Dermaroller ile iz, çukur vb. tedavisi yaptıranlar deneyimlerimizi paylaşalım...

Bunu işin uzmanına yaptırırsanız dermoroller uygulamasından önce ve sonra olmak üzere cildinize çeşitli kolojen arttırıcı serumlar kullanıyor , evde sadece roller yapmak faydalıdır belki tabi ama işi uzmanına yaptırınca daha hızlı sonuç alınır gibi düşünüyorum.
Ayrıca yazın dermaroller uygulaması çok sakıncalı değil mi?

Benim yuzumdeki izler azaldi gibi.
1 haftadir kullaniyorum.
Ama kullanmayi biraktigim zaman eski haline donermi orasini bilmiyorum.
Neyse bir sureligine daha kullanmaya devam.

dermarollerı 3 aydır kullanıyorum.gerçekten faydasını gördüm.kullanmayada devam edeceğim.yüzümde sivilcelerden dolayı izler ve cukurluklar vardı.izler hemen hemen geçti sayılır.çukurlukllarda dolmaya başladı.bu arada ben 1 mm kullanıyorum.benim gibi problem yasıyanlara şiddetle tavsiye ederim.

Sevgili Övgü,

Evde kendi kendinize mi kullanıyorsunuz? Çukurluklar dolmaya başladı demişsiniz. Önceki cildinizin ve çukurlarınızın durumu nasıldı? Bir de 1 mm. yle uygulama sırasında acı yaşıyor musunuz?

Teşekkürler cevap için şimdiden...

Bende yaptırmayı düşünüyorum çukurluklar için çok aşırı değil derinlikleri ama gerçekten faydası olur mu?%50 iyileşsee yeter yaa

Sevgili pink_wagoon,
Evet evde kendim yapıyorum.özellikle 2-3 tane derin çukurlarım vardı.Başlangıca göre şimdi aynaya baktığımda tamamen geçmedi ama görüntü baya düzeldi.Aynı zamanda göğüslerimde hafif çatlak izleri vardı bunlarada baya iyi gelddi.tamamen geçmedi ama suan düzelme var.Aldığım dermarolleride zaten doktorum tavsiye etmişti.1mm kullanmamı doktorum söyledi zaten.Biraz acıyor ama yaparken uygulamayı bırakacak kadar değil.Yanlız dermaroller de çin mallarına dikkat etmek lazım.onların iğneleri kırılıyormuş.ben doktorumun tavsiye ettiğini aldım.cok memnunum.uygulamadan hemen sonrada contractubex krem kullanıyorum.

sevgiler

Sivilce izleri hakkındaki topicte bu konuda yaşadıklarımı ayrıntılı anlattım buraya kopyalıcam hepsini şimdi başka sorunuz varsa yardımcı olayım.

Merhabalar,sivilce problemimi sanırım 14 yaşından 27 yaşıma kadar çok yoğun şekilde geçirdim.Ve iltihaplı akne görüntüsüne dayanamadığım için bunca yıldır hep sıktım sivilcelerimi.Denemediğim şey kalmadı başıma gelmeyende kalmadı.Ve sonunda Çanakkalede Pınar Güzel ismi gibi kendisi kalbi güzel doktorumla tanıştım.2010 kışında cildimi soydurdum 2 kez ama hiç bir yararı olmadı diyebilirim.Ardından bu sene 2011 yazında farklı bir şey denemeye karar verdik Pınar hanımla.Yaşayanlar bilir bunca yıldır çok yoğun fondoten dokusunun altında yaşamanın hatta bazen bu fondotenle yatıp bu fondotenle uyanmanın,herkes 5 dkda hazırlanıyorsa,cildimizi düzeltebilmek için bizim 10 kat daha fazla zaman kaybetmemizin ve aynaya bakmaktan nefret etmenin verdiği acıyı anlayacaklardır.Ben gerçekten çok çok çok fazla etkilendim cilt problemlerimden atlatabileceğimide düşünmüyordum ta ki bu yeni yönteme başvurana kadar.Şimdi ayrıntısıyla anlatayım;
Pınar Hanım bana 10 seanslık bir paket hazırladı 6 dermaroller + 4 mezoterapi! Dermarollerin ilk seansında dahi herkes değişikliği farketti ve bu 10 seansın sonunda şuan hiç fondoten kullanmıyorum sadece gözaltımı aydınlatıp rimel sürüp çıkıyorum.Ve heran her dakika E.Pınar Güzel'e dua ediyorum.Seansların ortasına geldiğimizde heryerde gördüğümüz tedaviden önce tedaviden sonra fotoğrafları çekmediğim için gerçekten çok pişman oldum.Mutlaka mutlaka denemelisiniz.Sizde bana dua edersiniz

