- 18 Kasım 2015
- 91
- 43
- 34
-
- Konu Sahibi Maviperi90
Yaaa senin şu zamansız hallerin yaa yok kız şuan çıktım bedduaları kör kurşun misali savuruyorum erkek milletinin köküne kibrit suyu :)))mavi peri artik kendine gel..cik su bunalimdan icimi bayilttin.
Ayyy Kıyamam sana ben canım yaaaHerşeyi en başından anlatırsam daha sağlıklı olur. Ben 2014 ocak ayında arkadaşım aracılığıyla biriyle tanıştım başta istemedim 3 yıl kadar yalnız olunca hemen birini hayatına almak kolay olmuyor ama gene arkadaşımın ısrarıyla görüştüm konuştum şubat ayının başında ilişkimiz başladı başta bişey hissetmiyodum ama sorun bende olduğunu biliyodum onada söyledim kendisi ona bırakmamı ve mutlu olcağımızı söyledi bende inandım ve bi şekilde bi süre sonra aşık oldum oda aynı şekilde çok hızlı bi kararla bianda evlenmek istediğini söyledi benimle ailesiyle tanıştırdı ilk başta ailesi beni çok sevdi ailelerimiz tanıştı mayıs ayında nişanlandık onlar hemen düğün istedi ama benim babam olmadığı için aileme karşı maddi sorumluluklarım vardı abim üni okuyodu ve eve bakmam gerekiyodu bu yıl haziran ayında abimin okulu bitecekti zor bela ikna ettim nisan ayı için karar verildi ama biz nisan ayına gelemeden aynı yaz kavga ettik ve bianlık sinirle nişan attık 1 hafta geçmeden pişman olduk barıştık ama aileler arasındaki soğukluk bizimki kadar çabuk geçmedi abim kesinlikle istemedi ve ben abimi karşıma aldım abim beni sildi şuan çok pişmanım;( onun ailesi ailemi istemedi bitek beni istediler derken bigün annem ve kayınvalide düğün alışverişi için telefonda kavga ettiler bu olay üstüne ben annemi savundum tabiki herşeyin en ucuzuna kaçıldı eşyalar spotçudan bir milyoncu tarzı yerlerden alındı herşeye tamam dedim yeterki kavuşalım dedim en son düğünde takılcak takıları kayınvalide gidip kendi zevkine göre seçmiş almış bana emrivaki yapıldı derken ev tutulcak uzak biyerde tutmak istediler bni ailemden uzklaştırmaya çalıştılar ben istmeyince anneci oldum onları sevmiyo oldum paragöz oldum anneme telefonda hakaret üstüne hakaret gelini ben alıyorum bnim dediğim olcak tarzı konuşmalar yaptı kendimi mal gibi hissettim genede sesimi çıkarmadım konuşmadım aramadım sormadım ben annemden özür dilenmesini beklerken 1 hafta sonra nişanlımın babası beni kesinlikle istemediğini söyleyerek bohçaları getirdi ve bohçaları nişanlım getirdi aramız gayet iyiydi nasıl düzeltiriz diye konuşurken böyle yaptı ogün nişanlım bana söz verdi nolursa olsun ben senden vazgeçmem herşeyi düzelticem dedi düğünüme 1 ay kala nişan atıldı kayınpeder tarafından ve biz nişanlımla devam ettik gizlice kimsenin haberi olmadan olayların soğumasını bekledik ama yok istediğimiz gibi olmadı bu yaşananlar bizi yıprattı daha çok sürekli ayrıldık barıştık ailemi sildim kaçıcaz dedi onada tamam dedim onuda yapamadı ailece bana her türlü zararı verdiler ve onu hala çok seviyorum bu yüzden kendmden nefret ediyorum 3 buçuk aydır ayrıyız artık ağlamıyorum gözümde yaş kalmadı ama ölü gibi bi hayat yaşıyorum gelse sarılsa istiyorum ama sonu yok kavuşamıyoruz da ama adını her duyduğumda kalbim sızlıyo kimseye belli edemiyorum bişey söyleyemiyorum çünkü herkes unutmm gerektiğini söyledi ve artık onun adını duymak istemiyolar benden hep içime atıyorum odamda beraber seçtiğimiz çeyizleri gördükçe kötü oluyorum çoğu zaman geceleri rüyamda görüp gizli gizli ağlıyorum dua edin bişey yapın bana çok çaresizim ;(
Allaaaah geldim ben artık bağımlı oldum zaten çok saol :)))zamana ihtiyacın var canım zaman geçtikçe canını acıtan her kişiliği tek tek hayatında silecek ve unutacaksın bir anda tabiki olmaz
sen gel kk ya takılkafan dağılır biz sana unuttururuz o sümsüğü
Bak gülmel için ben bile sana sebep oldum ne mutlu bana :)) inşallah hepimiz için Allah daha büyük dert vermesin:)Allah seni ya beni güldürdün Allahta seni güldürsün :) İnsallah bundan sonrası bizim için çok güzel olur.
