Derdime çare yok teselli edin nolur ;(

Allahın sevgili kuluymuşsun canım, yat kalk dua et evlenmeden tanımış kurtulmuşsun
Kafanı dağıtacak birşeyler bul, zamanla geçmeyen hiçbirşey yok inan bana
İnşallah geçer geçmesi lazım bende yaşadıklarımı düşününce iyiki olmamış diyorum bide içimden onu söküp atabilsem önüme bakıcam ama şu an çok zorlanıyorum ilk ayrıldığımızda nefret ediyodum ama şimdi onunda perişan olduğunu duydum ya gene içim kötü oldu bide zaman geçtikçe özlediğimi hissediyorum bi kaç gündür zihnimden çıkaramıyorum kafa dağıtacak seylerle meşgul olmaya çalışıyorum ama en son yastığa kafamı koyunca film kopuyo gene

Yaaaaa :)) ben bunalım biri değilim yaaa böyle tanımayın beni ben aslında çok güçlü biriydim ama işte şu bir iki gündür depresyon style oldum ama geçicek inşallah annemde aynı şeyi dedi evleniceğin zaman bunu kiminle seçtiğin aklına bile gelmiycek diyo haklıda

Bu arada 90lıyım:)

Bunun yaşanması gereken bir süreç olduğunu unutma, bir süre acı çekeceksin sonra yavaş yavaş düzeleceksin...
Eski nişanlın zamanında dik durabilseymiş şimdi perişan olmayacaktınız muhtemelen...
Herkes kendi kararlarının sonuçlarını yaşıyor, içip içip ağlamak için artık çok geç...
Acını yaşa sonra da iyileş, bırak diğerleri ne halt ederse etsin

Evet acımı yaşıyorum hemde kimseye bişey belli etmeden ben ayrılarak çok doğru karar vermişim bida anladım hiç pişman olmadım ve bu acımda geçicek biliyorum umudum bian önce geçmesi yoksa evde kalıcam :)

Evde yerimiz yokki ben aslında hiçbirini istmiyorum sonuçta onla seçtik bigün bi başkasıyla kullanamam o eşyaları ama zor imknlarla aldığımız için annem benim gibi düşünmüyo malesef
Ceyızın evın her yerınde nişanım atılalı yaklasık 2 ay olacak sebeb ailesının benı ıstememesı niye istemedıler hala bılmıyorum ayaklarıma kapanan benı delı gıbı sevdıgını soyleyen adam benı terkettı ben onun yuzunden tayın ıstedım o kadar guzel bır ısım varken memlekete bılınmeze geldım heycanla aldıgım butun ceyızler gozume gozume sokuluyor kimse bilmiiyorum ama ben hergün ölmek istiyorum.

Bigün geçicek ikimiz içinde merak etme ben inanıyorum sende inan seni çok çok iyi anlıyorum ama yaşamak için hala ölmekten daha fazla sebebimiz var bunun bilincinde olman lazım ilk önce güçlü ol çok zor ama dayan bazen aklına gelicek ağla dibine kadar rahatlarsın sonra gene bak etrafına gülmek için de çok sebep bulursun buna eminim ben sahip olduklarıma şükrediyorum sahip olamadıklarım içinde hayırlısını diliyorum umarım senin içinde herşeyin hayırlısı olur üzülme

Zor bi durum Allah yardımcın olsun. Yalniz herşey de bi hayır vardır bunu unutma. Su an daha 1 yıllık evli olup eşinin ailesi yüzünden boşanma arefesinde olan, mahkemelik olan okadar arkadaşım var ki o durumda olmak daha zor inan.
Nişanlın senin ve ailesi arasındaki o çizgiyi koruyamamış ki boyle önemli bi durumda bunu beceremiyorsa ilerisinde daha çok sıkıntı yaşardın. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.

