derdim "koku"

O zaman kesin bellisima ve ivrindi de kullandin
Bellisimayı halamda görmüştümsevmezdim onu.ivrindi de çarpardı gözüme orada burada.Dolce Vita çıkmıştı bunlardan sonra,bayağı beğenilmişti hey gidiii...
20lerimin ortasında angella bütünleştim.o kadar gitmişti ki bana.

tam da beni anlatmışsınız sanki ya bende böyle tatlı şampuanımsı böle sakız k0kusu gibi yumuşak kokuları seviyorum. Var mı önerdiğiniz bu tarz bir koku?

Böyle toybox sakız gibi kokanları bir türlü bende bulamadim ama

Justin bieber - key
Chloe see by chloe
Marc jacobs oh lola (buna bayilirsiniz kavunumsu sampuanimsi)

Aklima gelmedi dahada ama genelde sekerli koku denince prada candy escada sexy graffiti deniyor da ben yanık şeker gibi kokular sevmiyorum :)
Lolita lempicka var bir de :)

şeker kokularını sevmiyorum.. Mesela palmolive hindistan cevizli duş jeli çok güzel kokuyor

Sakız kokusu bende bulamadım.

Dediğiniz marc jacobs oh lola yı denicem mutlaka

Çok teşekkür ederim

baktım netten pembe ve mor şişesi var. Sizin tavsiye ettiğiniz hangisi ?

Marc Jacobs Lola notaları: Pembe biber, armut, greyfurt, şakayık, gül, vanilya, misk ve Tonka fasülyesi...

Kavunumsu demiştiniz ama yanlış parfümemi bakıyorum acaba

Burda bilgi alisverisi yapiliyor kanımca bende degisik bir koku ariyorum yaz icin esmer tene fresh bir koku varmi tavsiye???

bu siede sana göre kokular va elbette baakaabılırsın ve kendı kokunu yaratabılırsın :)

Son düzenleyen: Moderatör:
bu siede sana göre kokular va elbette baakaabılırsın ve kendı kokunu yaratabılırsın :)

bu sıte tam sana gore

O zaman kesin bellisima ve ivrindi de kullandin

parfum olara önerım yok ama kolonyada tasıyabılrsın yanında hem kokusu dogal hemde uzun sure etkılı ben deniz kokan golonyadan memnunum sıtesınde yer almakta bence her zaman dogalık on panda olmalı :)

parfum olara önerım yok ama kolonyada tasıyabılrsın yanında hem kokusu dogal hemde uzun sure etkılı ben deniz kokan golonyadan memnunum sıtesınde yer almakta bence her zaman dogalık on panda olmalı :)
Reklam kokan hareketler bunlar ve yasak Mune

reklam ile ilgisi yok sadece kullandıgımız bır urunu tanıtıyorum kı kulanımı yaparkende gereklı yerlerden ıznımı aldım madem tavsıye ıstenılmıyorsa kalkıp sıkayet konusu nedır cocuk gıbı

Bence de dogalık on panda olmalı, ne demekse

Reklam yapıyorsun bari doğru düzgün yaz. Bundan sonra alacağım varsa da almam.

Ayrıca o markayı çok mu aradınız? Golonya ne ya.

Gerekli yerden izin aldım derken?

Belki geri gelemeyeceksin fakat belki dışardan bakarsın. reklam ile tanıtım'ın aynı olduğunu lütfen öğren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…