Tekrar merhabalar,
Cilde uygulanan tedaviler genellikle yazın yapılmaz biliyorsunuz ama benim psikolojim öyle bir sınırdaydiki yazın ortasında cildimi çok iyi iyi koruyacağımı söz vererek ve hatta güneşten kaçmak için evden çıkmayarak bu tedaviye başladık.Daha ilk uygulamada değişiklik farkettim tek uygulama buydu ama psikolojik olarak kendimi aynada öyle görüyorda olabilirim.Fakat daha sonra 1.tedavinin ardından dışarıya çıktığımda beni hergün görenler değişikliği farkedip ''sen cildine bişeymi yaptırıyorsun'' diye sorunca içim rahatladı.4 kez derma roller ve bir kaç kez mezoterapiyi her haftaya 1 tanesi uygulanacak şekilde 2 ayda seansları tamamladığımda,(bilmiyorum siz bu raddedemisiniz? ) hergün hergün hergün hemen hemen ortalama 10 saat yoğun ve güçlü bir fondoten ve üzerine pudrayla yaşayan biriydim.Misafirliğe gittiğim evlerde ise bu süre 24 saati bile buluyordu.Şuan yüzüme fondoten sürmüyorum pudra sürmüyorum,rimel ve çok az allık hemen dışarı ...Empati yapabilirseniz doktorumun nasıl bir sevap işlediğini anlayabilirsiniz.Keşke daha erken başlasaydım diyorum,çünkü izler tamamen geçmedi.Eğer 2-3 sene önce başlasaydım ve heryıl 1 kez aynı programı uygulasaydık tahminimce %100lük başarı elde ederdik.Ama şubat ayında tekrar başlamayı düşünüyorum böylce 2.programın olacak,daha sonra seneye ekimde yaparsak sanırım bebek gibi olurum 1-2 seneye içinde evlenmeyi düşündüğüm için tamamen bu cilt sorunundan kurtulmak istiyorum ama yinede daha 1 uygulamada beni bu kadar değiştirdiği için psikolojim çok değişti kendime güvenim geldi ve hemen yine kendisine dudaklarımıda yaptırdım.Ve yine mükemmel oldu.Cildimin eski halini size gösteremiyorum çünkü sürekli fotoğraflarım makyajlı fakat makyajlada tam kapatamadığım için çukurları birde onlarla photoshopla düzeltmeler var.ama dudağımı yakında paylaşıcam başka sorunuz olursa lütfen sorun çünkü kendisine hergün heran dua ediyorum ve benim gibi herkesin kurtulması gerek bu iğrenç durumdan

mrb arkadaşlar bende dermaroller tedavisine başladım cildimdeki gözenekler ve kırmızı siyah sivilce lekeri için ikinci seansım çok iyi geldi şimdiden birşeylerin yolunda gittiğinin farkındayım 8 seans sürecek

cnm merhaba izlerin nasıldı onu merak ettim ben :44: yani yüzeysel kırmızı izler şeklinde miydi? yoksa derin çukurlar şeklinde miydi? ben açıkçası dermarollerin sadece yüzeysel izlerde etkili olabileceği düşüncesindeyim neden bilmiyorum bana öyle geliyor :44:
benim izlerim çukur şeklinde acaba onlara da faydası olur mu? %50 iyileşse ona bile razıyım o yüzden sana sormak istedim

