Derdime çare yok teselli edin nolur ;(

Ayyy Kıyamam sana ben canım yaaa 3 buçuk ayı atlatmissin bunlar en zor zamanların da ama o günler geçmiş ya bugünler haydi haydi geçer bide bişey dicem yanlış anlama da zaten bu durumda evlenmiş olsaydınız ( bence ) daha çok pişman olurdun geri dönüşü de yok sonuçta ayrıca seni çok iyi anlıyorum benim de 2 yıldır sevgilim var benimle evlenmek istiyor bende istiyorum ama korkuyorum kolay bi yol değil bide çok borcu var ödediği hariç 30.000 kredisi var o kadar borç icinde evlenelim diyo krediyi de ailesine çekti bende o kadar borç icinde nasıl evlencez kenarda 1 kuruş para yok düğün ev eşya hepsi para dedim sende bişeyler den fedakarlık edersin dedi bende ailene gelince varda bana gelince niye böyle dedim diye adım paragöze çıktı . Şuan da ne mi oldu dersin hiç girmiyoruz bu konuya ama ben ayrilamadim sevgim önüne geçti ama durumlar da böyleyken evlenmem de senin kadar iradeli değilim şükür et haline :)

- Olmuyorsa olmuyordur, vardır Allah'ın bir bildiği. İsyan etme sakın, sonra anlarsın senin için yapılan iyiliği! Hz. Muhammed
Bu hadis-I serifi biraz önce mesajlarda görmüştüm. Tam sana uygun sanirim.

Bende bukadar iradeli değildim de bıktırdılar artıl illallah ettim sorunlar çok olunca baş edemedim aşk acısı çekerim daha iyi dedim gerçekten de öyle yaşadığım şeylerin yanında şuan çektiğim aşk acısı hiçbişey değil ama sen karamsar düşünme daha yolun başı bile değil belki seninki adam gibi adamdır engelleri kaldrır biraz sabret bakalım

Bakalim inşallah :) Sende üzülme artık ama dedim ya en zor günlerin geçmiş bu arada çalışıyor musun okuyor musun neler yapıyosun

Bakalim inşallah :) Sende üzülme artık ama dedim ya en zor günlerin geçmiş bu arada çalışıyor musun okuyor musun neler yapıyosun
Eh işte zorla geçiyo daha tam olarak geçmiş sayılmaz ama baya yol katettim diye düşünüyorum :) çalışıyorum özel sektörde bide çalışmasam iyice kötü olurum

Eh işte zorla geçiyo daha tam olarak geçmiş sayılmaz ama baya yol katettim diye düşünüyorum :) çalışıyorum özel sektörde bide çalışmasam iyice kötü olurum
Katetmissin tabiki de :) işyerin eğlenceli ise bide kalabalık bi ortamsa daha kolay geçer zaman

Ben de buna benzer şeyler yaşadım zorla ikna ettim evlendik çocuğumuz da var inan bana burnumdan getiriyorlar. Ailen istemeyince ister istemez sıkıntılar yaşanıyor ve hiç bitmiyor

Cnm insanları dinle üilenide daha fazla üzme azıcık değer verseler okadar ezmezlerdi seni. İstemiyorum diyen ailenin oğlundanda hayır gelmeez. Sil önüne baak

Allah içine huzur ve mutluluk versin, yolunu bahtını açık etsin. Hayırlı kaderler versin. Şükret ya kaçarak evlensen ve küs olduğun abinin evine bir çocuk kuçağında dönsen daha mı iyiydi. Her gün burada okuyoruz boşanmak zorunda kalan, bebeğiyle baba evine dönen arkadaşlarımızı. Yeter üzme kendini ve güzel günler gelecek onları düşün mutlu ol.

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…