aferin aynen devamm yuru kim tutar:)Yaaa senin şu zamansız hallerin yaa yok kız şuan çıktım bedduaları kör kurşun misali savuruyorum erkek milletinin köküne kibrit suyu :)))
Bende bukadar iradeli değildim de bıktırdılar artıl illallah ettim sorunlar çok olunca baş edemedim aşk acısı çekerim daha iyi dedim gerçekten de öyle yaşadığım şeylerin yanında şuan çektiğim aşk acısı hiçbişey değil ama sen karamsar düşünme daha yolun başı bile değil belki seninki adam gibi adamdır engelleri kaldrır biraz sabret bakalımAyyy Kıyamam sana ben canım yaaa3 buçuk ayı atlatmissin bunlar en zor zamanların da ama o günler geçmiş ya bugünler haydi haydi geçer bide bişey dicem yanlış anlama da zaten bu durumda evlenmiş olsaydınız ( bence ) daha çok pişman olurdun geri dönüşü de yok sonuçta ayrıca seni çok iyi anlıyorum benim de 2 yıldır sevgilim var benimle evlenmek istiyor bende istiyorum ama korkuyorum kolay bi yol değil bide çok borcu var ödediği hariç 30.000 kredisi var o kadar borç icinde evlenelim diyo krediyi de ailesine çekti bende o kadar borç icinde nasıl evlencez kenarda 1 kuruş para yok düğün ev eşya hepsi para dedim sende bişeyler den fedakarlık edersin dedi bende ailene gelince varda bana gelince niye böyle dedim diye adım paragöze çıktı . Şuan da ne mi oldu dersin hiç girmiyoruz bu konuya ama ben ayrilamadim sevgim önüne geçti ama durumlar da böyleyken evlenmem de senin kadar iradeli değilim şükür et haline :)
Alah alah alah:))))))aferin aynen devamm yuru kim tutar:)
Cuk diye uydu teşekkür ederim :)- Olmuyorsa olmuyordur, vardır Allah'ın bir bildiği. İsyan etme sakın, sonra anlarsın senin için yapılan iyiliği! Hz. Muhammed
Bu hadis-I serifi biraz önce mesajlarda görmüştüm. Tam sana uygun sanirim.
Bakalim inşallah :) Sende üzülme artık ama dedim ya en zor günlerin geçmiş bu arada çalışıyor musun okuyor musun neler yapıyosunBende bukadar iradeli değildim de bıktırdılar artıl illallah ettim sorunlar çok olunca baş edemedim aşk acısı çekerim daha iyi dedim gerçekten de öyle yaşadığım şeylerin yanında şuan çektiğim aşk acısı hiçbişey değil ama sen karamsar düşünme daha yolun başı bile değil belki seninki adam gibi adamdır engelleri kaldrır biraz sabret bakalım
Eh işte zorla geçiyo daha tam olarak geçmiş sayılmaz ama baya yol katettim diye düşünüyorum :) çalışıyorum özel sektörde bide çalışmasam iyice kötü olurumBakalim inşallah :) Sende üzülme artık ama dedim ya en zor günlerin geçmiş bu arada çalışıyor musun okuyor musun neler yapıyosun
Katetmissin tabiki de :) işyerin eğlenceli ise bide kalabalık bi ortamsa daha kolay geçer zamanEh işte zorla geçiyo daha tam olarak geçmiş sayılmaz ama baya yol katettim diye düşünüyorum :) çalışıyorum özel sektörde bide çalışmasam iyice kötü olurum
Evet kalabalık sağ olsun yakında bi arkadaşım var beraber birbiimize destek oluyoruz bu konuda :)Katetmissin tabiki de :) işyerin eğlenceli ise bide kalabalık bi ortamsa daha kolay geçer zaman
Ben de buna benzer şeyler yaşadım zorla ikna ettim evlendik çocuğumuz da var inan bana burnumdan getiriyorlar. Ailen istemeyince ister istemez sıkıntılar yaşanıyor ve hiç bitmiyorHerşeyi en başından anlatırsam daha sağlıklı olur. Ben 2014 ocak ayında arkadaşım aracılığıyla biriyle tanıştım başta istemedim 3 yıl kadar yalnız olunca hemen birini hayatına almak kolay olmuyor ama gene arkadaşımın ısrarıyla görüştüm konuştum şubat ayının başında ilişkimiz başladı başta bişey hissetmiyodum ama sorun bende olduğunu