Tekrar merhabalar,
Cilde uygulanan tedaviler genellikle yazın yapılmaz biliyorsunuz ama benim psikolojim öyle bir sınırdaydiki yazın ortasında cildimi çok iyi iyi koruyacağımı söz vererek ve hatta güneşten kaçmak için evden çıkmayarak bu tedaviye başladık.Daha ilk uygulamada değişiklik farkettim tek uygulama buydu ama psikolojik olarak kendimi aynada öyle görüyorda olabilirim.Fakat daha sonra 1.tedavinin ardından dışarıya çıktığımda beni hergün görenler değişikliği farkedip ''sen cildine bişeymi yaptırıyorsun'' diye sorunca içim rahatladı.4 kez derma roller ve bir kaç kez mezoterapiyi her haftaya 1 tanesi uygulanacak şekilde 2 ayda seansları tamamladığımda,(bilmiyorum siz bu raddedemisiniz? ) hergün hergün hergün hemen hemen ortalama 10 saat yoğun ve güçlü bir fondoten ve üzerine pudrayla yaşayan biriydim.Misafirliğe gittiğim evlerde ise bu süre 24 saati bile buluyordu.Şuan yüzüme fondoten sürmüyorum pudra sürmüyorum,rimel ve çok az allık hemen dışarı ...Empati yapabilirseniz doktorumun nasıl bir sevap işlediğini anlayabilirsiniz.Keşke daha erken başlasaydım diyorum,çünkü izler tamamen geçmedi.Eğer 2-3 sene önce başlasaydım ve heryıl 1 kez aynı programı uygulasaydık tahminimce %100lük başarı elde ederdik.Ama şubat ayında tekrar başlamayı düşünüyorum böylce 2.programın olacak,daha sonra seneye ekimde yaparsak sanırım bebek gibi olurum

1-2 seneye içinde evlenmeyi düşündüğüm için tamamen bu cilt sorunundan kurtulmak istiyorum ama yinede daha 1 uygulamada beni bu kadar değiştirdiği için psikolojim çok değişti kendime güvenim geldi ve hemen yine kendisine dudaklarımıda yaptırdım.Ve yine mükemmel oldu.Cildimin eski halini size gösteremiyorum çünkü sürekli fotoğraflarım makyajlı fakat makyajlada tam kapatamadığım için çukurları birde onlarla photoshopla düzeltmeler var.ama dudağımı yakında paylaşıcam

başka sorunuz olursa lütfen sorun çünkü kendisine hergün heran dua ediyorum ve benim gibi herkesin kurtulması gerek bu iğrenç durumdan