Yaklaşık 2 ay önce yüzüme hem cilt altı dokuya hemde üst dokuya etki etmesi amacıyla 2 gün arayla farklı lazerler uygulandı (biri N-Lite'dı sanırım).Tam 1 ay sonra dr.damar yoluyla 1 tüp kanımı alarak özel bir santrifüj aletinden geçirdi.10 dk sonra tüpü aletten çıkardı. kanın kırmızısı dibe oturmuş üstte sadece sarı sıvısı vardı.sarı kan sıvısını minik enjektörlere aktardı.yaklaşık 4-5 enjektördü. dermaroller işlemi ağrılı olacağı için hafif bir narkoz yedim.bana 1.5 mm olanını uygun gördü doktorum.bir noktaya 7 kez uygulayacağım için yüzünden kan gelecek ve çok acıyacak dedi.öyle bir acıya dayanamayacağım için narkoza karşı çıkmadım.bunun için de aç karnına gittim.narkoz hafifte olsa ayıldıktan sonra bulantı kusma yapabilirdi.her neyse narkozu damardan verdikten yaklaşık 15 dakika sonra uyandım.yüzüm davul gibi şişmişti ve kıpkırmızıydı.yıllar önce fraxel lazer yaptırdığım için yüzümün şişliği bana anormal gelmedi ama işlem sırasında yüzüm epey kanamıştı yüzümde dermarollerin geçtiği yerlerde kan pıhtılaşmıştı.annem ve arkadaşım görünce çok korktular.dr. aslında 2mm olanından uygulayacaktı ama cildim çok ince olduğu için ben şimdilik 1.5 mm olanını yapalım dedim.sanırım bu konularda artık uzman oldum ve dr'ları bile yönlendiriyorumkısaca damar yoluyla kanım alındı santrifüjten geçti ve 1.5 mmlik dermaroller uygulamasından sonra kendi kanım yüzüme enjekte edildi.1 ay sonra yani 15 kasımda 2.seansı yaptıracağım.aynı işlemler tekrarlanacak.1.seans sonunda yüzüm parladı gençleşti ve azcıkta gerildi.operasyonu bilmeyenler sen bu günlerde epey güzelleştin diyorlar.yüzümdeki akne izlerine öyle çok etkisi olmadı.ama farketti az da olsa.evde yapılanın akne izlerine pek etkisi olacağını sanmıyorum.ameliyattan 2 tam gün sonra banyo yaptım yüzümü yıkadım ılık suyla.hiç bir şey kalmadı.kan lekesi vs.tombul yüzle gezdim 5 gün kadar.sonra o da indi.şu an parlak bir cildim var.bakalım 2. seanstan sonra ne kadar daha farkedecek...

rollerin markasını doktorunuz mu söyledi ne kullandınız acaba?

bir yıl boyunca dermaroller kullandım hiç bir işe yaramadıgı gibi şuan çukur görüntüm daha belirgin yapıldıgında en az 4 5 gün bebek gibi oluyor diyorum işe yaradı çünkü hafif ödem şişlik gerginlik oluyor daha sonra eski haline dönüyor tamamen çin işkencisi başkada bişi degil

Bende cilt doktoruna gittim ve bana sivilce izlerim cukurluklar ve cildimdeki lekeler için derma roller uygulayacağını söyledi ve seans başı 150 tl istedi oda indirimlki fiyattı araştırdım gitti gidiyordan aldım 1mm lik derma rollerı 3 seans kendim evde uyguladım sanki sonuç alacağım gibi ilerde çünkü şimdiden ince kırışıklıklarımın azaldığını ve lekelerimin birazda olsa silindiğini fark ettim

cnm ya bu işlem için narkoz alınması ağır olmaz mı anestezik kremler de uyuşturmaya yetmez miydi acaba? sean ücreti ne kadrdı?

yüzünüze iğneleri batırıyosunuz ve kızarıklık yara olması sizi korkutmuyor sadece iğne batırmakla iyileşeceğini sanmıyorum akıl alır gibi değil doğrusu. kendinize eziyet ediyorsunuz.

eziyet konusuna katılıyorum gerçekten çin işkencesi.arkadaşlar ömer çoşkun yanık izi bile hodan kapsül sayesinde yavaş yavaş kaybolur diyordu hem içiliyor hemde yüze sürülüyormuş ben dermarollerdan hiç bir sonuç alamadım çukurlar için denemedigim kalmadı son umudum bu hodan kapsül kullanan varmı işe yarıyorsa alcam yorum bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…