biliyodum onada söyledim kendisi ona bırakmamı ve mutlu olcağımızı söyledi bende inandım ve bi şekilde bi süre sonra aşık oldum oda aynı şekilde çok hızlı bi kararla bianda evlenmek istediğini söyledi benimle ailesiyle tanıştırdı ilk başta ailesi beni çok sevdi ailelerimiz tanıştı mayıs ayında nişanlandık onlar hemen düğün istedi ama benim babam olmadığı için aileme karşı maddi sorumluluklarım vardı abim üni okuyodu ve eve bakmam gerekiyodu bu yıl haziran ayında abimin okulu bitecekti zor bela ikna ettim nisan ayı için karar verildi ama biz nisan ayına gelemeden aynı yaz kavga ettik ve bianlık sinirle nişan attık 1 hafta geçmeden pişman olduk barıştık ama aileler arasındaki soğukluk bizimki kadar çabuk geçmedi abim kesinlikle istemedi ve ben abimi karşıma aldım abim beni sildi şuan çok pişmanım;( onun ailesi ailemi istemedi bitek beni istediler derken bigün annem ve kayınvalide düğün alışverişi için telefonda kavga ettiler bu olay üstüne ben annemi savundum tabiki herşeyin en ucuzuna kaçıldı eşyalar spotçudan bir milyoncu tarzı yerlerden alındı herşeye tamam dedim yeterki kavuşalım dedim en son düğünde takılcak takıları kayınvalide gidip kendi zevkine göre seçmiş almış bana emrivaki yapıldı derken ev tutulcak uzak biyerde tutmak istediler bni ailemden uzklaştırmaya çalıştılar ben istmeyince anneci oldum onları sevmiyo oldum paragöz oldum anneme telefonda hakaret üstüne hakaret gelini ben alıyorum bnim dediğim olcak tarzı konuşmalar yaptı kendimi mal gibi hissettim genede sesimi çıkarmadım konuşmadım aramadım sormadım ben annemden özür dilenmesini beklerken 1 hafta sonra nişanlımın babası beni kesinlikle istemediğini söyleyerek bohçaları getirdi ve bohçaları nişanlım getirdi aramız gayet iyiydi nasıl düzeltiriz diye konuşurken böyle yaptı ogün nişanlım bana söz verdi nolursa olsun ben senden vazgeçmem herşeyi düzelticem dedi düğünüme 1 ay kala nişan atıldı kayınpeder tarafından ve biz nişanlımla devam ettik gizlice kimsenin haberi olmadan olayların soğumasını bekledik ama yok istediğimiz gibi olmadı bu yaşananlar bizi yıprattı daha çok sürekli ayrıldık barıştık ailemi sildim kaçıcaz dedi onada tamam dedim onuda yapamadı ailece bana her türlü zararı verdiler ve onu hala çok seviyorum bu yüzden kendmden nefret ediyorum 3 buçuk aydır ayrıyız artık ağlamıyorum gözümde yaş kalmadı ama ölü gibi bi hayat yaşıyorum gelse sarılsa istiyorum ama sonu yok kavuşamıyoruz da ama adını her duyduğumda kalbim sızlıyo kimseye belli edemiyorum bişey söyleyemiyorum çünkü herkes unutmm gerektiğini söyledi ve artık onun adını duymak istemiyolar benden hep içime atıyorum odamda beraber seçtiğimiz çeyizleri gördükçe kötü oluyorum çoğu zaman geceleri rüyamda görüp gizli gizli ağlıyorum dua edin bişey yapın bana çok çaresizim ;(
Pişman mısın ikna ettiğine pekiBen de buna benzer şeyler yaşadım zorla ikna ettim evlendik çocuğumuz da var inan bana burnumdan getiriyorlar. Ailen istemeyince ister istemez sıkıntılar yaşanıyor ve hiç bitmiyor
