-
- Konu Sahibi Maviperi90
Neden?
Şu anlattıklarına bakınca üzülmemen gerekiyor. Ailesi senin annene hakaret etmiş, seni istememiş. Resmen kle gibi görmüş o hiç bişey yapmamış ve sen hala aşk acısı çekiyorum diyorsun. Şükretmen gerekirken, yaşayan ölü gibiyim diyorsun. Ondan...
Yok cnm tam olarak öyle değil benim hikayem aslında çok uzun ben herşeyi yazamadım okumaktan sıkılan olur falan diye yazdıklarımdan bunu çıkarmış olabilirsin belki ben hiçbizaman ailemi ezdirmedim annem eski nişanlımı çok sever hala daha öyle çünkü onun bi saygısızlığı olmadı aileme ne yaptıysa bana yaptı o evet aşk acısı çekiyorum ve bu kötü bişey değil ben ona gitmiyorum unutmaya çalışıyorum benim aşk anlayışım laylaylom daldan dala değil sevdiğim zaman bağlnıyorum öyle hemen bana yanlış yaptı unuttum gitti demek doğru olmazdı zaten demekki bende katilimi seviyorum :) hee bu demek değilki ölene kadar sevicem asla unutmıycam gene söylüyorum bida asla onu hayatıma almıycam affetmiycem ve zamanla unutucam inşŞu anlattıklarına bakınca üzülmemen gerekiyor. Ailesi senin annene hakaret etmiş, seni istememiş. Resmen kle gibi görmüş o hiç bişey yapmamış ve sen hala aşk acısı çekiyorum diyorsun. Şükretmen gerekirken, yaşayan ölü gibiyim diyorsun. Ondan...
:) anladım işte oda öyle bi mahluk tamda tarif ettiğin gibi çok seviyo çok aşık ama hiçbişeyi beceremedi şimdi her akşam bi köşede adımı anarak ağlayarak içiyo haberi geliyo
Sen hayatın boyunca hep doğru kişiyi mi sevdin? Ben mi anormalim buda benim yanlışım yapıcak bişey yok bunların olucağını bilseydim hiçbişey böyle olmazdı emin olİçkiye parası varsa eşyalar niye spotcudan alındı, işi gücü birikmişi yok mu sende hala arabesk arabesk yok ceyizim yok kalbim diyorsun isteyen adam gelir alır kardeşim seviyomuş aşkmış ölüyomuş,pehhh gebersin
Sen hayatın boyunca hep doğru kişiyi mi sevdin? Ben mi anormalim buda benim yanlışım yapıcak bişey yok bunların olucağını bilseydim hiçbişey böyle olmazdı emin ol
Sen hayatın boyunca hep doğru kişiyi mi sevdin? Ben mi anormalim buda benim yanlışım yapıcak bişey yok bunların olucağını bilseydim hiçbişey böyle olmazdı emin ol
O işler öyle senin dediğin gibi olmuyo işte biraz empati kurmayı dene bari ama sende haklısın hiç aşık olmamışsın eşini bile kaybetmekten korkmuyosun bence kndini sorgula biraz beni değil nice aşık mezarlarıda var canım bi çoğu şair hattaAyrıca ben buray kadar olanlardan değil sonraki tavrından bahsediyorum,odada ceyiz bak bak ağla, ne gerek var,biri mi öldü nedir bu yas yani, koy bir hurca kaldır bir kenara, dünyada aşık mezarı yok
O işler öyle senin dediğin gibi olmuyo işte biraz empati kurmayı dene bari ama sende haklısın hiç aşık olmamışsın eşini bile kaybetmekten korkmuyosun bence kndini sorgula biraz beni değil nice aşık mezarlarıda var canım bi çoğu şair hatta
Mekanı cennet olsun başın saolsun ama dünyanın binbir türlü hali var bence öyle düşünme hayat devam ediyo hayatındakilere değer vermelisin benceSen biliyorsun bi aşkı evet, ben 30a kadar maydanoz gibi yaşadım,ben babamı toprağa verdim cankuş kimseyi kaybetmekten korkmuyorum, kalman için cabalamayan gitmeni bekliyordur bunu unutma
Mekanı cennet olsun başın saolsun ama dünyanın binbir türlü hali var bence öyle düşünme hayat devam ediyo hayatındakilere değer vermelisin bencekalmam için oda çok çabaladı bişe yapmadı diyemem ama olmayınca olmuyo kısmet değilmiş
Pişman olduğum Zaman'lar oluyor ama kocamı çok seviyorum ben onunla Mutlu olsam bile ailem Mutlu olamıyor iştePişman mısın ikna ettiğine peki
Aslında annem hep olayların dışında kaldı hiç karışmadı ama kayınvalide karışınca sürekli bide üstüne ben evi tutmak istedikleri yere tepki gösterince annemi arayıp çemkirmiş annemde en sonunda patlamış normalde karışmaz annem ama dediğin gibi herşeyin hayırlısı hayat devam ediyoAnneler niye alışveriş için kavga yapıyo ki? Herşeye biye karışılıyo? Boşver hayırlısı olmuş