- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.420
kokuyu takip ederek kadını bulursan belki bir şansın olur
kesinlikle...Kokuyu aramak o kokuyu süreni bulmaktan daha zor
not ediyorum hemen, onlardan biridir belki de.J'adore ya da dkny be delicious olabilir mi ?Bu ikisini ne zaman kullansam herkes sorar çok kalıcı herkesin beğendiği parfümler
bi ihtimal, şansım varsa...Parfumcuye tarif etsen o tarz kokulari çıkarır, koklarsin, belki bi ihtimal denk gelirsin..
bizde de bellisima, jagler... hatta o jagler'ı geçen gün aldım ben anneme.Bizim evde de annemin caldion'u meşhurdu
Hey gidi 90lar sonu 2000ler başı.. Seneler olmus ya kiz
seminerdeki konuşmacı kadından sonra sadece tek bir kişide rastladım sokakta, başka da kimsede duymadım. ama sokakta rastladığım kadın da metroya binmişti yani sonra kalabalığa karışıp kayboldu. hadi seminerdeki ünlü, çok çok daha özel bir koku kullanması normal ama metroya binen vatandaş ünlü değil, muhtemelen öğrenciydi. bence piyasada olan bir parfüm bu. yani inşallah öyledir.Bi markanin kendine has kokusu ise işin zor.. Hani doldurmasi, cakmasi, benzeri yok ise.. Direkt ismini bilmek lazim o zaman..
Bizim evde de annemin caldion'u meşhurdu
Hey gidi 90lar sonu 2000ler başı.. Seneler olmus ya kiz
Jadore olma olasılığı yüksek. Ağır ama çekici kadınsı diyorsun. Kesin o dur.bu benim yana yakıla şu an aradığım da ağır. ağır, yoğun, akılda kalıcı,çekici...
not alayım, kim bilir, belki...
isminden zaten ağır ve yoğun birşey olduğu belli, posionlar filan, olma ihtimali var dior'ları da severim. :) not alayım bir köşeye.
benim aradığımı çoğu kişinin beğeneceğini düşünüyorum çünkü farklı birşey ve gayet kadınsı bu arada, onu eklemeyi unutmuşum. not alayım :)
bu benim aradığım da öyle, ağır, bayağı yoğun, kış parfümü. yazın gitmez yani. belki odur.
internete nasıl yazmıştınız? google'a mı yoksa bir foruma falan mı? gerçi buradan da bir sürü öneri topladım sağolsun kk hanımları :)
ahaha yaşımız ortaya çıkacak
kesinlikle...
not ediyorum hemen, onlardan biridir belki de.
bi ihtimal, şansım varsa...
bizde de bellisima, jagler... hatta o jagler'ı geçen gün aldım ben anneme.
seminerdeki konuşmacı kadından sonra sadece tek bir kişide rastladım sokakta, başka da kimsede duymadım. ama sokakta rastladığım kadın da metroya binmişti yani sonra kalabalığa karışıp kayboldu. hadi seminerdeki ünlü, çok çok daha özel bir koku kullanması normal ama metroya binen vatandaş ünlü değil, muhtemelen öğrenciydi. bence piyasada olan bir parfüm bu. yani inşallah öyledir.
Henuz 27ahaha yaşımız ortaya çıkacak
Flowerbomb a bayılıyorum ama çok çok ağır geliyor
Gelecek kış şeytana uyup alacak gibiyim
Bu kışı Gucci florayla geçirdim
Ben çiçek kokusu sever taraftanım , tavsiyeniz var mı?