Ben anlamam benim aklimda bunalıma girmis mavi bir peri olarak kalacaksin :))

Bak suan kafayi dagittik neden?
Çünkü acının üstüne basmadan etrafinda hafif bir turlayarak, odak noktan haline getirmedik :))) azicik sakaya vurduk, azicik ti ye aldik, konu basligini attığın ruh halinden uzagiz :))
Sunu asla unutma, acilarimiz buyuk degil, biz besliyor biz buyutuyoruz,
Öpüyorum seni :)))

Evet çok haklısın bunada şükür en azından nişandan döndüm herşey daha kötü olabilirdi kursağımda kalan heveslerime üzülüyorum sadece

İnşallah canım adam olamıs insanların karsımıza cıkması bızı bu kadar kandırması ne bılım cok yaralıyor. Aynı senin gibi arkadas aracılıgıyla tanıstım o kadar sevıyordu ki ben hep agırdan alıyordum o benım ilk askımdı bir kere tartıstık ben istemiyorum dedım dıye acılde kendımızı bulduk tansıyonu yukseldı burnu kanıyordu senin işte ben olurum dedi salak gibi inandım ufak bir ilcedeydık öyle bir evlilik teflıfınde bulundu bütün ilçenin haberi oldu ne oldu herşey ailesi girene kadar bir baktım karsımda ki adam anasının agzıyla konusuyor bana birgün gececek insallah biran önce geçer. Senin acında benim acımda

Çooook teşekkür ederim çok iyisin :) zaten aslında amacım tamda buydu kadın dayanışması:) sizin benim yanımda olmanız beni şuan gene gaza getirdi kendime haksızlık yaptığımı farkettim dediğim gibi çaresi yok en azından sesimi duyurmak istedim içimden kendimle konuşmaktan yorulmuştum ve çok iyi geldiniz şuan gene nefretler ettim bu bana uzun bi süre gider çok teşekkür ederim :))) bende çok öpüyorum

bak canım şimdi kapa gözlerini ve yazdıklarımı bir an için hayal et
Bu yaşadıklarını nişanlıyken değilde evliyken yaşadığını; düğün alışverişi yaparken sana yapılan terbiyesizliği hamileyken karnında doğacak çocugu beklerken yaşadığını, kocan olack adam ana babasının lafıyla gaza ggelip ailene sana hakaret ettiğini, eşyalarınla birlikte seni baba evine götürdüğünü.....vsvsvsv sünepeliğinden vazgeçmeyen, sana nişanlıyken sahip çıkamayan, dengeyi sağlayamayan, bundanda bu kadar aciz olan bu adamı sevmeye devam et; bu öncelikle kendine sonra ailene yaptığın en büyük kötülük
İnan evliyken bu yaşadıklarını yaşasan daha çok çıkmaza girersin.Düzelir umuduyla bekler; yılların geçer. Giden senden gider
Yine söylüyorum evliyken bunları yaşasaydın ınan bana şuan "seviyorum,unutamıyorum" dediğin adamdan tiksinmiş iğrenmiş olurdun
Şanslısın ki dönülecek yoldasın

İyi kız sen evlenme teklifide almışsın bende oda yok baya kuru kuru salak gibi kapıldım gidiyodum :) geçicek herşey geçicek geçmeywn hiçbişey yok cnm emin ol biz bu hikayelerin masum olan tarafıyız şans bigün bizede güler inş

Çok doğru söylüyosun emin ol bu saydıklarının hepsni yaşardım çünkü ailesi öyle insanlar ve oda okadar sümsüktü ama bunların hiöbirini yaşamadım gelinlik hevesim düğünüm evim eşyalarım hepsi kursağımda kaldı ya e bide seviyodum bitti diye hemen sevmiyorum unuttum diyemem ki evet seviyorum unutmakta zorlanıyorum ama çabalıyorum kaç kere barışmak istedi dönmedim olamayız mutsuz oluruz nefret ettiğim bi aileye gelin gidip torun veremem bunların bilincindeyim çaresizim çarede aramıyorum canım ve dediğin gibi çok şükür Allahın sevdiği kuluymuşum o duruma gelmedim

mavi peri artik kendine gel..cik su bunalimdan icimi bayilttin.

Allah seni ya beni güldürdün Allahta seni güldürsün :) İnsallah bundan sonrası bizim için çok güzel olur.

zamana ihtiyacın var canım zaman geçtikçe canını acıtan her kişiliği tek tek hayatında silecek ve unutacaksın bir anda tabiki olmaz
sen gel kk ya takıl kafan dağılır biz sana unuttururuz o sümsüğü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…