Derdime çare yok teselli edin nolur ;(

aile önemli yaa evlenirsin kavuşursun ama sonra aile sorunsalı devam eder herşeyinize karışırlar gerçekten eş kadar ailesi de çok önemli Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.

Şu anlattıklarına bakınca üzülmemen gerekiyor. Ailesi senin annene hakaret etmiş, seni istememiş. Resmen kle gibi görmüş o hiç bişey yapmamış ve sen hala aşk acısı çekiyorum diyorsun. Şükretmen gerekirken, yaşayan ölü gibiyim diyorsun. Ondan...

Yok cnm tam olarak öyle değil benim hikayem aslında çok uzun ben herşeyi yazamadım okumaktan sıkılan olur falan diye yazdıklarımdan bunu çıkarmış olabilirsin belki ben hiçbizaman ailemi ezdirmedim annem eski nişanlımı çok sever hala daha öyle çünkü onun bi saygısızlığı olmadı aileme ne yaptıysa bana yaptı o evet aşk acısı çekiyorum ve bu kötü bişey değil ben ona gitmiyorum unutmaya çalışıyorum benim aşk anlayışım laylaylom daldan dala değil sevdiğim zaman bağlnıyorum öyle hemen bana yanlış yaptı unuttum gitti demek doğru olmazdı zaten demekki bende katilimi seviyorum :) hee bu demek değilki ölene kadar sevicem asla unutmıycam gene söylüyorum bida asla onu hayatıma almıycam affetmiycem ve zamanla unutucam inş

:) anladım işte oda öyle bi mahluk tamda tarif ettiğin gibi çok seviyo çok aşık ama hiçbişeyi beceremedi şimdi her akşam bi köşede adımı anarak ağlayarak içiyo haberi geliyo

İçkiye parası varsa eşyalar niye spotcudan alındı, işi gücü birikmişi yok mu sende hala arabesk arabesk yok ceyizim yok kalbim diyorsun isteyen adam gelir alır kardeşim seviyomuş aşkmış ölüyomuş,pehhh gebersin

Sen hayatın boyunca hep doğru kişiyi mi sevdin? Ben mi anormalim buda benim yanlışım yapıcak bişey yok bunların olucağını bilseydim hiçbişey böyle olmazdı emin ol

Sen hayatın boyunca hep doğru kişiyi mi sevdin? Ben mi anormalim buda benim yanlışım yapıcak bişey yok bunların olucağını bilseydim hiçbişey böyle olmazdı emin ol

Bir kere yanlış kişi oldu 15 yaşındaydım, sonrası eşim, ha bende yarın eşinden ayrılabilirim 3 gün ağlar susarım hele ki benim için çabalamamışsa, eşyaları da gayet kullanırım atacam mı dünya para

Ayrıca ben buray kadar olanlardan değil sonraki tavrından bahsediyorum,odada ceyiz bak bak ağla, ne gerek var,biri mi öldü nedir bu yas yani, koy bir hurca kaldır bir kenara, dünyada aşık mezarı yok

Ayrıca ben buray kadar olanlardan değil sonraki tavrından bahsediyorum,odada ceyiz bak bak ağla, ne gerek var,biri mi öldü nedir bu yas yani, koy bir hurca kaldır bir kenara, dünyada aşık mezarı yok
O işler öyle senin dediğin gibi olmuyo işte biraz empati kurmayı dene bari ama sende haklısın hiç aşık olmamışsın eşini bile kaybetmekten korkmuyosun bence kndini sorgula biraz beni değil nice aşık mezarlarıda var canım bi çoğu şair hatta

Sen biliyorsun bi aşkı evet, ben 30a kadar maydanoz gibi yaşadım,ben babamı toprağa verdim cankuş kimseyi kaybetmekten korkmuyorum, kalman için cabalamayan gitmeni bekliyordur bunu unutma

Sen biliyorsun bi aşkı evet, ben 30a kadar maydanoz gibi yaşadım,ben babamı toprağa verdim cankuş kimseyi kaybetmekten korkmuyorum, kalman için cabalamayan gitmeni bekliyordur bunu unutma
Mekanı cennet olsun başın saolsun ama dünyanın binbir türlü hali var bence öyle düşünme hayat devam ediyo hayatındakilere değer vermelisin bence kalmam için oda çok çabaladı bişe yapmadı diyemem ama olmayınca olmuyo kısmet değilmiş

Değer vermediğimi nerden çıkardın

Canim benim ya kotu bir durum o ceyizleri bir sure ortadan kaldir ona deger birsey olmasin hatirlatacak ve kendinde deisiklikler yap ornk. Sac giyim falan kisacasi kafani dagit duygusal sarkilat dinleme tam tersi dinle hatta kalk ooyna bende bu durumlari yasadim ve boyle yaptim inan bana boyke yapinca biraz beyin dinleniyor o erkek arkadasinda senden vazgecemiyorsa soyle ona hersey duzelene kadar gorusmeyelim de duzelmiyorsa bana izin ver unutayim bu kabusu de... Her zaman kendine sunu de ... Ben guclu bir kizim benden ve ailemden baska kimse degerli olamaz... İzin verme seni uzmesine ve uzmelerine kendilerini ne sqniyorlar sen bitanesin senden bir tane daha yok birak onlar pisman olsun sen bu kadar fedakarliktan sonra bunlari yapmialar Allah buyuk canim Allah ne derse o olur sen Allah a siğin

kurtulmuşsun işte aileni istemeyen insanlar emin ol sen evlenseydin evine bile sokmayacaktı aileni ve seni ezeceklerdi sen ne kadar seviyorum desende bu tür davranışlarını gördükçe keşke evlenmeseydim dicektin ve sevgi bitcekti kusura bakma henüz olaylar taze içinin acıması unutamaman normal ama ileriyide düşünmen lazım heleki aileni sana şimdiden layık gördükleri şeyler bile sinir bozucu boşver zaten eğer mantıklı düşünen seven bi nişanlın olsaydı senin kaçmaya değer verdiğin kadar oda sana değer verir ailesine bunları yaptırtmazdı

İşte malesef evlenirken tek eşimizle görşmüş olmuyorz aileler de hep yaşadıklarımızn içinde ve gerçekten anlaşmaları çok önemli.şuan için birbirimizi öok sewıouz.desenizde zaman ilerledikçe mutlaka aile problemi.çözülmediği sürece sorun olacaktır. Hakkonızds hayırlısı...

Anneler niye alışveriş için kavga yapıyo ki? Herşeye biye karışılıyo? Boşver hayırlısı olmuş
Aslında annem hep olayların dışında kaldı hiç karışmadı ama kayınvalide karışınca sürekli bide üstüne ben evi tutmak istedikleri yere tepki gösterince annemi arayıp çemkirmiş annemde en sonunda patlamış normalde karışmaz annem ama dediğin gibi herşeyin hayırlısı hayat devam ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…