derdim "koku"

O zaman kesin bellisima ve ivrindi de kullandin :KK70:
Bellisimayı halamda görmüştüm:KK70:sevmezdim onu.ivrindi de çarpardı gözüme orada burada.Dolce Vita çıkmıştı bunlardan sonra,bayağı beğenilmişti hey gidiii...
20lerimin ortasında angella bütünleştim.o kadar gitmişti ki bana.

tam da beni anlatmışsınız sanki ya bende böyle tatlı şampuanımsı böle sakız k0kusu gibi yumuşak kokuları seviyorum.:rolleyes: Var mı önerdiğiniz bu tarz bir koku?

Böyle toybox sakız gibi kokanları bir türlü bende bulamadim ama

Justin bieber - key :KK48:
Chloe see by chloe
Marc jacobs oh lola (buna bayilirsiniz kavunumsu sampuanimsi)

Aklima gelmedi dahada ama genelde sekerli koku denince prada candy escada sexy graffiti deniyor da ben yanık şeker gibi kokular sevmiyorum :)
Lolita lempicka var bir de :)

Chloe see by chloe

Aklima gelmedi dahada ama genelde sekerli koku denince prada candy escada sexy graffiti deniyor da ben yanık şeker gibi kokular sevmiyorum :)
şeker kokularını sevmiyorum.. Mesela palmolive hindistan cevizli duş jeli çok güzel kokuyor:KK53:

Sakız kokusu bende bulamadım.

Dediğiniz marc jacobs oh lola yı denicem mutlaka :KK37:

Çok teşekkür ederim:KK36:

Chloe see by chloe

Chloe see by chloe

baktım netten pembe ve mor şişesi var. Sizin tavsiye ettiğiniz hangisi ?

Marc Jacobs Lola notaları: Pembe biber, armut, greyfurt, şakayık, gül, vanilya, misk ve Tonka fasülyesi...

Kavunumsu demiştiniz ama yanlış parfümemi bakıyorum acaba:KK51:

Burda bilgi alisverisi yapiliyor kanımca:KK66: bende degisik bir koku ariyorum yaz icin esmer tene fresh bir koku varmi tavsiye???

bu siede sana göre kokular va elbette baakaabılırsın ve kendı kokunu yaratabılırsın :)

Son düzenleyen: Moderatör:
bu siede sana göre kokular va elbette baakaabılırsın ve kendı kokunu yaratabılırsın :)
merhaba, mutlu pazarlar sevgili kk hanımları... şimdi buna kesin "bunun nesi dert ayol?" diyeceksiniz, bazılarınız da güleceklerdir diye düşünüyorum. kızmayın, sinirlenmeyin, aklıma takılmasa vallahi buraya konu açmazdım. hepimiz kadınız şurada, belki bir çaresi vardır, kim bilir?

şimdi sorum şu, parfümlerle ilgili. diyelim ki dışarıda kadının birinin parfümü müthiş derecede hoşunuza gitti ama kadına sorma imkanınız da yok çünkü kadın çoktan kayıplara karışmış. ama parfümüne bayıldınız, tabi isim cisim bilmiyorsunuz. bu parfümü bulma imkanımız var mı?

bir çözüm önerin lütfen, saçma ve komik çözümler de olabilir farketmez. nasıl yapsam? büyük bir parfümcüye gidip hepsini tek tek koklasam bulur muyum? :KK70: ben taktım mı takıyorum.

kokuyu da tanımlamam gerekirse, böyle hafif bir koku değil hatta çok çok az şekerli gibi. ama şekerli olmaya da bilir, emin değilim belki çiçeksidir. kesinlikle yoğun bir koku, biraz ağır ama çok çekici. nasıl bulurum ben bunu? bulabilir miyim sizce yani? bulmamın bir yolu varsa kesin bulurum, kafama koyduğumu yaparım çünkü.

bu sıte tam sana gore

O zaman kesin bellisima ve ivrindi de kullandin :KK70:

parfum olara önerım yok ama kolonyada tasıyabılrsın yanında hem kokusu dogal hemde uzun sure etkılı ben deniz kokan golonyadan memnunum sıtesınde yer almakta bence her zaman dogalık on panda olmalı :)

parfum olara önerım yok ama kolonyada tasıyabılrsın yanında hem kokusu dogal hemde uzun sure etkılı ben deniz kokan golonyadan memnunum sıtesınde yer almakta bence her zaman dogalık on panda olmalı :)
Reklam kokan hareketler bunlar ve yasak Mune Mune :KK20:

reklam ile ilgisi yok sadece kullandıgımız bır urunu tanıtıyorum kı kulanımı yaparkende gereklı yerlerden ıznımı aldım madem tavsıye ıstenılmıyorsa kalkıp sıkayet konusu nedır cocuk gıbı

parfum olara önerım yok ama kolonyada tasıyabılrsın yanında hem kokusu dogal hemde uzun sure etkılı ben deniz kokan golonyadan memnunum https://www.golonya.com/ sıtesınde yer almakta bence her zaman dogalık on panda olmalı :)

Bence de dogalık on panda olmalı, ne demekse :işsiz:

Reklam yapıyorsun bari doğru düzgün yaz. Bundan sonra alacağım varsa da almam.

Ayrıca o markayı çok mu aradınız? Golonya ne ya.

reklam ile ilgisi yok sadece kullandıgımız bır urunu tanıtıyorum kı kulanımı yaparkende gereklı yerlerden ıznımı aldım madem tavsıye ıstenılmıyorsa kalkıp sıkayet konusu nedır cocuk gıbı

Gerekli yerden izin aldım derken?

Belki geri gelemeyeceksin fakat belki dışardan bakarsın. reklam ile tanıtım'ın aynı olduğunu lütfen öğren :KK53:

X