi aynada öyle görüyorda olabilirim.Fakat daha sonra 1.tedavinin ardından dışarıya çıktığımda beni hergün görenler değişikliği farkedip ''sen cildine bişeymi yaptırıyorsun'' diye sorunca içim rahatladı.4 kez derma roller ve bir kaç kez mezoterapiyi her haftaya 1 tanesi uygulanacak şekilde 2 ayda seansları tamamladığımda,(bilmiyorum siz bu raddedemisiniz? ) hergün hergün hergün hemen hemen ortalama 10 saat yoğun ve güçlü bir fondoten ve üzerine pudrayla yaşayan biriydim.Misafirliğe gittiğim evlerde ise bu süre 24 saati bile buluyordu.Şuan yüzüme fondoten sürmüyorum pudra sürmüyorum,rimel ve çok az allık hemen dışarı ...Empati yapabilirseniz doktorumun nasıl bir sevap işlediğini anlayabilirsiniz.Keşke daha erken başlasaydım diyorum,çünkü izler tamamen geçmedi.Eğer 2-3 sene önce başlasaydım ve heryıl 1 kez aynı programı uygulasaydık tahminimce %100lük başarı elde ederdik.Ama şubat ayında tekrar başlamayı düşünüyorum böylce 2.programın olacak,daha sonra seneye ekimde yaparsak sanırım bebek gibi olurum1-2 seneye içinde evlenmeyi düşündüğüm için tamamen bu cilt sorunundan kurtulmak istiyorum ama yinede daha 1 uygulamada beni bu kadar değiştirdiği için psikolojim çok değişti kendime güvenim geldi ve hemen yine kendisine dudaklarımıda yaptırdım.Ve yine mükemmel oldu.Cildimin eski halini size gösteremiyorum çünkü sürekli fotoğraflarım makyajlı fakat makyajlada tam kapatamadığım için çukurları birde onlarla photoshopla düzeltmeler var.ama dudağımı yakında paylaşıcam başka sorunuz olursa lütfen sorun çünkü kendisine hergün heran dua ediyorum ve benim gibi herkesin kurtulması gerek bu iğrenç durumdan
anlamadigim sey su eger bu alet sac cikariyorsa, yuzunuzdeki izleri yok etmek icin kullandiginizda yuzunuzde tuylenme yapmaz mi sonucta cilt cilttir heleki yuz tuylenmeye en yatkin yerlerden biri
benim yanaklarımda sivilce izleri var. ergenlikte o kadar da sivilceli değildim ama yüzümle oynamaya bayılıyordum, mükemmel bi şekilde geri döndü bana bu durum :100:
sonuçta yıllardır fondöten pudra filan kullanması gereken bir insandım. kimyasal peeling yaptırdım, 6-7 seans iki ayrı dönem halinde, ama asit derecesi yükselirken hep araya yaz girdi, tam bir sonuç alamadım. fakat izler azaldı. neostrata ürünleri kullanmaya başladım, onların da katkısı oluyor, ama dermaroller'ın etkisi çok net!
0.5 mm'lik kullanıyorum üstelik ben. kaşımın üstünde derin ve geniş bir suçiçeği izim vardı, hepsinden farklı, bi nevi bossonu küçülttü -ki "kraterin" zemini cildimden daha açık renkti, bilmiyorum bu bana kalıcı bir izin işareti gibi gelirdi hep- eminim yok edecek sonunda!
acıdığı için -ve göz çevremde kullanırım diye- bi tane de 0.2'lik aldım, umarım yanlış birşey yapmıyorum isim vererek: mt'nin ürünleri kullandıklarım. online sipraiş verebilirsiniz gg'den filan. fakat onun hiç bir etkisi olmadı. 0.5'le devam ediyorum şimdi. her uygulamadan sonra net bir şekilde daha iyi oluyor. kaşımın üstüne iyice bastırarak uyguluyorum, biraz kanıyor, sonra da bepanthene, madecassol, cilt yenileyici ne bulursam sürüyorum. bir ara vichy'nin bir ürününü de kullandım, la roche'ta da benzer ürünler var, içinize sinmiyorsa onlarınkileri de kullanabilirsiniz. önemli olan rejenerasyonu arttırıcı bir ürün olsun, ve antiseptik tabii ki... çok mantıklı bence etki şekli, cilt iğnenin girdiği minik delikleri yara olarak algılayıp elastin kolajen, allah bağ doku hücresi olarak ne verdiyse yüze yığıyor :) e buna ne kırışıklık ne de iz dayanır :) hı ama benlere dikkat etmekte fayda var, aman diyim!
yalnız 1 mm'ye nasıl dayanabiliyorsunuz ya, çok acımıyor mu? :/
dermarollerı 3 aydır kullanıyorum.gerçekten faydasını gördüm.kullanmayada devam edeceğim.yüzümde sivilcelerden dolayı izler ve cukurluklar vardı.izler hemen hemen geçti sayılır.çukurlukllarda dolmaya başladı.bu arada ben 1 mm kullanıyorum.benim gibi problem yasıyanlara şiddetle tavsiye ederim.
benim yanaklarımda sivilce izleri var. ergenlikte o kadar da sivilceli değildim ama yüzümle oynamaya bayılıyordum, mükemmel bi şekilde geri döndü bana bu durum :100:
sonuçta yıllardır fondöten pudra filan kullanması gereken bir insandım. kimyasal peeling yaptırdım, 6-7 seans iki ayrı dönem halinde, ama asit derecesi yükselirken hep araya yaz girdi, tam bir sonuç alamadım. fakat izler azaldı. neostrata ürünleri kullanmaya başladım, onların da katkısı oluyor, ama dermaroller'ın etkisi çok net!
0.5 mm'lik kullanıyorum üstelik ben. kaşımın üstünde derin ve geniş bir suçiçeği izim vardı, hepsinden farklı, bi nevi bossonu küçülttü -ki "kraterin" zemini cildimden daha açık renkti, bilmiyorum bu bana kalıcı bir izin işareti gibi gelirdi hep- eminim yok edecek sonunda!
acıdığı için -ve göz çevremde kullanırım diye- bi tane de 0.2'lik aldım, umarım yanlış birşey yapmıyorum isim vererek: mt'nin ürünleri kullandıklarım. online sipraiş verebilirsiniz gg'den filan. fakat onun hiç bir etkisi olmadı. 0.5'le devam ediyorum şimdi. her uygulamadan sonra net bir şekilde daha iyi oluyor. kaşımın üstüne iyice bastırarak uyguluyorum, biraz kanıyor, sonra da bepanthene, madecassol, cilt yenileyici ne bulursam sürüyorum. bir ara vichy'nin bir ürününü de kullandım, la roche'ta da benzer ürünler var, içinize sinmiyorsa onlarınkileri de kullanabilirsiniz. önemli olan rejenerasyonu arttırıcı bir ürün olsun, ve antiseptik tabii ki... çok mantıklı bence etki şekli, cilt iğnenin girdiği minik delikleri yara olarak algılayıp elastin kolajen, allah bağ doku hücresi olarak ne verdiyse yüze yığıyor :) e buna ne kırışıklık ne de iz dayanır :) hı ama benlere dikkat etmekte fayda var, aman diyim!
yalnız 1 mm'ye nasıl dayanabiliyorsunuz ya, çok acımıyor mu? :/