• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim varrr:((((

Karadenizliyasmin

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
185
55
18
29
Arkadaşlar birkaç gün önce kayinbabamin yuzume tukurup pijamayla kapiya koydugunu esimin hicbir tepki vermediğini ve boşanmaya karar verdiğimi söylemiştim. Tabiki herkez doğru karar verdiğimi söylüyor ama kizacaksiniz bana biliyorum ben hala yuvami kurtarirmiyim esim ayrı eve cikarmi diye muzice bekliyorum herşey esimde bitiyordu aslında aramıyor sormuyor ama fikrinin ailesinin yanında olmak olduğunu ne yazıkki biliyorum çok kötü duygu arkadaşlar eşinizin size sahip çıkmaması ve kendi ailesine ezdirmesi ömür mu geçer geçmez hele benim için evliliği için ugrasmayan adam için hiç... herşeyin farkındayım ama ben hala ilk evlilik ilk koca ilk bekaret bunlar bir kere gitti şimdiki hayatım ya daha kötü olursa ya degerim hiç bilinmez se diye düşünmekten kendimi alamıyorum.sağolsun yengesi arıyor bana destek çıkıyor haklı buluyor hatta konuşmuş bugün eşimle eşim hala aileme saygısızlık yaptı beni cok kiskaniyordu açıkçası tarafını seçmiş sanırım Allaha dua etmekten başka çarem yok.

Tatlım sen önce kendine değer ver ki, başkaları da sana değer vermesi gerektiğini öğrensin. Ne demek ilk evlilik, bekaret falan... insan mutlu olmak icin evlenir, mutlu değilsen istersen 10 kere evlen. Hayat senim hayatın, değmeyen insanlar icin mahvetmeye değermi? Karşı taraf zerre sevse anlarım ama sana sahip bile çıkamayan biri icin üzülme

Kbnız neden suratınıza tukurdu olayı anlatsanız ona gore yorum yapardık.
(Herne olursa olsun kbnin yaptığı yanlış tabiki)

Yüzüme tükürdüğünüz için özür dilerim kayın babacığım deyip ellerini öpün, totolarını arşa kaldırın eminim o zaman değeriniz daha da artar.:olamaz:
Sonraki kavgada da artık silah, bıçak Allah ne verdiyse onunla kovalarlar sizi.

Ya değerim hiç bilinmeZse bir daha demişsin ama zaten bu evlilikte hiç değerin bilinmiyor ki ?
Yüzüme tükürülüp, evden kovulduysam dünyaları verseler umrumda olmaz o eş .. tırnağımı bile vermem , göstermem !!!

Kiziyorum kendime ama koly degil ki tabi bu saatten sonra yoluma bakmak zorundayım ailem arkamda

Daha bir senelik evlisiniz bir de çocuk için aşılama falan yapmışsınız biraz kendinize saygınız olsun kurtulduğunuza şükredip boşanın daha yaşınız çok küçük aileniz arkanızda.Ortada zaten kurtarılacak bir evlilik yok.

Arkadaşlar birkaç gün önce kayinbabamin yuzume tukurup pijamayla kapiya koydugunu esimin hicbir tepki vermediğini ve boşanmaya karar verdiğimi söylemiştim. Tabiki herkez doğru karar verdiğimi söylüyor ama kizacaksiniz bana biliyorum ben hala yuvami kurtarirmiyim esim ayrı eve cikarmi diye muzice bekliyorum herşey esimde bitiyordu aslında aramıyor sormuyor ama fikrinin ailesinin yanında olmak olduğunu ne yazıkki biliyorum çok kötü duygu arkadaşlar eşinizin size sahip çıkmaması ve kendi ailesine ezdirmesi ömür mu geçer geçmez hele benim için evliliği için ugrasmayan adam için hiç... herşeyin farkındayım ama ben hala ilk evlilik ilk koca ilk bekaret bunlar bir kere gitti şimdiki hayatım ya daha kötü olursa ya degerim hiç bilinmez se diye düşünmekten kendimi alamıyorum.sağolsun yengesi arıyor bana destek çıkıyor haklı buluyor hatta konuşmuş bugün eşimle eşim hala aileme saygısızlık yaptı beni cok kiskaniyordu açıkçası tarafını seçmiş sanırım Allaha dua etmekten başka çarem yok.
Bekle bakalım. Erkekler de biraz geç dank ediyor, belki ilerleyen günlerde anlar,..

Ararsa ayrı eve cikmadan dönme.. şartları da gelsin babanın yanında konuşun

Takdir tabiki sizin olmakla beraber ortada kurtaracak bi evlilik yok gibi.insan bi kere geliyor dünyaya mutlu olmak değer verilmek herkesin hakkı kim olursa olsun bu şekilde bi hayatı size yasatma hakları yok buna alışmayın bu şekilde dgersizlestirmeyi kabul etmeyin güçlü durun ve bundan sonraki enerjinizi size değer vermeyen bi eşle barışmaya beter olmaya değil yeni bi hayat kurmak için harcayın ne yazık ki hayat cok kisa

Karaya oturmuş gemiyi yürütmeye çalışıyorsun. Yapma !
Tek senin çabanla olmaz.
Kocan denen nane ne yapıyor peki ??

Sen kapıya konulurken oturup seyrediyor.
Bu mudur erkeklik ?

Otur bir daha düşün...

Esinizin ailesi calis bizim ev kredisini ode demis
Siz reddetmissiniz
Kayinpeder yuzunuze tukurup pijamayla kapiya koymus
Butun bunlar olurken esiniz mal gibi seyretmis hicbirsey yapmamis
Ardindan ailesine saygisizlik yaptiginiz gerekcesiyle sizi bir daha aramamis
Siz de hala barisma umuduyla bekliyorsunuz.
Pes..

Back