- 20 Ağustos 2011
- 890
- 365
-
- Konu Sahibi pink_wagoon
dermarollerı 3 aydır kullanıyorum.gerçekten faydasını gördüm.kullanmayada devam edeceğim.yüzümde sivilcelerden dolayı izler ve cukurluklar vardı.izler hemen hemen geçti sayılır.çukurlukllarda dolmaya başladı.bu arada ben 1 mm kullanıyorum.benim gibi problem yasıyanlara şiddetle tavsiye ederim.
Sevgili Övgü,
Evde kendi kendinize mi kullanıyorsunuz? Çukurluklar dolmaya başladı demişsiniz. Önceki cildinizin ve çukurlarınızın durumu nasıldı? Bir de 1 mm. yle uygulama sırasında acı yaşıyor musunuz?
Teşekkürler cevap için şimdiden...
Merhabalar,sivilce problemimi sanırım 14 yaşından 27 yaşıma kadar çok yoğun şekilde geçirdim.Ve iltihaplı akne görüntüsüne dayanamadığım için bunca yıldır hep sıktım sivilcelerimi.Denemediğim şey kalmadı başıma gelmeyende kalmadı.Ve sonunda Çanakkalede Pınar Güzel ismi gibi kendisi kalbi güzel doktorumla tanıştım.2010 kışında cildimi soydurdum 2 kez ama hiç bir yararı olmadı diyebilirim.Ardından bu sene 2011 yazında farklı bir şey denemeye karar verdik Pınar hanımla.Yaşayanlar bilir bunca yıldır çok yoğun fondoten dokusunun altında yaşamanın hatta bazen bu fondotenle yatıp bu fondotenle uyanmanın,herkes 5 dkda hazırlanıyorsa,cildimizi düzeltebilmek için bizim 10 kat daha fazla zaman kaybetmemizin ve aynaya bakmaktan nefret etmenin verdiği acıyı anlayacaklardır.Ben gerçekten çok çok çok fazla etkilendim cilt problemlerimden atlatabileceğimide düşünmüyordum ta ki bu yeni yönteme başvurana kadar.Şimdi ayrıntısıyla anlatayım;
Pınar Hanım bana 10 seanslık bir paket hazırladı 6 dermaroller + 4 mezoterapi! Dermarollerin ilk seansında dahi herkes değişikliği farketti ve bu 10 seansın sonunda şuan hiç fondoten kullanmıyorum sadece gözaltımı aydınlatıp rimel sürüp çıkıyorum.Ve heran her dakika E.Pınar Güzel'e dua ediyorum.Seansların ortasına geldiğimizde heryerde gördüğümüz tedaviden önce tedaviden sonra fotoğrafları çekmediğim için gerçekten çok pişman oldum.Mutlaka mutlaka denemelisiniz.Sizde bana dua edersiniz
Sevgili pink_wagoon,
Evet evde kendim yapıyorum.özellikle 2-3 tane derin çukurlarım vardı.Başlangıca göre şimdi aynaya baktığımda tamamen geçmedi ama görüntü baya düzeldi.Aynı zamanda göğüslerimde hafif çatlak izleri vardı bunlarada baya iyi gelddi.tamamen geçmedi ama suan düzelme var.Aldığım dermarolleride zaten doktorum tavsiye etmişti.1mm kullanmamı doktorum söyledi zaten.Biraz acıyor ama yaparken uygulamayı bırakacak kadar değil.Yanlız dermaroller de çin mallarına dikkat etmek lazım.onların iğneleri kırılıyormuş.ben doktorumun tavsiye ettiğini aldım.cok memnunum.uygulamadan hemen sonrada contractubex krem kullanıyorum.
sevgiler
Yaklaşık 2 ay önce yüzüme hem cilt altı dokuya hemde üst dokuya etki etmesi amacıyla 2 gün arayla farklı lazerler uygulandı (biri N-Lite'dı sanırım).Tam 1 ay sonra dr.damar yoluyla 1 tüp kanımı alarak özel bir santrifüj aletinden geçirdi.10 dk sonra tüpü aletten çıkardı. kanın kırmızısı dibe oturmuş üstte sadece sarı sıvısı vardı.sarı kan sıvısını minik enjektörlere aktardı.yaklaşık 4-5 enjektördü. dermaroller işlemi ağrılı olacağı için hafif bir narkoz yedim.bana 1.5 mm olanını uygun gördü doktorum.bir noktaya 7 kez uygulayacağım için yüzünden kan gelecek ve çok acıyacak dedi.öyle bir acıya dayanamayacağım için narkoza karşı çıkmadım.bunun için de aç karnına gittim.narkoz hafifte olsa ayıldıktan sonra bulantı kusma yapabilirdi.her neyse narkozu damardan verdikten yaklaşık 15 dakika sonra uyandım.yüzüm davul gibi şişmişti ve kıpkırmızıydı.yıllar önce fraxel lazer yaptırdığım için yüzümün şişliği bana anormal gelmedi ama işlem sırasında yüzüm epey kanamıştı yüzümde dermarollerin geçtiği yerlerde kan pıhtılaşmıştı.annem ve arkadaşım görünce çok korktular.dr. aslında 2mm olanından uygulayacaktı ama cildim çok ince olduğu için ben şimdilik 1.5 mm olanını yapalım dedim.sanırım bu konularda artık uzman oldum ve dr'ları bile yönlendiriyorumkısaca damar yoluyla kanım alındı santrifüjten geçti ve 1.5 mmlik dermaroller uygulamasından sonra kendi kanım yüzüme enjekte edildi.1 ay sonra yani 15 kasımda 2.seansı yaptıracağım.aynı işlemler tekrarlanacak.1.seans sonunda yüzüm parladı gençleşti ve azcıkta gerildi.operasyonu bilmeyenler sen bu günlerde epey güzelleştin diyorlar.yüzümdeki akne izlerine öyle çok etkisi olmadı.ama farketti az da olsa.evde yapılanın akne izlerine pek etkisi olacağını sanmıyorum.ameliyattan 2 tam gün sonra banyo yaptım yüzümü yıkadım ılık suyla.hiç bir şey kalmadı.kan lekesi vs.tombul yüzle gezdim 5 gün kadar.sonra o da indi.şu an parlak bir cildim var.bakalım 2. seanstan sonra ne kadar daha farkedecek...