derdimi buraya yazmaktan başka bir şey yapamıyorum

Bir de çok kafaya takıyorsun en çok kimi konuşuyorsan dengeni o bozmuştur ve senin dengeni kimler bozduğu ortada. Maddi durumunuz kötü değilse beraber çift terapisine gidin çok fayda görürsün bu söylediklerimi eşine doktor söyleyip bazı şeyleri değiştirmeye çalışabilir

Hakli olduğum ve gereksiz bulduğum her cümlesinde cevabını verdim yerinizde olsam verirdim.Kendinize edeceğinize size edene yapsanız daha iyi olmaz mı?Adin belki saygısız deli olur ama icinde rahat olur

Yani burada sıkıntı kv değil eş. Kv öyle bi kadındır kabullenir araya mesafe koyarsınız yapicak bir şey yok.
Ama objektif olamayan bir eşe yapicak bir şey yok malesef.

beterin beteri var merak etmeyin, sinsi arkanızdan iş çevirip yüzünüze gülen her hatasında sizi suçlayan bir kayınvalideniz de olabilirdi benim gibi. keşke benimki de daha başından rengini belli etseydi de ben bu kadar hayal kırıklığı üzüntü yaşamasaydım.

Eşim insan olarak gerçekten çok iyidir
Eşin iyi bir insan değil kusura bakma. Kovit anneannesinin yanından gelip hiçbir önlem almadan size yaklaşan ve sen endişeni dile getirince de ölümden mi korkuyorsun diyecek kadar da pişkin. Hatta sen ölürsen çocuklara annem bakar ortada kalmaz diyen bir bencil.

bence kv biraz obsesif biri.. o kadar soru sorup en ufak ayrıntılara takılmasının da nedeni bu gibi geldi bana.. fakat ne olursa olsun eşinizin annesi atsan atılmaz satsan satılmaz.. bunun yanında sizde de biraz takıntı olmuş bu durum.. görmezden gelmeye çalışın ruh sağlığınız için daha iyiolur. hiçbir evlilik te mükemmel değildir ayrıca her evlilikte sorun olur sırf bu yüzden boşanmayı düşünmek pek sağlıklı gelmedi bana

Allahım sanki bunları ben yazdım o derece benzer..sizinki yine köydeymiş bizimki yan sokakta

Kadının hastalıklı olduğu belli küçük bir çocuk gibi sürekli soruyormuş onu anladım .zaten evin her şeyin ayrı neden bu kadar kinlik gerçekten.Annesi tabi konuşacak görüşecek.Bence sizde de sorun var sizi dövmemiş sövmemiş ne anlamı var bu kadar büyütmenin.Siz en çok eşinizden soğumuşsunuz bence onun için bi bahane gibi geldi .Sizin aileniz yok mu eşinizde sizin aileniz hakkında düşünse böyle ne olur .Kusura bakmayın ama anlayışsız geldiniz bana . Maalesef eşinizin adına üzüldüm

hiç bir evlat annesini anormal görmez. sen eşinin hayatında 3 yıldır varsan annesi taaa çocukluğundan beri var. senin ilişkine karışmıyorsa yani iki soru sormakla delirmenin çokda anlamı yok. yani mümkün mertebe uzak dur yeter. çocuk olunca zaten hepten sana soru sormaz olur. biraz rahatsız edici bir durum ama bence sen eşinle bu durumun aranızı bozmasına izin verme.

gerekirse konuş kayınvalidenle yani beni çok boğuyorsun diye.

yav he he diyip geçiceksin birde o var yani. sorsun dursun. mümkün mertebe görüşmeyin görüştüğünüzde de yan yana olmamaya çalışın. birazda he he diycen yani.

bence takıntılı bir kadın allahtan çenesine vurmuş. ilişkinize karışmıyorsa çokda kafaya takmayın.

Benim anlamadığım, siz bu evlilikte mutlu değilsiniz, bunu her konumuzda soyluyosunuz, pişmansiniz. Anneniz tek yaşayan bir kadın, sizi çok seviyor, siz evlendiginizde çok ağlamış, size sahip çıkıp arkanızda da durur. Neden imkanınız olduğu halde bı gram düzelme olmayan evliliğinizi sürdürmeye calisiyosunuz? Bakın siz iyi kötü idare ediyoruz, boşanmak istemiyorum falan deseniz böyle bişey soylemiycem. Ama her konunuzda çok pişmanım, annemi bunun için mi bırakıp gittim falan diyosunuz. Madem öyle çekmeyin, zararın neresinden donseniz kardır, gidin anneciğinizin yanına o da mutlu olsun, çocuğunuz da İzmir gibi güzel bı şehirde büyür fena mi

Görüşsün ben görüşmesinden rahatsız olmam düşünmem bile görüşmesin konuşmasın bunlar benim aklımdan bile geçmedi. Tanıdığım günden itibaren konuştuğumuz ya da olan biten şeyleri her görüşümde veya konuşmamda tekrar anlatıyor. Aynı soruları ve bildiği şeyleri sürekli soruyor. Evin içindeki en ufak şeylere kadar soruyor eşime de bana da artık soruları başımı döndürüyor. Akli dengesi bozuk benimkini de bozacak daha bir sürü beni rahatsız eden konuşması var bizimle yaşamak istediğini her fırsatta dile getiriyor eşi çocukları var bizimle yaşaması için sebep yok. Bence o bize takıntılı eşimi sabahtan aramaya başlar gün içinde defalarca boş boş arar benim de başıma gelmeden önce ben de derdim eşinin, sevdiği adamın annesi onu doğurmuş büyütmüş başının üstünde taşır insan derdim

Dediğiniz her şey iyi güzel çok sağolun ama iki soru değil iki yüz soru diyelim bi kaç saate kadar dayanabiliyorum ama sonrasında beynim dayanmıyor boğuluyorum gerçekten başımın döndüğünü hissediyorum yaşamayan bilemez ben de ilk kez böyle bi insan görüyorum

Ama dediğiniz gibi hasta sonuçta Allah vermesin ama kadın felç olsa bakmak zorunda olsan ne yapacaksın tabi zorunda değilsin ama örnek vermek istedim .Bizim başımızı da gelebilir sonuçta o da böyle olsun istemez değil mi

Ne konuştuğunu bilen, karşıdakini rahatsız etmemeye dikkat eden, yani herkes gibi normal davranan biri olsa iş beni yormaz, bana ihtiyacı olan birine elimden geleni yaparım. Ama beni iyilikten insanlıktan soğutuyor bir sürü şey yaşadım da buralara sığmaz

Allah yardımcınız olsun canım kayınvalidenize de sağlık versin

Ama eşin senin gibi şikayetçi değilmiş ki.Ona normal geliyor demişsin.Babandan sen zaten şikayetçiymişsin.

aklıma bir şey geldi eşimle nişanlıyken arada birkaç kere köye gitmiştik annemle birlikte gittik bir kere de orda komşunun annesi vardı hasta nine anneme diyor ki senin kız hep buralarda hep geliyor buraya diye annemde ne zaman geldin diye sorguya çekti beni 2 dk sonra da nine diyor ki bana sen kimsin kimin kızısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…