Ahahahaha ben de genç kızken kullandım onu
Bellisimayı halamda görmüştümO zaman kesin bellisima ve ivrindi de kullandin
tam da beni anlatmışsınız sanki ya bende böyle tatlı şampuanımsı böle sakız k0kusu gibi yumuşak kokuları seviyorum.Var mı önerdiğiniz bu tarz bir koku?
şeker kokularını sevmiyorum.. Mesela palmolive hindistan cevizli duş jeli çok güzel kokuyorBöyle toybox sakız gibi kokanları bir türlü bende bulamadim ama
Justin bieber - key
Chloe see by chloe
Marc jacobs oh lola (buna bayilirsiniz kavunumsu sampuanimsi)
Aklima gelmedi dahada ama genelde sekerli koku denince prada candy escada sexy graffiti deniyor da ben yanık şeker gibi kokular sevmiyorum :)
Lolita lempicka var bir de :)
Böyle toybox sakız gibi kokanları bir türlü bende bulamadim ama
Justin bieber - key
Chloe see by chloe
Aklima gelmedi dahada ama genelde sekerli koku denince prada candy escada sexy graffiti deniyor da ben yanık şeker gibi kokular sevmiyorum :)
baktım netten pembe ve mor şişesi var. Sizin tavsiye ettiğiniz hangisi ?Böyle toybox sakız gibi kokanları bir türlü bende bulamadim ama
Justin bieber - key
Chloe see by chloe
Bulgarinin bir parfümü var adını hatirlamıyorum .mordu üffff neydi?cok hosuma gidiyor ama bende durmuyor uçuyor.Burda bilgi alisverisi yapiliyor kanımcabende degisik bir koku ariyorum yaz icin esmer tene fresh bir koku varmi tavsiye???
Omnia miBulgarinin bir parfümü var adını hatirlamıyorum .mordu üffff neydi?cok hosuma gidiyor ama bende durmuyor uçuyor.
merhaba, mutlu pazarlar sevgili kk hanımları... şimdi buna kesin "bunun nesi dert ayol?" diyeceksiniz, bazılarınız da güleceklerdir diye düşünüyorum. kızmayın, sinirlenmeyin, aklıma takılmasa vallahi buraya konu açmazdım. hepimiz kadınız şurada, belki bir çaresi vardır, kim bilir?
şimdi sorum şu, parfümlerle ilgili. diyelim ki dışarıda kadının birinin parfümü müthiş derecede hoşunuza gitti ama kadına sorma imkanınız da yok çünkü kadın çoktan kayıplara karışmış. ama parfümüne bayıldınız, tabi isim cisim bilmiyorsunuz. bu parfümü bulma imkanımız var mı?
bir çözüm önerin lütfen, saçma ve komik çözümler de olabilir farketmez. nasıl yapsam? büyük bir parfümcüye gidip hepsini tek tek koklasam bulur muyum?ben taktım mı takıyorum.
kokuyu da tanımlamam gerekirse, böyle hafif bir koku değil hatta çok çok az şekerli gibi. ama şekerli olmaya da bilir, emin değilim belki çiçeksidir. kesinlikle yoğun bir koku, biraz ağır ama çok çekici. nasıl bulurum ben bunu? bulabilir miyim sizce yani? bulmamın bir yolu varsa kesin bulurum, kafama koyduğumu yaparım çünkü.
O zaman kesin bellisima ve ivrindi de kullandin
Reklam kokan hareketler bunlar ve yasakparfum olara önerım yok ama kolonyada tasıyabılrsın yanında hem kokusu dogal hemde uzun sure etkılı ben deniz kokan golonyadan memnunum sıtesınde yer almakta bence her zaman dogalık on panda olmalı :)
parfum olara önerım yok ama kolonyada tasıyabılrsın yanında hem kokusu dogal hemde uzun sure etkılı ben deniz kokan golonyadan memnunum https://www.golonya.com/ sıtesınde yer almakta bence her zaman dogalık on panda olmalı :)
reklam ile ilgisi yok sadece kullandıgımız bır urunu tanıtıyorum kı kulanımı yaparkende gereklı yerlerden ıznımı aldım madem tavsıye ıstenılmıyorsa kalkıp sıkayet konusu nedır cocuk gıbı
Belki geri gelemeyeceksin fakat belki dışardan bakarsın. reklam ile tanıtım'ın aynı olduğunu lütfen öğrenreklam ile ilgisi yok sadece kullandıgımız bır urunu tanıtıyorum kı kulanımı yaparkende gereklı yerlerden ıznımı aldım madem tavsıye ıstenılmıyorsa kalkıp sıkayet konusu nedır cocuk gıbı