Allah içine huzur ve mutluluk versin, yolunu bahtını açık etsin. Hayırlı kaderler versin. Şükret ya kaçarak evlensen ve küs olduğun abinin evine bir çocuk kuçağında dönsen daha mı iyiydi. Her gün burada okuyoruz boşanmak zorunda kalan, bebeğiyle baba evine dönen arkadaşlarımızı. Yeter üzme kendini ve güzel günler gelecek onları düşün mutlu ol.Herşeyi en başından anlatırsam daha sağlıklı olur. Ben 2014 ocak ayında arkadaşım aracılığıyla biriyle tanıştım başta istemedim 3 yıl kadar yalnız olunca hemen birini hayatına almak kolay olmuyor ama gene arkadaşımın ısrarıyla görüştüm konuştum şubat ayının başında ilişkimiz başladı başta bişey hissetmiyodum ama sorun bende olduğunu biliyodum onada söyledim kendisi ona bırakmamı ve mutlu olcağımızı söyledi bende inandım ve bi şekilde bi süre sonra aşık oldum oda aynı şekilde çok hızlı bi kararla bianda evlenmek istediğini söyledi benimle ailesiyle tanıştırdı ilk başta ailesi beni çok sevdi ailelerimiz tanıştı mayıs ayında nişanlandık onlar hemen düğün istedi ama benim babam olmadığı için aileme karşı maddi sorumluluklarım vardı abim üni okuyodu ve eve bakmam gerekiyodu bu yıl haziran ayında abimin okulu bitecekti zor bela ikna ettim nisan ayı için karar verildi ama biz nisan ayına gelemeden aynı yaz kavga ettik ve bianlık sinirle nişan attık 1 hafta geçmeden pişman olduk barıştık ama aileler arasındaki soğukluk bizimki kadar çabuk geçmedi abim kesinlikle istemedi ve ben abimi karşıma aldım abim beni sildi şuan çok pişmanım;( onun ailesi ailemi istemedi bitek beni istediler derken bigün annem ve kayınvalide düğün alışverişi için telefonda kavga ettiler bu olay üstüne ben annemi savundum tabiki herşeyin en ucuzuna kaçıldı eşyalar spotçudan bir milyoncu tarzı yerlerden alındı herşeye tamam dedim yeterki kavuşalım dedim en son düğünde takılcak takıları kayınvalide gidip kendi zevkine göre seçmiş almış bana emrivaki yapıldı derken ev tutulcak uzak biyerde tutmak istediler bni ailemden uzklaştırmaya çalıştılar ben istmeyince anneci oldum onları sevmiyo oldum paragöz oldum anneme telefonda hakaret üstüne hakaret gelini ben alıyorum bnim dediğim olcak tarzı konuşmalar yaptı kendimi mal gibi hissettim genede sesimi çıkarmadım konuşmadım aramadım sormadım ben annemden özür dilenmesini beklerken 1 hafta sonra nişanlımın babası beni kesinlikle istemediğini söyleyerek bohçaları getirdi ve bohçaları nişanlım getirdi aramız gayet iyiydi nasıl düzeltiriz diye konuşurken böyle yaptı ogün nişanlım bana söz verdi nolursa olsun ben senden vazgeçmem herşeyi düzelticem dedi düğünüme 1 ay kala nişan atıldı kayınpeder tarafından ve biz nişanlımla devam ettik gizlice kimsenin haberi olmadan olayların soğumasını bekledik ama yok istediğimiz gibi olmadı bu yaşananlar bizi yıprattı daha çok sürekli ayrıldık barıştık ailemi sildim kaçıcaz dedi onada tamam dedim onuda yapamadı ailece bana her türlü zararı verdiler ve onu hala çok seviyorum bu yüzden kendmden nefret ediyorum 3 buçuk aydır ayrıyız artık ağlamıyorum gözümde yaş kalmadı ama ölü gibi bi hayat yaşıyorum gelse sarılsa istiyorum ama sonu yok kavuşamıyoruz da ama adını her duyduğumda kalbim sızlıyo kimseye belli edemiyorum bişey söyleyemiyorum çünkü herkes unutmm gerektiğini söyledi ve artık onun adını duymak istemiyolar benden hep içime atıyorum odamda beraber seçtiğimiz çeyizleri gördükçe kötü oluyorum çoğu zaman geceleri rüyamda görüp gizli gizli ağlıyorum dua edin bişey yapın bana çok çaresizim ;(
Neden?Yemin ediyorum senin gibi kızları dövesim geliyor ya.
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için :)Allah içine huzur ve mutluluk versin, yolunu bahtını açık etsin. Hayırlı kaderler versin. Şükret ya kaçarak evlensen ve küs olduğun abinin evine bir çocuk kuçağında dönsen daha mı iyiydi. Her gün burada okuyoruz boşanmak zorunda kalan, bebeğiyle baba evine dönen arkadaşlarımızı. Yeter üzme kendini ve güzel günler gelecek onları düşün mutlu ol.